Rüyada Raf Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada raf görmek ne manaya gelir? Rüyasında raf görenler için rüya yorumunun nasıl yapılacağını ve rüya tabirleri kitaplarında yazan manaları sizler için derledik.
Rüyada Raf Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Raf Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada raf görmek, güzel eş, yardımsever kimse ve güzel hayata yorulur. Rüyasında raf gören kimse bekar ise güzel ve edepli bir eş sahibi olur, etrafında güvenebileceği dostlara sahip olur ve yaşamındaki sıkıntılar biter, mutlu olacağı huzur bulacağı bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Bazı tabircilere göre rüyada raf görmenin manası sır saklayan kimsedir. Bu yorumculara göre sırrınızı saklayacak ve her zaman sırtınızı yaslayabileceğiniz dostunuzun, eşinizin ya da kardeşinizin olduğu söylenir. Kimi tabircilere göre ise rüyada görülen raf şans demektir. Rüya sahibi kimsenin şanslı olacağı ve bu günlerde yapacağı işlerde şansın yardımıyla başarılı olacağı rivayet edilir.

Rüya tabirleri kitaplarında rüyada raf görmek hakkında ayrıca şu ifadeler yer almaktadır:


Rüyada Raf Görmek

Güze, güvenilir kimse, huzurlu ve mutlu hayat manalarına gelir. Kimi yorumculara göre ise şans manasına geldiği söylenmektedir.

ruyada-raf-gormek.jpg

Rüyada raf görmek, kişinin, geleceğinin parlak olacağı, iş hayatında veya eğitim hayatında başarıdan başarıya koşacağı demektir. Rüya sahibinin uzun bir aradan sonra tekrardan ailesine zaman ayıracağına, ailesinin değerini çok sonrada anlayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Boş Raf Görmek

Boş raf uğursuzluk manasına gelir. Yolunda gitmeyecek işlere işaret eder.


Rüyada Dolu Raf Görmek

Rafların eşyalar ile dolu olduğunu görmek arzu edilen şeylerin gerçekleşeceğine işarettir. Kişinin her isteğinin olacağına delalet eder.


Rüyada Rafa Kitap Yerleştirmek

Raflara kitap koymak ya da ansiklopedi yerleştirmek zeki ve başarılı bir çocuk sahibi olacağınız manasına gelir. Rüya sahibinin çevresiyle çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulur.


Rüyada Rafa Çıkıp Oturmak

Raflardan birine çıkıp oturduğunu gören kimse halk arasında itibar kazanır ve isim yapar diye rivayet edilir. Kişinin yaptığı başarılar sayesinde insanlardan tebrik alacağına delalet eder.


Rüyada Raf Yapmak

Raf yapmak ya da aldığınız rafı takmak bolluk ve bereket manasına gelir. Kişinin şansının döneceğine alamet eder.


Rüyada Rafın Yıkıldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rafın yıkıldığını görmesi kişinin hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder. Kişinin bu nedenle de çevresinde bulunan insanları suçlayacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Tozlu Raf Görmek

Bazı tabircilere göre rüyasında tozlu raf gören kişinin uzun bir süre herkesten uzak kalmak isteyeceğine işaret eder. Fakat kişiye bu durumun kendisine hayır getirmeyeceğine yorumlanır.


Rüyada Tahta Raf Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyasında tahta raf gören kişinin  iş hayatında düşmanlarının olacağı demektir. Kişinin çok dikkat etmesi gerekeceğine, deyim yerindeyse ayağını kaydıracak insanların olabileceğine delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.