Rüyada Kıllanma Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kıllanma görmenin ne anlama geldiğini ve farklı rüya tabirlerini sizler için haberimizde bir araya getirdik. İşte kıllanma görmenin rüya yorumları...
Rüyada Kıllanma Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kıllanma Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüya sahibinin rüyasında kıllanma görmesi, genellikle kişinin elde edeceği kazanca yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağı, yapacağı işlerde başarılar elde ederek kazancını günden güne arttıracağına delalet etmektedir. Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından kazanca yorulan bu rüya, aynı zamanda rüya sahibinin insanlar arasında çok büyük bir tanınırlığa kavuşacağına ve ibadetlerini hiç aksatmadan gerçekleştireceğine alamet eder.


Rüyada Vücudun Kıllandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında vücudun kıllandığını görmesi gören kişinin, çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.


Rüyada Bacakların Kıllandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bacaklarının kıllandığını görmesi kişinin iş hayatının kötüye gitmesinden ötürü çeşitli yerlerden borç alacağı ve daha sonra bunları ödemekte güçlük çekeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Yüzünün Kıllandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında yüzünün kıllandığını görmesi, iş ya da aile hayatında yaşayacağı sevincin, alacağı güzel haberlerin yarıda kesileceğine, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.


Rüyada Kollarının Kıllandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kolların kıllandığını görmesi rüya tabiri yorumcularına göre, kişinin ortak yaptığı bir işte ortağı ile arasının bozulup sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.


Rüyada Sırtın Kıllandığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sırtının kıllandığını görmesi kişinin, iş hayatında kendisine yardım eden kişi ile arasının bozulacağına ve bu nedenle işlerin kötü bir hal alacağına alamet eder.


Rüyada Kıllı Bacak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kıllı bacak görmesi uykusunda bacaklarında deyim yerindeyse haddinden fazla kıl olduğunu görmesi onun çok kötü günler yaşayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına ve onlardan zarar göreceğine işaret eder.


Rüyada Kıl Kopardığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kıl kopardığını görmesi sevinçli ve mutlu gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine, sağlığının, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine tabir edilir.


Rüyada Kıl Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kıl görmesi çözümlere ve çarelere kavuşacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.


Rüyada Kılların Döküldüğünü Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kılların döküldüğünü görmek yanlış işler, atacağı yanlış adımlar ve bulunacağı hatalı girişimlerden dolayı maddi kayba uğrayacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına rivayet edilir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum