Rüyada Çürük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çürük görmek ne manaya gelir? Rüyasında çürük meyve görenler için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarında vücutta görülen çürük hakkında hangi ifadeler yer alıyor? Merak ettiğiniz cevaplar bu haberimizde...
Rüyada Çürük Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çürük Görmek

Rüyada Çürük Görmek

Rüyada çürük görmek, rüya sahibinin eli açık birisi olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin sadakasını, zekatini veren ve ihtiyaç sahibi insanlara elinden geldiğince yardım eden birisi olacağına delalet eder.

Çürümüş ağaç görmek, hastalık manasına gelir. Kimi yorumcuya göre ise çürüyen ağaç, yahut ahşap nesneler yanlış kimselere güvenmeye işarettir. Bu kimseler sizi yolda bırakabilir şeklinde yorumlanır. Üçüncü yorum ise vücutta çürük görmektir. Vücudunda çürük gören kimse kandırılıyor denir. Vücutta görülen morluk, çevrenizdekiler tarafından kandırıldığınız ve gözünüzün boyandığı manalarına gelir. 

Rüya sözlüğü yorumcularının görüşlerine ve rüya tabiri kitaplarında yazanlara göre, rüyada çürük görmek hakkında ayrıca şu ifadelerden bahsedilmektedir:


Rüyada Çürük Yumurta Görmek

Rüyada çürük yumurta başarı demektir. Hayat boyu girilen işlerde her daim başarılı olunacağını işaret eder. Rüyasında çürük yumurta gören rüya sahibinin hayatında çok başarılı birisi olacağına, ailesi tarafından gurur duyacağı işlere imza atacağına, etrafındaki kötü niyetli insanlar tarafından sürekli kıskanılacağına, bütün gözlerin üzerinde olacağına, rüya sahibinin çok dikkatli olmasına gerektiğine işaret eden bir rüyadır.


Rüyada Çürük Diş Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük diş görmesi kişinin olumsuz olaylar yaşayacağına, bu olayların ailesini de etkileyeceğine, kişinin kendisini güçsüz, yalnız, halsiz hissedeceğine yorumlanmaktadır. Rüyada çürük diş görmek, rüya sahibinin karşısına çıkan sorunları yeneceğine, huzurlu bir ömrün rüya sahibini beklediğine işaret eder.


Rüyada Çürük Dişin Düşmesi

Rüyada çürük diş düşmesi görmek, o kişi ile büyük bir tartışma içerisinde olacağınıza, aranızın çok fazla bozulacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin sıkıntılı günler geçireceğine, hayatında yeni bir sayfa açacağına alamet eder.


Rüyada Çürük Kavun Görmek

Rüya tabircilerine rüyasında çürük kavun gören kişinin şansının yaver gideceğine, ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceğine delalet eder. Rüyada çürük kavun görmek, rüya sahibinin bakımına dikkat edeceğine alamet eder.


Rüyada Çürük Domates Görmek

Rüyada çürük domates görmek, çevrenizde kıskanıldığınıza ve toplum içindeki konumunuzun yükseleceğine işarettir. İnsanlar sizi tanıyacak ve onlar tanıdıkça iyi yerlere geleceksiniz denir.


Rüyada Çürük Elma Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük elma gören kişinin çok büyük günah işleyeceğine, bu günahın başkalarına da zarar vereceğine, vicdan azabı çekeceğine, uzun bir aradan sonra işlerinin iyi duruma geleceğine yorulur. Rüyada çürük elma görmek, rüyayı gören rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.


Rüya Çürük Sebze Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında çürük sebze gören kişinin maddi manevi zarara uğrayacağına, ailesinin daima yanında olacağına, fakat bunun yeterli olmayacağına, rüya sahibinin sıkıntıları yüzünden yorgun düşeceğine, sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Çürük Muz Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çürük muz görmesi kişinin hayatında çoğu şeyin değişeceğine, eski yaşantısını özleyeceğine, fakat artık her şey için çok geç olacağına rivayet eder. Rüyada çürük muz görmek, bir dostla kavga etmeye yorulur.


Rüyada Çürük Ceviz Görmek

Rüya sahibinin zenginleşeceğine, maddi gelirinin artacağına, hanesinin bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Rüyada çürük ceviz görmek, rüya sahibinin hayalini kurduğu hayata kavuşacağına, yardıma muhtaç olan bir dostuna maddi destek sağlayacağına işaret eder.


Rüyada çürük görmek

Rüyada çürük görmek, kişinin zor günler geçireceğine, israfa yol açacağı demektir. Rüyayı gören rüya sahibinin işlediği günahların cezasını çekeceğine, pişman olacağına fakat çok geç kalacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Çürük Patates Görmek

Rüya sahibinin çürük patates görmesi zorlu bir süreç içerisinde rahata kavuşacağına yorulur.


Rüyada Sağlam Alınan Meyvenin Aniden Çürümesi

Rüyada pazardan alınan meyve eve geldiğinde çürük çıkıyorsa evde yaşayanlardan birisi tarafından kandırılıyorsunuz demektir. Kimi yorumcular bunu ihanet olarak değerlendirmişlerdir.


Rüyada Bir Yerini Morartmak

Rüyada bir yerini çarptığını ve oranın morardığını gören kimse eşi, dostu ya da ortağı tarafından aldatılıyor yorumu yapılır.


Rüyada Çürük Meyveleri Ayırmak

Sağlam meyvelerin arasında bulunan çürük meyveleri ayırdığını gören kimse için bir süredir küs olduğu arkadaşı yahut akrabası ile barışacağı yorumu yapılır.


Rüyada Çürük Eşya Görmek

Ahşap eşyaların çürümesi ve kırılması demek, yakın olduğunuz ve evinize girip çıkan kimsenin arkanızdan konuştuğuna yorumlanır.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.