Rüyada Öküz Görmek Ne Anlama Gelir?

Yorumcuların değerli görüşlerini derliyoruz. Rüyasında öküz gören kimse için rüyanın yorumu burada yer alıyor. İşte o ilginç görüşler hakkında detaylar.
Rüyada Öküz Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Öküz Görmek

Mal ve mülk sahibi olmak, rahata ermek, kıdem atlamak olarak yorulmaktadır. Rüya sahibinin yakın zamanda karşısına çıkacağı fırsatlar ile iyi bir mevki sahibi olacağına işarettir. Devlette çalışıyorsa makam sahibi olacak, özel sektörde çalışıyorsa zam ya da ikramiye alacağına delalet etmektedir.

Rüyada Öküz Görmek

Rüyada Siyah Öküz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında siyah öküz görmesi kişinin çeşitli sıkıntılar ile baş başa kalacağına delalet eder. Rüya sahibi uzun bir serüven içerisinde olacaktır. Kişinin iş hayatında yeni insanlarla tanışacağına, bu kişilerle güzel anılar biriktireceğine rivayet eder. Karşısına elbette ufak sorun ve sıkıntılar çıkacaktır fakat hayatında var olan güçlü kişiler sayesinde tüm bu olayların üstesinden gelecektir.

Rüyada Sarı Öküz Görmek

Rüya yorumcularına göre sarı öküz şans demektir. Rüya sahibinin eğitim hayatında son derece başarılı olacağına yorumlanır. Kişi çevresinde bulunan insanları iyi seçmelidir, aksi takdirde mutsuz ve huzursuz olacaktır. Şansını ve karşısına çıkan fırsatları iyi değerlendirmeli, büyüklerinin verdikleri tavsiyelere kulak asmalıdır. Tecrübe her zaman için iyi olacaktır bunun için de tavsiyelere açık bir yapıda olmalıdır.

Rüyada Öküz Sürüsü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öküz sürüsü görmesi bitmek bilmeyen sıkıntı, sorun olarak yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin başına gelen bir kötülük ve sürekli bir diğerini de beraberinde getirecektir. Bu yüzden kişiye büyük zarar vereceğine delalet eder. Kişi ailesiyle arasını iyi tutmalı ve güçlü kalmalıdır. Güçlü aile bağları daima tüm zorlukların üstesinden gelecektir.

Rüyada Öküzün İkiden Fazla Boynuzu Olduğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bir öküzün ikiden fazla boynuza sahip olduğunu görmesi bolluk ve çocuk manalarına gelir. Kişinin rüyasında öküzün ikiden fazla boynuzu olduğunu görmesi, rüya sahibinin hayatında sorun yaşamayacağına, fakat akrabalarıyla ufak tartışmalar içerisine gireceğine işaret eder.

Rüyada Öküze Bindiğini Görmek

Rüya yorumcularına göre rüyasında öküze bindiğini gören kişi için bereket ve sağlık manalarına gelmektedir. Rüya sahibinin rüyasında öküze bindiğini görmesi, kişinin bundan sonraki hayatında bahtının ve kısmetinin açık olacağına rivayettir. Bu rüya aynı zamanda bol mal ve mülk anlamına gelmektedir.

Rüyada Öküz Arabası Görmek

Rüyada öküz arabası görmek ve ona bağlı öküz çiftçi için bol mahsül, çalışan için bol para, memur için makam demektir. Rüya sahibinin rüyasında öküz arabası görmesi, kişinin maddi anlamda sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada Öküz Kestiğini Görmek

Rüyada öküz kesmek, mal ve rızk demektir. Haneye gelecek bolluğa işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında öküz kestiğini görmesi, kişinin mal varlığının günden güne artacağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında öküz kestiğini görmesi mal ve mülk sahibi olmaya, kıdem atlamaya, rahata ermeye yorumlanır. Karizmatik lider kişi manasına da gelir. Rüya sahibi şanslı bir kişiliğe sahiptir bu nedenle de rahat edecektir.

Rüyada Öküz Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öküz alması iyilik yapmak, yardımcı olmak manasına gelir. Büyük bir iyilik yapacağınız ve çok sevap kazanacağınıza yorulur.

Rüyada Öküz Sattığını Görmek

Rüyada öküz satmak maddi kayıp demektir. Rüya sahibinin rüyasında öküz sattığını görmesi, kişinin işlerinin bozulacağına ve kayıp yaşanacağına işarettir.

Rüyada Öküz Kovaladığını Görmek

Rüyada öküz tarafından kovalandığınızı görüyorsanız sıkıntılı günlerin geleceğine işarettir. Maddi kayıplar ve kötü haberlere hazır olmanız gerektiği söylenir.

Rüyada Öküz Kovaladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öküz tarafından kovalanması veya öküzün boynuzlaması ile birlikte hastalık işaretidir. Kimi yorumculara göre iş yaşamındaki sıkıntıya işaret etmektedir.

Rüyada Beyaz Öküz Görmek

Rüyada beyaz öküz görmek hayır demektir. Rüya sahibinin rüyasında beyaz öküz görmesi, kişinin hayırlı işlerin içinde olacağına, bol kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada Öküz Boynuzu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öküz boynuzu görmesi düşmanları ya da rakiplerinin olduğuna yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında öküz boynuzu görmesi, rüya sahibinin rakiplerine karşı galip geleceğine delalet eder.

Rüyada öküz görmek kişinin, hem iş hayatında hem de özel hayatında güce sahip olacağı demektir. Rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, eğitim hayatında veya iş hayatında başarıdan başarıya koşacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Öküzün Kovaladığını Görmek

Kişinin rüyasında öküzün kovaladığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı biri olacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında öküzün kovaladığını görmesi, kişinin kazancının günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada Öküzün Saldırdığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında öküzün saldırdığını görmesi, kişinin duygularının ön plana çıkacağına alamet eder. Kişinin rüyasında öküzün saldırdığını görmesi, rüya sahibinin düştüğü maddi sıkıntılardan kurtulacağı anlamına gelir.

Rüyada Öküzden Kaçtığını Görmek

Kişinin rüyasında öküzden kaçtığını görmesi, rüya sahibinin başına gelen kötülüklerin son bulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında öküzden kaçtığını görmesi, kişinin işlerinin daima yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada Kahverengi Öküz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kahverengi öküz görmesi, kişinin mal varlığının günden güne artacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında kahverengi öküz görmesi, rüya sahibinin karamsarlıktan çıkacağına alamet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada İnek GörmekRüyada Boğa Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum