Rüyada Narenciye Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada narenciye görenin yorumu nedir? Rüyada narenciye görmek neye işaret etmektedir? İşte rüyada narenciye görmenin anlamı ve rüya tabiri:
Rüyada Narenciye Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Narenciye Görmek

Rüyada narenciye görmek sıkıntıların sona erip huzura kavuşmaya yorulur. Kimi tabirciler rüyada narenciye görmeyi zorlanarak elde edilen kazanca işaret etmektedir. Kimi rüya tabircileri ise rüyada narenciye görmeyi olumsuz olarak yorumlamışlardır. Buna göre rüyada narenciye görmek hayali kurulan kazanca, itibara ulaşamaya delalet eder.


Rüyada Narenciye Ağacı Görmek

Rüyada narenciye ağacı görmek, iyimser, imanlı kişiye işaret etmektedir.

ruyada-narenciye-gormek.jpg

Rüyada narenciye görmek, iş sahibi olmak için uğraş verileceği demektir. Kişinin uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağı anlamına gelir.


Rüyada Narenciye Yemek

Bazı rüya tabircilerine göre rüyada narenciye yemek, hayali kurulan mal ve mülke sahip olmak anlamına gelmektedir. Diğer bir yoruma göre ise sıkıntılardan kurtulup feraha ermektir. Diğer bir yoruma göre ise rüyada narenciye yemek akrabalarla geçecek bir ömre işaret etmektedir. 


Rüyada Narenciye Satmak

Yapılan rüya tabirlerine göre rüyada narenciye sattığını görmek, yüksek mertebeye, hayırlı evalada ve berekete işaret etmektedir. Diğer bir yoruma göre ise rüyada narenciye satmak, maddi sıkıntılara, gizlenen gerçeklerin ortaya çıkmasına ve sağlık problemlerinin artmasına işaret etmektedir. 


Rüyada Narenciye Bahçesi Görmek

Zorluklara göğüs gererek istenilen başarıyı elde etme anlamına gelmektedir. Bazı rüya tabirlerine göre ise hayırlı kazanca işaret etmektedir. Bazı rüya tabircilerine göre ise rüyada narenciye bahçesi görmek fakirliğe işaret etmektedir. 


Rüyada Narenciye Almak

Rüyada narenciye satın aldığını görmek, saygınlığa ve hayırlı kazanca işaret eder. Bazı rüya tabircilerine göre ise başarısızlıktan sonra gelen başarıya, çekilen cefadan sonra sürülen sefaya işaret etmektedir. 


Rüyada Narenciye Toplamak

Rüyada narenciye topladığını görmek sıkıntılara göğüs germeye, saygınlığa işaret eder. Bir diğer yoruma göre ise servete, itibara ve feraha kavuşmaya işaret eder. 


Rüyada Narenciye Sıkacağı Görmek

Rüyada narenciye sıkacağı görmek, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine işaret eder. Kişinin kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.