Rüyada Kokain Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kokain görmek ne anlama gelir ve rüyanızda kokain çektiğinizi gördüyseniz bu nasıl yorumlanır? Kokain rüyaları ile ilgili merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.
Rüyada Kokain Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kokain Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kokain görmek, genel olarak kişinin yaşayacağı üzüntülere ve hayal kırıklıklarına yorulmaktadır. Rüya sahibinin sevdiği, emek verdiği, uğruna fedakarlık yaptığı kimselerden zarar göreceği ve üzüleceğine delalet eder.

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından olumlu şekilde yorumlanmayan bu rüya, kişinin iyi niyetine karşın art niyetlerle ve yalanlarla karşılaşacağı anlamına gelir.

Rüya yorumlarında rüyada kokain görmenin rüya tabiri ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Kokain Çekmek

Rüya sahibinin canını sıkacak bazı tatsız olayların meydana geleceğine ve hayatındaki bazı insanlar ile yollarını ayıracağına alamet eder.

Rüyada Kokain Görmek

Rüyada kokain görmek, rüya sahibinin iş hayatının çok zorlu geçeceğine, kişinin çevresindeki insanlar hakkında iyi düşünceler beslemesine rağmen kişiye hakaret edecek kişilerin olacağı demektir. Rüya sahibinin ihanete uğrayacağına, kötü günler geçireceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Kokain Satmak

Rüya sahibinin işlerinde zarar göreceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine delalettir.


Rüyada Kokain İçmek

Rüya sahibinin bazı arkadaşları yüzünden adının kirleneceğine, başının derde gireceğine ve gergin günler geçireceğine işaret eder.


Rüyada Kokain Almak

Rüyayı gören kişinin hem maddi hem de manevi anlamda yıkılacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler yaşayacağına yorulur.


Rüyada Kokain Bulmak

Rüyayı gören kişinin şanssız, çaresiz ve olaylı günler geçireceğine, aynı zamanda yalnız kalacağına yorumlanmaktadır.


Rüyada Kokain Alan Birini Görmek

Rüyasında kokain alan birini gören kişinin, yaptığı kötü bir olay sonucu ruh halinin bozuk olacağına, hayatının sorunlarla mücadele etmekle geçeceğine sıkıntısının bitmeyeceğine delalet eder.


Rüyada Eroin Görmek

Rüyasında eroin gören rüya sahibinin, hayatının hem iyi yönde hemde kötü yönde gideceğine işarettir.

NeOldu.Com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.