Rüyada Rozet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada rozet görmek ne manaya gelir? Rüyasında rozet görenler bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Merak ettiğiniz cevaplar ve rüya tabirleri kitaplarından derlediğimiz bilgileri sizler için derledik.
Rüyada Rozet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Rozet Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada rozet görmek, yeni iş, yeni arkadaş, yeni çevre gibi hayatınıza girecek yeniliklere gebe olmaya yorulur. Rüyasında rozet taktığını gören kimse için rüyanın yorumu yaşamında bazı değişiklikler olacağı şeklindedir. Bu değişiklikler genel manada iyi olacaksa da her zaman iyi olacak denemez. Bazen kötü anlamda yeniliklerin olacağına da delalet eder.

Bazı tabircilere göre rüyada rozet görmenin manası, kalabalık içinde ilginç bir olay yaşayacağıdır. Bir grup insan içinde yaşayacağı olay sonucu ya rezil ya da vezir olacaktır. Rüya sahibi eğer topluluk içine katılacaksa ya da bir grup insanın karşısına çıkacaksa çok dikkatli olması gerektiği yorumu yapılır.

Rüya tabirleri kitaplarında rozet takmak ile ilgili ayrıca şu ifadelere yer verilmiştir:


Rüyada Rozet Takmak

Yeni yer, yeni iş, yeni arkadaşlar gibi hayatınıza girecek yenilikler manasına gelir. Bu yenilikler her zaman iyi olmayabilir. Bazı durumlarda sonuçları kötü de olabilmektedir.


Rüyada Rozet Almak

Rozet aldığını gören kimse için kalabalık bir ortama gireceği yorumu yapılır.


Rüyada Tanınmayan Kimseden Rozet Almak

Rozet aldığınız kimseyi tanımıyorsanız bu iş ile ilgili bir sorun yaşayacağınız manasına gelir.


Rüyada Bilmediği Bir Rozeti Takmak

Ne olduğunu bilmediğiniz bir rozet takıyorsanız bu rüya ya daha önce gördüğünüz ve beğendiğiniz şeklin bilinçaltınızdan çıkmasıdır ya da yorumculara göre sıkıntı yaratacak haber manasına gelir.


rozet.jpg

Rüyada rozet görmek, rüyayı gören kişinin, hayattan sıkıldığı demektir. Kişi bu yüzden kendisine daha uygun bir iş bularak ve başka bir şehre taşınarak yeni bir hayat kurmak istediği anlamına gelir.


Rüyada Atatürk Rozeti Taktığını Görmek

Rüyada Atatürk rozeti görmek, kişinin sıkıntılı günler yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.


Rüyada Polis Rozeti Görmek

Rüya sahibinin rüyasında polis rozeti görmesi, kişinin işlerini yoluna sokacağı anlamına gelir.


Rüyada Altın Rozet Görmek

Kişinin rüyasında altın rozet görmesi, rüya sahibinin hayır işleri peşinde koşacağına yorulur.


Rüyada Gümüş Rozet Görmek

Rüyada gümüş rozet görmek, kişinin ailesine karşı olan görevlerini yerine getireceğine rivayet eder.


Rüyada Türk Bayrağı Rozeti Taktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin maddi ve manevi zarara uğrayacağı anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum