Rüyada Rahip/Rahibe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada rahip veya rahibe görmek ne manaya gelir? Rüyasında rahip gören kimsenin rüyasını nasıl yorumlaması gerektiğini ve rüya tabirleri kitaplarına bu konuda nasıl bahsedildiğini sizler için derledik.
Rüyada Rahip/Rahibe Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Rahip Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada rahip görmek, iyi haber alınacağına yorulur. Rüyasında rahip gören kimse için bu rüyanın yorumu, işlerinde başarılı olacağı, uzaklardan gelen haberlere çok sevineceği ve evliyle çocuk haberi alacağı şeklindedir. Rüya sahibi bekar beklemediği müjdeli bir haber alarak oldukça sevinecek ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Bazı tabircilere göre ise rüyada rahip görmenin manası, iyi değildir. Rahip siyah kıyafetiyle kötü haberi simgeler. Planlarınız sekteye uğrayacak işlerinizi yolunda gitmeyecek, yaşamınızı kötü yönde etkileyecek bir takım aksilikler ile karşılaşacaksınız demişlerdir. Bu yorumculara göre alacağınız yanlış kararlar sonucu üzüntü yaşayacak ve yaşamınız alt üst olacak denir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada rahibe görmek hakkında ayrıca şu ifadelere yer verilir:


Rüyada Rahip/Rahibe Görmek

Kimi yorumcuya göre müjdeli haberdir. Kimisine göre ise aksilik ve sıkıntıya işarettir.


Rüyada Rahip/Rahibe Olmak

Rüyasında rahip olduğunu gören kimseler için yanlış yolda olduğu söylenir. Yaptığı davranışlara dikkat etmesi gerektiği aksi halde işlerinin daha karışacağı yorumu yapılır. Eğer dindar kimse rahip olduğunu görüyorsa Allah onu sınayacak ve içine bir korku verecek denir.


 

ruyada-rahip-gormek-001.jpg

Rüyada rahip görmek, kişinin adının hiç yok yere lekeleneceği demektir. Kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağı anlamına gelir.


Rüyada Üstü Başı Perişan Rahip Görmek

Kıyafeti pis, perişan halde rahip görmek kötü bir şahıs ile karşılaşacağınıza işarettir. Eğer rüyanızdaki rahibin kıyafeti temiz, görünümü iyi durumdaysa bu kimse bilge bir adama işarettir. Karşınıza çıkacak bilge insandan istifade edeceğiniz yorumu yapılır.


Rüyada Rahip/Rahibeden Eşya Almak

Rahipten ihtiyacınız olan bir nesneyi istediğinizi ve aldığınızı görmek biriyle kavga etmeye ya da kötü haber almaya işaret eder.


Rüyada Rahiple Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rahiple konuştuğunu görmesi, kişinin hem de zengin biri olacağına, işlerin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.


Rüyada Kilisede Rahip Görmek

Rüyada kilisede rahip görmek, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.


Rüyada Rahip öldürdüğünü Görmek

Kişinin kavgalarının biteceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet eder.


Rüyada Kilisede Rahibe Görmek

Rüyada kilisede rahibe görmek, kişinin sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.


Rüyada Rahibe Elbisesi Giydiğini Görmek

Kişinin uzun bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceği anlamına gelir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.