Rüyada Kendini Çıplak Görmek Ne Demek?

Rüyada kendini çıplak görmenin görmenin anlamını ve tabirini içeriğimizde bulabilirsiniz. Hikmetli tabircilerin ifadeleri yazımızda.
Rüyada Kendini Çıplak Görmek Ne Demek?

Rüyada Kendini Çıplak Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada kendini çıplak görmek, genellikle iyiye işaret eder. Rüya sahibinin aile ve sosyal hayatındaki sorunların sona ereceğine, yaşanan sıkıntıların çözüleceğine ve iş hayatındaki problemlerin en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada Kendini Çıplak Görmek

Genel olarak rüya sözlüğü yazarları tarafından bu rüya, kötü bir dönemden sonra feraha ermeye alamet etmektedir. Rüya yorumlarında rüyada kendini çıplak görmenin rüya tabiri ayrıca daha farklı şekillerde olabilmektedir.

Rüyada Bir Kadının Kendini Çıplak Görmesi

Rüyada bir kadının kendini çıplak görmesi, genellikle hayra alamet etmez. Rüyayı gören kişi hakkında ortaya çıkacak dedikodulara, sıkıntılara işaret etmektedir. Ayrıca bazı yorumlara göre, rüya sahibi evli ise eşinden ayrılacağına da yorumlanır.

Rüyada Bir Yerde Kendini Çıplak Görmek

Rüyada bir yerde kendini çıplak görmek, rüya sahibinin kötü ve sıkıntılı bir duruma düşeceğine, geri dönülmesi zor olan yollara gireceğine alamet eder.

Rüyada Çıplak Vaziyette Koştuğunu Görmek

Rüyada çıplak vaziyette koştuğunu görmek, rüya sahibinin haksız yere suçlanacağına, insanların üzerine iftiralar atacağına delalet eder.

Rüyada Anadan Doğma Birini Görmek

Rüyada anadan doğma birini görmek, rüya sahibinin işlediği günahların ve yaptığı kötülüklerin Allah katında affedileceğine alamet eder.

Rüyada Kalabalıkta Kendini Çıplak Görmek

Rüyada bir mecliste çıplak olduğunu görmek, kişinin düşük ve aciz bir durum ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada Hasta Adamın Kendisini Çıplak Görmesi

Hasta bir adamın kendisini rüyada çıplak görmesi hastalıktan şifa bulmaya delâlet eder. Kırmızı ve siyah elbiseden soyunmak da böyle tabir edilir.

Rüyada Üzüntülü Kişinin Kendisini Çıplak Görmesi

Dertleri olan ve bu yüzden üzüntülü olan kederli ve üzüntülü bir adamın rüyada çıplak görülmesi, artık üzüntüden halâs olacağına işarettir.

Rüyada Kendisini Çıplak Görmek

Bir kimsenin rüyada çıplak olduğunu, insanlardan da utandığını ve fakat kendisini örtecek bir şey aradığını ancak bulamadığını görmesi, zarar, ziyana ve fakirliğe delâlet eder.

Rüyada Kişinin Çıplak Vücudunun Başkaları Tarafından Görülmesi

Rüyada halkın kendisinin avret yerine baktıklarını görmek, vali veya devlet memuru için vazifeden azledilmeye delâlet eder.

Rüyada Ölmüş Kişinin Çıplak Görülmesi

Ölmüş bir zatın rüyada çıplak ve avret mahalli örtülü olduğu halde görülmesi, o ölü zatın dünyadan sevaptan çok günahla gittiğine yorulmaktadır. Ancak bu rüya o kişinin cennetin nimetleriyle nimetleneceğine delâlet eder.

Rüyada Kadının Siyah Elbiseyi Soyunup Çıplak Görülmesi

Bir kadının rüyada siyah bir elbiseden soyunup çıplak kaldığını görmesi, karanlıktan sonra aydınlığa ve feraha kavuşmaya alâmettir.

Rüyada İş İçin Soyunmak

Rüyada bir iş için soyunduğunu ve bu yüzden çıplak olduğunu gören kişinin, eğer bu iş dine ait ise (gusl gibi) hayra ve ibadete vâsıl olmağa delâlet eder. Rüyada bir mescitte soyunduğunu görmek, günahlardan soyunmaya ve tövbeye delâlet eder.

Rüyada Kadının Kendisini Çıplak Görmesi

Yine bir kadının rüyada kendisini çıplak halde görmesi, iyiye alâmet değildir. Eğer evli ise boşanır veya bir başka musibete duçar olur.

Rüyasında Çıplak Olup Utandığını Görmek

Rüyasında çıplak olup kalabalıktan utandığını gören rüya sahibinin bazı yaptıklarından dolayı rezil olacağına ya da utanacağına delalet eder.

Kalabalıkta Kendini Çıplak Görüp Utanmamak

Çıplak olduğu halde halktan utanmadığını ve onlardan örtünmek için bir şey istemediğini gören, hacca gider.

Cinsel Organı Görülecek Kadar Kendini Çıplak Görmek

Bir merkezde kendisinin çıplak olduğunu ve cinsel organlarının meydanda olduğunu için halkın kendisine baktığını görmek hayra yorulmamaktadır. Bu rüyada herkesten utandığını görmek, herkesten sakladığı ve öğrenilmesini istemediği ayıbının ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada Mescitte Kendisini Çıplak Görmek

Rüya sahibinin kendisini bir mescit içerisinde soyunduğunu görmesi günahlarından soyunduğuna, bir rivayete göre de, ibadete ve dini vazifelerine gayret eder.

İlginizi Çekebilir
Rüyada Utanmak Ne Anlama Gelir?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum