Rüyada Engelli Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada engelli görmek ne anlama gelir? Rüyada görülen engelli nasıl yorumlanmaktadır?
Rüyada Engelli Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Engelli Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada engelli görmek, sıkıntıların ve sorunların artacağına, zor zamanlar geçireceğine, adeta depresyona gireceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin alacağı kararlardan önce bir kez daha düşünmesi gerekeceğine aksi takdirde büyük sorunlara yola açabileceğine delalet etmektedir.


Rüyada Engelli Birinin Yürüdüğünü Görmek

Kişinin hayatında yaşanan olumsuzlukların son bulacağına işarettir. Yapılan hataların telafi edileceğini ifade etmektedir.


Rüyada Engelli Olduğunu Görmek

Zor günleri ifade etmektedir. İş hayatında oluşacak kötü günlerin habercisidir. Sıkıntı, zorluk, üzüntü verecek olayların yaşanmasına yorumlanır.


Rüyada engelli görmek

Rüyada engelli görmek, kişinin başına çeşitli olayların geleceğine, kişinin dikkat etmesi gerekeceğine, verdiği yanlış bir karar ile üzüleceğine vicdan azabı çekeceği demektir. Rüya sahibinin sıkıntılarının ve dertlerinin artacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Engelli Sandalyesi Görmek

İş hayatında yaşanacak başarıları ifade eder. Rüyada engelli sandalyesi görmek, iş hayatında terfi almaya ve yükselmeye işarettir.


Rüyada Engelli Çocuğu Olduğunu Görmek

Sıkıntıdan kurtulmaya, hasret çektiği kişiye kavuşmaya, gösterdiği çabanın sonucunda mutluluğu erişmeye işarettir.


Rüyada Engelli Bebek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında engelli bebek görmesi kişinin merhamet duygusunun artacağına, Allah katında büyük bir sevap işleyeceğine, bol bol dua alacağına, vatana millete hayırlı işler başaracağına, rüya sahibinin sabırlı olması gerekeceğine, hayallerine er ya da geç ulaşacağına delalet etmektedir.


Rüyada Zihinsel Engelli Görmek

Rüyasında zihinsel engelli gören kişinin hayatında çeşitli değişikliklere gideceğine, yeni projeler üreteceğine, hayata geçirdiği projelerde ciddi gelir elde edeceğine, sıkıntılardan ve dertlerden kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına rivayet etmektedir.


Rüyada Engelli Biriyle Evlendiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında engelli biriyle evlendiğini görmesi kişinin kötü bir olayın içerisine düşeceğine, engellenemez sorunlarla karşılaşacağına, elinden hiçbir şey gelmeyeceğine bu durumun rüya sahibini üzeceğine, önemli bir başarıya sahip olacağına fakat bu başarıya bir sebepten ötürü sevinemeyeceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Engelli Erkek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında engelli erkek görmesi kişinin yaşayacağı bir olay yüzünden vicdan azabı çekeceğine, yaptığı bir hata yüzünden yıllar boyunca üzüleceğine fakat elinden bir şey gelmeyeceğine, sürekli hatasını düşünüp huzursuz olacağına delalet etmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum