Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada maydanoz tohumu görmenin manası nedir ve rüyasında maydanoz fidesi gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüya tabirlerine göre rüyada maydanoz tohumu ekmenin anlamlarını sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Maydanoz Tohumu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maydanoz Tohumu Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada maydanoz tohumu görmek, mal-mülk ve kazanılacak bol rızka yorulur rüya sahibinin fiziğine önem verdiğine, yediği içtiği besinlere dikkat ettiğine işaret eder. Kişinin büyük bir haber alacağı bu haberin çok hayırlı olduğuna delalet eder.


Rüyada Maydanoz Tohumunu Yemek

Rüyasında maydanoz tohumu yediğini gören kimse için bu rüya sıhhate ve güzelliğe işarettir.

ruyada-maydanoz-tohumu-gormek.jpg

Rüyada maydanoz tohumu görmek, rüya sahibinin geleceğine yönelik yatırımlar yaptığı ve hayatını güvence altına almak için çalıştığı demektir. Kişinin emeklilik hayatında çok rahat, sessiz, sakin ve huzurlu olacağı demektir.


Rüyada Maydanoz Tohumu Ektiğini Görmek

Rüya tabircileri tarafından çok fazla eziyet çekmeden elde edilen kazanca, arzularının hayata geçeceğine işaret eder. Kişinin saadete ereceğine, varlıklı bayana, nam kazanmaya ve güzel aile ilişkilerine delalet etmektedir.


Rüyada Maydanoz Tohumu Toplamak

Rüyasında maydanoz tohumu topladığını gören rüya sahibinin, geleceğe dönük planlar yaptığı demektir. İleride sıkıntı çekmemek için büyük miktarda parasını ileriye dönük harcadığına rivayet eder.


Rüyada Maydanoz Tohumu Doğramak

Rüyada maydanoz tohumu doğramak, rüya sahibinin kalıcı bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder. Kişinin her zaman dinç hissedeceğine işaret eder.


Rüyada Maydanoz Tohumu Almak

Rüyasında maydanoz tohumu aldığını gören kişinin, gecesini gündüze katarak çalışacağına işaret eder. Kişinin hedefleri olduğuna, bu hedeflerine ulaşmak için çok çalışması gerektiğine delalet etmektedir.


Rüyada Maydanoz Tohum Bahçesi Görmek

Rüya sahibinin, ailesiyle bazı sorunlar yaşayacağına delalet eder.  Kişinin ailesiyle küs olduğu süre boyunca huzursuz olacağına işaret eder.


Rüyada Maydanoz Sapı Görmek

Rüyada maydanoz sapı görmek, rüya sahibinin kötü giden ve borç içerisinde olduğu hayatının yavaş yavaş düzeleceği demektir. Kişinin işlerinin rahatlayacağı mal mülk sahibi olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Maydanoz Tohumu Ayıklamak

Rüyada maydanoz tohumu ayıklamak, rüya sahibine zarar verecek insanları kişinin hayatından çıkaracağına yorulur. Rüya sahibinin hayatında aksilik ve kötülük istemediğine de delalet eder.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.