Rüyada Makas Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada makasla bir şey kestiğini görmek hakkında tabirleri sizlerle paylaşıyoruz. Alimlerin değerli görüşlerine bu yazımızda yer verdik.
Rüyada Makas Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Makas Görmek

İftiraya uğramak, hayal kırıklığı ve kıskançlık anlamına gelir. Kazancın artmasına, maddi açıdan güçlenmeye işarettir. Kişinin işlemediği bir günah veya ağzından çıkmayan kötü bir söz nedeniyle yargılanmasına ve hüzünlenmesine delalet eder. RBazen de kişinin mutsuz olmasına neden olacak havadisler alacağına yorulur.

Rüyada Makas Görmek

Rüyada Başkasının Elinde Makas Görmek

Rüyasında bir başkasının elinde makas gören kişinin rüya tabiri, saadete ermeye, insaflı akrabaya, işinde yükselmeye, verilen sözleri yerine getirmeye, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir. Etrafındakilere önderlik edeceğine ve onları yatıştırarak en doğru kurtuluş yöntemini göstereceğine işarettir.

Rüyada Makas Bulmak

Rüya sözlüğü yazarları rüyasında makas bulan kimsenin sıhhat, mutluluk ve rahatlığa kavuşacağını belirtmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir yerde makas bulduğunu gören birinin borçlarından kurtulacağı rivayet edilir. Rüya sahibinin ailesinin büyüyeceğine ve çocuk müjdesi alacağına delalet eder.

Rüyada Makas Kırıldığını Görmek

Rüyada kırık makas görmek veya makasın kırıldığını görmek, rüya sahibi için hayra yorulan bir durum değildir. Şöyle ki; rüyasında kırık makas yahut makasın kırıldığını görmek kişinin parasal kayıp yaşayacağı manasına gelir. Kısa süreli stres olarak yorumlanmaktadır. Değerlerine sahip çıkmak olarak tabir edilir.

Rüyada Makas Aldığını Görmek

Rüya tabircileri tarafından rüyasında makas satın aldığını gören şahsın ticari hayattaki başarısı ve maddi gelirinin artacağı rivayet olunur. sahip olduğu şeyleri katlayacağına işaret olduğunu dile getiriyor. Şöyle ki; rüyasında makas gören kişinin bir evladı daha veya bir evi ya da bir otomobili daha olacaktır.

Rüyada Makas Vermek

Kişinin rüyasında birisine makas verdiğini görmesi, rüya sahibinin yardıma muhtaç birine hem parasal hem de manevi yönden yardımcı olacağına delalet eder. Sıkıntılı sürecin son bulması şeklinde tabir edilir. Hayatında bazı şeylerin ciddi anlamda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada Makasla Saç Kestiğini Görmek

Rüyasında makasla birinin saçını kestiğini gören bireyin kimi rüya tabircilerine göre seyahatin habercisi olarak yorumlanırken; bazı rüya yorumcularının fikrine göre ise de sürpriz yatırımlara ve ticari başarıya işarettir. Bolca kazanç, kısmet, huzur ve bereket demektir. İş hayatında parasal anlamda rahatlama olarak yorulur.

Rüyada Parlak Makak Görmek

Rüyada parlak bir makas görmek, rüya sahibinin yaşayacağı başarılara, elde edeceği saygınlığa işaret etmektedir. Kazancın artmasına yorulur. Güç, kudret ve hikmet sahibi olmak demektir. Herkesin şaşıracağı bir hamle yapacağına yorumlanır. Kişi ailesiyle daima iyi geçinecektir.

Rüyada Makasın Kesmediğini Görmek

Rüyada elindeki makasın kesmediğini gören kimsenin büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir. Defalarca denenip başarılamayan bir şeyin imkansızlığını kabul etmeye işaret eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.