Rüyada Lif Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada lif görmek veyahut liflenmek ne manaya gelir ? Rüyada lif görmek rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlanır ve bu rüya nelere işaret eder? İşte, rüyada lif görmenin rüya tabiri;
Rüyada Lif Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Lif Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada lif görmek, rüya sahibinin gelir getirmeyen işlerle uğraşacağını anlamına gelir. Yani rüya sahibinin üç kuruş kazanmak için çok ağır işler yapmak zorunda kalacağına, emeğinin karşılığını çok az bir gelirle elde edeceğine yorulur. Rüya sahibi bir kenara attığı para ile geleceği için birikim yapacağına delalet eder.

Rüyada lif görmek, kişinin hoşuna giden hobiler edineceğine, bu hobilerden yana bir maddi kazanç elde etmeyeceğine işarettir. Rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı rüyanın görülme şekline ve niteliğine göre farklı yorumlamaktadırlar. İşte, rüyada lif görmenin anlamı;


Rüyada Liflenmek

Rüyada liflendiğini gören kişi, üstün başarıları sayesinde büyük kazanımlar edineceğine böylelikle dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına demektir. Ayrıca hasta olan kişinin bu rüyayı görmesi, hastalığının şifa bulmasına yorulur.  Bu rüyayı gören kişi derin bir nefes alacağına ve mutluluk gözyaşları dökeceği anlamına gelir.


Rüyada Örgü Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında örgü lif görmesi kişinin iş hayatında çok çalışacağına, rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

ruyada-lif-gormek.jpg

Rüyada lif görmek, kişinin zaman geçirmek için çeşitli hobiler edineceği demektir. Rüya sahibinin iş hayatında fazla zaman ayırdığı için ailesine karşı ilgisiz bir tavır sergileyeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada Beyaz Lif Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında beyaz lif görmesi kişinin hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına rivayet etmektedir. Rüyada beyaz lif görmek kişinin hayatında yapacağı yeniliklere ve iş hayatında atacağı büyük adımlarda başarılı olacağı anlamına gelir.


Rüyada Sarı Lif Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sarı lif görmesi kişinin zenginleşeceğine, ailesi ile birlikte bir ömür geçireceğine, iş hayatında olumlu olaylar yaşayacağı anlamına gelir. Rüyada sarı lif görmek rüya sahibinin iş hayatında ortaklarıyla büyük bir işe imza atacağı ve çok büyük maddi güç kazanacağına delalet etmektedir.


Rüyada Sabunlamak

Rüyada sabunladığını gören kişi, kısa bir süre içinde rahatlığa kavuşacak demektir. Kişinin hayatının kolaylaşacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine ve hayatında sürprizlerle karşılaşacağı anlamına gelir.


Rüyada Keselenmek

Rüyada keselendiğini gören kişinin kısmetinin ve şansının açılacağı anlamına gelir. Rüya sahibi, yokluk, üzüntü ve sağlık sorunlarından kurtulur. Rüyada keselenmek rüya sahibinin kısmetinin açılacağına yeni birisini bulup aşk hayatına devam edeceğine ve hayatına yeni bir sayfa açılacağına rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.