Rüyada Merkep Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada merkep görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında merkebinin öldüğünü gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada merkebinin at ya da katır olduğunu görmenin anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Merkep Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Merkep Görmek

Rüyada Merkep Görmek

Rüyada merkep (eşek) görmek ya da binmek bazı tabirciler tarafından iyi bir makama çıkmaya yorulmaktadır. Rüyada görülen merkep eğer rüya sahibininse bu rüya kişinin güzel şeylerde karşılaşacağı, gam ve hüzünden kurtulacağına işarettir. Rüyasında birden fazla merkebi ve merkep sürülerini gören kimsenin mülkünün ve kazancının artacağı rivayet olunur. Rüyada merkep eti görmenin anlamı da ticari kara ve mülke delalet eder.

Farklı rüya yorumcularına göre rüyada görülen merkep rüya sahibi tarafından kesilerek eti yenilirse bu da kişinin haksız kazanç elde edeceğine ve geçim darlığına düşeceğine işarettir. Aynı şekilde rüyada merkebinin öldüğünü ve o sırada merkepten istifade edemediğini görmenin manası da gemim sorunlarına ve diğer birçok probleme delalet eder. 

Rüya tabirlerine göre rüyada görülen merkeple ilgili diğer rüyalar ve anlamları aşağıda verilmiştir:


Rüyada Merkep Satın Almak

Rüya tabircilerine göre rüyasında merkep gören kimselerin hayırlı işlerle meşgul olacağı ve kısmetinin açılacağı rivayet edilir.


ruyada-merkep-gormek.jpg

Rüyada merkep görmek, kişinin baht açık olduğuna ve yüksek bir mertebeye erişmek demektir. Rüyada görülen merkepteki iyi ve kötü halle­rin hepsi rüya sahibinin bahtı anlamına gelir.


Rüyada Merkebinin Katır Olduğunu Görmek

Rüyasında kendi merkebinin katıra dönüştüğünü gören kişinin rüyası çıkacağı seyahatlerden kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.


Rüyada Merkebinin At Olduğunu Görmek

Rüya uzmanları rüyasında kendi merkebinin ata dönüştüğünü gören kişinin rüyasını devletin eliyle bir fayda göreceğine yorulmaktadır.


Rüyada Merkepten Düşmek

Rüya yorumcuları rüyasında merkepten düştüğünü gören kimsenin kayıplar yaşayacağına hükmetmektedir.


Rüyada Merkebinin Çalındığını Görmek

Rüya tabircileri rüyasında merkebinin hırsızlar tarafından çalındığını gören birinin hayat arkadaşından ayrılacağına hükmetmektedir.


Rüyada Merkep Kestiğini Görmek

Rüyada merkep kesmek, kişinin yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.


Rüyada Merkebe Bindiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında merkebe bindiğini görmesi, kişinin kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.