Rüyada Röntgen Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada röntgen görmek ne anlama gelir? Rüyada röntgen çektirdiğini görmek neye rivayet eder? gibi rüyaların anlamları..
Rüyada Röntgen Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Röntgen Görmek

Rüyada röntgen görmek, rüya sahibinin çok şeffaf ve yalansız bir hayatı olacağına işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında röntgen görmesi, kişinin daima doğru yolda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada Röntgen Görmek


Rüyada Röntgen Çektirdiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında röntgen çektirdiğini görmesi, kişinin hiç istemediği bilgilerin ortalığa saçılacağına alamet eder. Kişinin rüyasında röntgen çektirdiğini görmesi, rüya sahibinin moral düşüklüğü yaşayacağına tabir edilir.


Rüyada Röntgenlendiğini Görmek

Kişinin rüyasında röntgenlendiğini görmesi, rüya sahibinin yanlış yollara sapılacağına ve hatalar yapacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında röntgenlendiğini görmesi, kişinin başkalarının hayatlarına müdahale edeceğine rivayet eder.


Rüyada Akciğer Kanseri Görmek

Rüya sahibinin rüyasında akciğer kanseri görmesi, kişinin hayatının zorlaşacağına ve birçok dedikoduya maruz kalacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında akciğer kanseri görmesi, rüya sahibinin uzun uğraşlar sonucunda memnun kalacağına delalet eder.


Rüyada Röntgen Makinesi Görmek

Kişinin rüyasında röntgen makinesi görmesi, rüya sahibinin ikiyüzlü ve içi dışı farklı bir kişiliğe sahip olacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında röntgen makinesi görmesi, kişinin kısa süre içerisinde güzel günler göreceğine alamet eder.


Rüyada Röntgen Görmek

Rüyada röntgen görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında röntgen görmesi, kişinin maddi ve manevi anlamda sorunlar yaşayacağı anlamına da gelmektedir.


Rüyada Röntgen Çekildiğini Görmek

Rüyada röntgen çekildiğini görmek, rüya sahibinin çeşitli sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında röntgen çekildiğini görmesi, kişinin maddi ve manevi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Diş Röntgeni Görmek

Rüya sahibinin rüyasında diş röntgeni görmesi, kişinin ömrünün uzun olacağına ve bolluk içinde yaşayacağına tabir edilir. Kişinin rüyasında diş röntgeni görmesi, rüya sahibinin sağlığının ihmal edileceğine rivayet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.