Rüyada Kalça Görmek Ne Demek?

Alimlerin ve tabircilerin rüyada kalça görmek hakkındaki fikirlerini derledik. Kalça görmek ile ilgili yorumlar ve tabirler yazımızda.
Rüyada Kalça Görmek Ne Demek?

Rüyada Kalça Görmek

Rüyada kalça görmenin anlamı maddi anlamda feraha ermeye yorulur. Rüya sahibinin dünya nimetlerinden yana yüzünün güleceğine ve bu nimetlerden dilediğince yararlanabileceğine işaret etmektedir. Kimseye muhtaç olmadan, hayatının sonuna kadar bolluk içerisinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada Kalça Görmek

Rüyada Şekilli Kalça Görmek

Yorumcular bu rüyayı, sürekli çoğalacak olan kazanca yormaktadır. Rüyada şekilli kalça görmek, pek çok mala ve mülke sahip olmaya delalet etmektedir. Rüya sahibinin zenginleşeceği rivayet edilmektedir.

Rüyada Kadın Kalçası Görmek

Rüyada kadın kalçası görme, kalça görmek ile benzer bir şekilde yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin hayatı boyunca bol kazancı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Kıllı Kalça Görmek

Rüyada kalça görmek kişinin varlıklı olmasına rağmen huzurun olmayacağına işarettir. Kişinin çok fazla mal, mülk, araba satın alacağına fakat mutlu olmayacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Kumlu Kalça Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kumlu kalça görmesi kişinin, zor bir yaşantısının olacağına yorulmaktadır. Kişinin oynayacağı şans oyunundan büyük miktarda para kazanacağı ve hayatının düzene gireceği rivayet edilir.

Rüyada Büyük Kalça Görmek

Rüyada büyük kalça görmek, kişinin varlıklı birinin desteği ile iyi yerlere geleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin bolluğa, berekete ve rahatlığa ulaşacağını delalet etmektedir.

Rüyada Erkek Kalçası Görmek

Rüyada bir erkeğin kalçasını görmek, genellikle hastalık ya da maddi kayba yorulur. Rüya sahibinin başına gelecek pek çok kötü olayın habercisi olduğu delalet edilir.

Rüyada Açık Kalça Görmek

Rüyasında açık kalça gören kişinin sözüne güven olacağı rivayet edilmektedir. Bu kişinin her daim doğruyu konuşacağına, iman dolu olacağına ve vatana millete hayırlı evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada Kalça Kemiği Görmek

Yorumculara göre rüyada kalça kemiği gören kişi parasal anlamda hiçbir zaman sıkıntı çekmez. Rüyayı gören kişinin parasına çok önem verdiği, tutumlu birey olduğu ve iş hayatında başarılı olacağı rivayet edilir.

İlginizi Çekebilir
Rüyada İç Çamaşırı Görmek Ne Demek?Rüyada Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum