Rüyada Maskara / Rimel Sürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada maskara sürdüğünü görmenin manası nedir ve rüyasında başkasına rimel sürdüğünü gören kimse bu rüyayı neye yormalıdır? Rüyada maskara çekmek, almak veya rimel / maskarayla ilgili görülen diğer rüyaların anlamlarını yazımızda bulabilirsiniz.
Rüyada Maskara / Rimel Sürmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Maskara / Rimel Görmenin Anlamı ve Rüya Tabiri

Rüyada maskara görmek, rüya sözlüğü yazarları tarafından gizli planları olan davranışları da duygularını yansıtmayan insanlara işarettir.

Rüyasında maskara gören kimsenin etrafında, insanların ne durumlara düşeceğini hesaba katmadan türlü fenalıklar yapabilecek birinin varlığına delalet etmektedir. Rüyada görülen maskara rüya sahibinin yakınında hazıra konmak, emek vermeden bol kazanç elde etme arzusu içinde olmak, hayatı bedavadan yaşama hevesinde olmak gibi arzular taşıyan çıkarcı insanlara alamettir. Rüyada kirpiklere maskara sürmek ise rüyasında kirpiklerine maskara sürdüğünü gören kimsenin yakınındaki bazı şahıslar yüzünden maddi kayıplar yaşayacağına ve saf düşüncelerinin kötü niyetli kişilerce kullanılacağına delalet etmektedir. Aynı zamanda rüyada maskara sürdüğünü görmek rüya sahibinin dolandırıcı, düzenbaz kişiler tarafından aldatılacağının alametidir. 

Rüyada Rimel Görmek Rüya Tabiri


Rüyada Maskara / Rimel Almak

Rüya sahibinin rüyasında rimel aldığını görmesi rüya tabiri yorumcularına göre çok yanlış bir işe kalkışacak ve bu işi canı pahasına kovalayacaktır. Ancak rüya sahibi yaptığı hatayı fark edip geri adım atmazsa bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir.


Rüyada Başkasına Maskara / Rimel Sürdüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında başkasına maskara sürdüğünü görmesi yararlı çalışmalar içerisinde olacağı, eli açık olacağı, hayırlı rızk elde edeceği ve sıhhatini koruyacağına delalet etmektedir.


Rüyada Maskara / Rimel Çektiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında maskara çektiğini görmesi bir takım kişiler nedeni ile zarar edeceğine ve iyi niyetinin bu art niyetli kişiler tarafından su istimal edileceğine işaret eder. Kişinin, üçkâğıtçı ve açgözlü kimselerin oyununa geleceğine ve onların tuzağına düşeceğine delalet eder.


Rüyada Maskara / Rimel Kalemi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında rimel kalemi görmesi mutluluk ve güç veren, hayatını kolaylaştıran, hayatın yükünü kendisiyle paylaşan, onun hizmetini gören ve işlerini düzenleyen bir kimsenin varlığına delalet eder. Manevi güç veren bir kişi ile yorumlanır.

 

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.