Rüyada Roket Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada roket görmek neye yorulur? Rüyada roketatar görmek ne demektir? Rüyada roket attığını görmek gibi rüyada gördüklerinizin tabirleri...
Rüyada Roket Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Roket Görmek

Rüyada roket görmek, rüya sahibinin çevresinde kendisini çekemeyen insanların olduğunu ve son zamanlarda başarılı işler yapacağına bu sayede bol kazanç elde edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında roket görmesi, kişinin iş hayatında terfi alacağına delalet eder.

Rüyada Roket Görmek


Rüyada Roket Düştüğünü Görmek

Rüyada roket düştüğünü görmek, rüya sahibinin iş hayatında ve aile hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağına ve bu sorunların günden güne daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.


Rüyada Roketin Havaya Fırladığını Görmek

Kişinin rüyasında roketin havaya fırladığını görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda çok büyük işlere girişeceğine ve çok büyük güzel çalışmalar gerçekleştirerek iyi yerlere geleceğine, iş yerinde terfi olacağına delalet eder.


Rüyada Roketatar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında roketatar görmesi, kişinin son zamanlarda yaptığı başarılı işler sayesinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder. Kişinin rüyasında roketatar görmesi, rüya sahibinin aile hayatında çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet eder.


Rüyada Roket Görmek

Rüyada roket görmek, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında roket görmesi, kişinin aile hayatında sevilen ve sayılan bir kimse haline geleceği anlamına da gelmektedir.


Rüyada Roket Attığını Görmek

Kişinin rüyasında roket attığını görmesi, rüya sahibinin yakın zamanda evlat sahibi olacağına, rahat bir yaşam süreceği anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında roket attığını görmesi, kişinin her daim şanslı olacağına delalet eder.


Rüyada Roket Atıldığını Görmek

Rüyada roket atıldığını görmek, rüya sahibinin yakın zamanda ölüm haberi alacağına ve sıkıntılar yaşayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında roket atıldığını görmesi, kişinin yeni biriyle tanışacağı anlamına gelir.


Rüyada Roketin Patladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında roketin patladığını görmesi, kişinin yakın zamanda çok sevdiği kimse ile kavga edeceğine ve sonucunda çok üzüleceğine alamet eder. Rüyada roketin patladığını görmek, rüya sahibinin şansının her zaman yaver gideceğine delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum