Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mermer taşı görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mermer taşı gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mermer taşından yapılmış bir şeyler görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Mermer Taşı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mermer Taşı Görmek

Rüyada Mermer Taşı Görmek

Rüyada mermer taşı görmek, bazı tabirciler tarafından ululuk, yücelik, güç ve mülke ayrıca iyi bir evlilik hayatı geçiren çifte yorumlanmaktadır. Rüyasında mermer taşı veya mermerden bir şeyler gören sefalet içindeki kimsenin büyük bir variyet elde edeceği rivayet olunmaktadır. Aynı zamanda rüyada görülen mermer taşı izdivaca işarettir. Kimi rüya uzmanlarına göre de rüyada mermer taşı görmek, makam sahibi olmaya imrenilen çalışma hayatına delalet eder.

Rüya tabircilerine göre rüyada mermerden yapılmış şadırvan, çeşme veya havuz gibi şeyler görmek ise gam ve kederden kurtulmaya, rahatlık ve mutluluğun geleceğine işarettir. Rüyada mermerden yapılmış sütunlar ve yapı temelleri görmek, berekete, ün kazanmaya ve faydalı işlere delalet ederken; rüyada mermer köprü görmek ise hoş bayana ve mevki sahibi insana yorulur. Kimi rüya yorumcularına göre ise rüyada görülen mermer taşı kadir kıymet bilen evlada da delalet etmektedir.


Rüyada Mermer Masa Görmek

Rüyada mermer masa görmek, kişi hem iş hayatında hem de sosyal hayatında başarılı olacağına yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında mermer masa görmesi, kişinin kısmetinin açılacağına alamet eder.


Rüyada Mermer Sütun Görmek

Kişinin rüyasında mermer sütun görmesi, rüya sahibinin iyi kazanç sağlayabilmek için gece gündüz çalışacağına alamet etmektedir. Rüyada mermer sütun görmek, kişinin hiçbir zaman doğru yoldan ayrılmayacağı anlamına gelir.


Rüyada Mermer Merdivenden Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mermer merdiven çıktığını görmesi, kişinin acımasız, sinirli, çatık kaşlı olduğuna işarettir. Kişinin rüyasında mermer merdivenden çıktığını görmesi, rüya sahibinin sağlam ve kararlı işler yapacağına delalet eder.


Rüyada Mermer Taşı Görmek

Rüyada mermer taşı görmek, kendisine yıkılmayacak bir hayat kuracağı demektir. Kişinin işlerini programlı, planlı, kontrollü şekilde ilerleyeceği ve sağlıklı bir hayat süreceği anlamlarına gelmektedir.


Rüyada Mermer Ocağı Görmek

Rüyada mermer ocağı görmek, kişinin rızkının hiç kesilmeyeceğine göre yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında mermer ocağı görmesi, kişinin maddi anlamda günden güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.


Rüyada Mermer Mezar Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mermer mezar görmesi, kişinin üzüleceği bir olayın olacağına delalettir. Kişinin rüyasında mermer mezar görmesi, rüya sahibinin yeni iş girişiminde bulunacağına tabir edilir.


Rüyada Mermer Duvar Görmek

Rüyasında mermer duvar gören kişinin hayatına karışan birinin olduğuna, karışan kişi hep ona zarar vermek isteyen birisi olduğuna işaret etmektedir. Rüyada mermer duvar görmek, rüya sahibinin rızkının her gün artacağına delalet eder.


Rüyada Kırık Mermer Görmek

Rüyada kırık mermer görmek, kişinin zamanla daha çok üzüleceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin rüyasında kırık mermer görmesi, kişinin en yakını tarafından ihanete uğrayacağına rivayet eder.


Rüyada Mermer Kapı Görmek

Kişinin rüyasında mermer kapı görmesi, birileri tarafından kendini özel hissettirecek durumların olacağına rivayet etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında mermer kapı görmesi, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.


Rüyada Mermer Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında mermer kestiğini görmesi, kişinin sevebileceği birinin karşısına çıkacağına alamettir. Kişinin rüyasında mermer kestiğini görmesi, rüya sahibinin endişelerinden kurtulacağına tabir edilir.


Rüyada Beyaz Mermer Görmek

Rüyada beyaz mermer görmek, kişinin bazı sorunlar yaşayacağına fakat sorunlardan kısa sürede kurtulacağına delalettir. Rüya sahibinin rüyasında beyaz mermer görmesi, kişinin iş hayatındaki rakiplerine karşı galibiyet kazanacağına alamet eder.


Rüyada Renkli Mermer Görmek

Rüya sahibinin rüyasında renkli mermer görmesi, kişinin para kazandıracak çalışmalar yapılacağına yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında renkli mermer görmesi, rüya sahibinin hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.


Rüyada Mermer Köşk Görmek

Rüyasında mermer köşk gören kişinin, hayatının sakin ilerleyeceğine, hiç bir sorunla karşılaşmayacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin rüyasında mermer köşk görmesi, kişinin hasreti çekilen biri ile kavuşacağı anlamına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.