Rüyada Kesik Baş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kesik baş görmenin ne manaya geldiğini, rüya tabircileri tarafından nasıl yorumlandığını ve bu rüyanın nelere işaret ettiğini sizler için derlemeye çalıştık. İşte, rüyada kesik baş görmenin rüya tabiri:
Rüyada Kesik Baş Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Kesik Baş Görmek

Rüyada kesik baş görmenin anlamı, çok büyük bir felaket demektir. Rüya sahibinin gerçek hayatında birine haksızlık yapacağına ve bu nedenle işlerinin rast gitmeyeceği anlamına gelmektedir.

kesik baş görmek

Rüyada kesik baş görmek, kişinin yaşadığı sıkıntılardan yardım alarak kurtulacağına işaret etmektedir. Genel olarak rüya sözlüğü yazarları bu rüyayı, iş hayatında çektilen sorunların sona ermesine ve alınan yardımlar sonucunda büyük başarılar kazanmaya delalet eder.

Rüya tabirlerinde rüyada kesik baş görmenin anlamı ayrıca şu şekillerdedir:


Rüyada Birinin Başının Kesildiğini Görmek

Rüya sahibi için bu rüya oldukça olumsuzdur. Kişi zor günler geçirecektir fakat ailesi daima yanında olacaktır. Rüyada birinin başının kesildiğini görmek aynı zamanda uğursuzluk manası da gelmektedir.


Rüyada Kafa Kesildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kafa kesildiğini görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine, aileyle iyi geçinip rahata kavuşacağına delalet eder. Rüya sahibi sıkıntılarından kurtulacak, huzur dolu bir yaşama sahip olacağına rivayettir.


Rüyada Birinin Kafasının Koptuğunu Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada birinin kafasının koptuğu görmek, kişinin yaşayacağı vicdan azabı olarak nitelendirilir. Rüya sahibi işleyeceği bir günah yüzünden fazlasıyla pişman olacaktır. Yanlış yoldaysa artık bu duruma son vermesi gerekeceğine de delalet eder.


Rüyada Kendi Başının Kesildiğini Görmek

Rüya sahibi böyle bir rüya görmesi takdirde gönlünü ferah tutmalıdır. Kişi yakın bir zamanda akrabası tarafından övüleceğine ve mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibinin herkes tarafından sevilen ve ailesi tarafından da gurur duyulan bir insan olacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Kesik Başla Konuştuğunu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kesik başla konuştuğunu görmesi  kişiye yapılan ciddi bir uyarıyı işaret eder. Yanlış bir hayatın, ahlaksız alışkanlıkların veya illegal işlerle uğraşmanın sonucunda kişiye verilen bir ihtar anlamına da gelir. kişi rüyasında kesik başın neler söylediğini veya neler konuştuğunu hatırlıyor ise yorumu da buna göre yapılması gerekmektedir. Lütfen yorumlara kesik baş ile neler konuştuğunuzu yazınız. Rüya tabircilerimiz de sizlere yorumunu yapsın.


Rüyada Hayvan Başı Görmek

Rüya sahibinin uzun süreli bir evlilik hayatı yaşayacağına ve mutlu olacağına delalet eder. Rüyada hayvan görmek bereket demektir. Rüya sahibinin rüyasında hayvan başı görmesi, çocuklarının gelecekte mutlu hayata sahip olacağı anlamına gelir.


Rüyada Kesik İnsan Başı Görmek

Rüyada kesik insan başı görmenin rüya tabiri, güzel gelişmelere, hayırlı ve bol kazanca işaret etmektedir. Aynı zamanda iş hayatında ve eğitim hayatında kazanılacak olan başarı anlamına da gelir.


Rüyada Baş Görmek

Rüyayı gören kişinin, iş hayatında çok zor bir döneme gireceğine ve bundan dolayı çok büyük zarar göreceğine delalet eder. Rüyada baş görmek kimi rüya yorumcusuna göre ise iş yerinde bereketsizlik olacağı manasına gelmektedir.


Rüyada Baş Kestiğini Görmek

Rüya sahibinin iş ortağından ayrılarak kendi ayakları üzerinde duracağına yorulmaktadır. Bu rüya aynı zamanda hayırlı ve güzel çalışmalar yaparak maddi anlamda güçlenmeye de alamet eder.


Rüyada Başının Kesildiğini Görmek

Rüyada kendi başının kesildiğini görmek itibar kaybına uğrar ve işinde güvenilmez biri olarak anılacağına delalet etmektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
308 Yorum