Rüyada Mastika Sakızı Çiğnediğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada mastika sakızı çiğnediğini görmenin manası nedir ve rüya tabirlerine göre rüyasında mastika sakızı çiğnediğini gören kimse bu rüyayı nasıl yorumlamalıdır? Rüyada mastika sakızıyla tütsü yapmanın anlamlarını sizlerle paylaşıyoruz.
Rüyada Mastika Sakızı Çiğnediğini Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Mastika Sakızı Çiğnemek

Rüyada mastika sakızı çiğnediğini görmek, rüya yazarları tarafından şifa olarak değerlendirilmektedir. Rüyasında mastika sakızı çiğnediğini gören kimsenin sağlık problemleri sebebiyle alacağı bir ilaçtan yarar görüp iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Mastika Sakızı Çiğnemek

Kimi rüya tabircilerine göre de rüyasında mastika sakızı çiğnediğini gören kişinin rüyası çevresindeki kişilerle gıybet yapacağı daha sonra dedikodu yaptığı kişilerle arasının bozulacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada mastika sakızı çiğnemeye farklı açılardan bakan rüya uzmanları ise bu rüyayı gören şahıslardan şikayetçi kimselerin bulunduğuna hükmetmektedir. Yani rüyanızda mastika sakızı çiğnediğinizi görüyorsanız; bu etrafınızda sizin davranışlarınızdan veya sözlerinizden rahatsızlık duyan birilerinin var olduğununun alametidir.

Rüya tabirlerine göre rüyada mastika sakızı görmekle ilgili diğer değerlendirmeler aşağıda verilmiştir:


Rüyada Mastika Sakızına Sahip Olduğu Halde Çiğnememek

Rüyasında elinde birçok mastika sakızı olduğunu fakat bunları çiğnemediğini gören kimsenin rüyası çalışarak alnının teriyle mal ve mülk sahibi olacağına işarettir. Rüyada mastika sakızı çiğnememek, kişinin maddi gücünü yitirmeyeceğine ve zorluk çekmeyeceğine alamet eder.

ruyada-mastika-sakizi-gormek.jpg

Rüyada mastika sakızı görmek, kişinin vurdumduymaz ve sorumsuz birisi olacağı, ailesine iyi davranmayacağı demektir. Bu özelliği yüzünden rüya sahibinin huzursuz olacağı, işinde başarılı olamayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Mastika Sakızıyla Tütsü Yapmak

Rüyasında mastika sakızıyla tütsü yapıldığını gören kişinin devletin eliyle cezalandırılacağı rivayet edilmektedir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada mastika sakızıyla tütsü yapmak, rüya sahibinin elinde bulunan imkanları çok iyi kullanacağı ve bolluğa erişeceği manalarına gelir.


Rüyada Çiğnenmiş Mastika Sakızı Görmek

Rüyada çiğnenmiş mastika sakızı gören kişinin bazı ailevi sorunlar yaşayacağına ve kişinin mutsuz olacağına işaret eder. Rüya sahibinin işine odaklanamayacağı ve zarar edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Mastika Sakızının Dişe Yapıştığını Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada mastika sakızının dişe yapıştığını görmek, hayıra yorulmaz. Kişinin arkadaşlarından büyük zarar geleceği ve pişman olacağı bir iş yapacağı manasına gelir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.