Rüyada Çeşme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çeşme görmek bereket demektir. Merak ettiğiniz cevaplar rüya tabirleri kitaplarında ve rüya yorumcularının görüşlerinden derlediğimiz haberimizde...
Rüyada Çeşme Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çeşme Görmek

Mutlu olacağı ve hayallerine kavuşacağı manasına gelir. Bolluk ve bereket içerisinde olacağına delalet eder. Hane içinde huzur manasına gelir. Çok çalışmaya, arkadaş edinmeye, sevince ve mutluluğa işaret eder. Rüya sahibinin pek çok konuda büyüklerinden akıl alacağına, doğru adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Çeşme Görmek

Rüyada Bozuk Çeşme Görmek

Rüyada bozuk çeşme görmek kişinin uzun bir aradan sonradan hayatında değişikliklerin meydana geleceğine delalet eder. Rüyada bozuk çeşme görmek aynı zamanda kişinin elde edeceği başarı akrabalarının gözüne batacağına delalet eder. Kıskanç akraba anlamına gelen bu rüya pek çok sorunu da beraberinde getirecektir.

Rüyada Çeşme Suyu Görmek

Yorumcular rüyada görülen çeşme suyunu bereket olarak değerlendirir. Rüyada çeşme suyu görmek, aynı zamanda iş hayatında kazanılacak olan paranın da habercisidir. Rüya sahibi elindekinin değerini bilmeli ve aile bağlarını güçlendirmelidir. Rüyada çeşme suyu görmek huzur dolu bir dönem anlamına da gelir.

Rüyada Çeşme Görmek

Rüyada çeşme görmek hayırlıdır. Çoğu zaman mutlu olmaya ve para kazanmaya yorumlanır. Kimi yorumculara göre şans manasına da gelmektedir. Rüyada çeşme görmek, rüya sahibinin Allah yolunda ilerleyeceği ve bir büyüğünden yardım alacağı anlamına gelir.

Rüyada Kurumuş Çeşme Görmek

Rüyada suyu akmayan ve kurumuş çeşme hastalık ve yolunda gitmeyen işler manasına gelir. Rüya tabiri yorumcularına göre rüyada kurumuş çeşme görmek bereketsiz ve sıkıntılı bir hayatın işaretidir. Rüya sahibinin çok çabalamasına rağmen başarı elde edemeyeceği demektir.

Rüyada Çeşmeden Su İçmek

Çeşmeden akan su berrak ise maddi kazanç, bulanık ise maddi kayıp demektir. Kişinin rüyasında çeşmeden su içmesi hayırlı işlere yorulmaktadır. Rüyada çeşmeden su içtiğini görmek, rüyayı gören kişinin olumlu bir haberle karşılaşmaya ve eğitim hayatında sorunlar yaşamaya işarettir.

Rüyada Çeşmeyi Temizlemek

Rüyada çeşmenin etrafını temizleyip, varsa yosunlarını arındırmak uğur getirir. Şansının her zaman yaver gideceği manalarına da gelmektedir. Rüyada çeşmeyi temizlediğini görmek, çok üst mevkilerde yer edinmeye ve güzel bir döneme girmeye işarettir.

Rüyada Çeşmeden Abdest Almak

Çeşmeden abdest almak ya da rüyada çeşmede yıkanmak sıkıntılardan arınmaya ve huzura ermeye işarettir. Rüyada çeşmeden abdest almak en hayırlı rüyalardandır. Kişinin etrafındaki insanlar tarafından çok sevildiğine delalet eder. Rüyada çeşmeden abdest almak, kişinin kısmetinin artacağı demektir. Rüya sahibinin şansının artacağına bu durum çevresinde bulunan insanları fazlasıyla şaşırtacağına, iş hayatına atılacağına, maddi gelirinin artacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Çeşme Yaptırmak

Rüyada çeşme yaptırmak en büyük hayırlardan biridir. Rüyasında çeşme yaptırdığını gören kimsenin duaları kabul olur ve huzura erer. Rüyada çeşme yaptırmak, sağlık sorunları ile dolu bir gün yaşamaya işarettir.

Rüyada Çeşmeden Akan Su Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çeşmeden su aktığını görmesi su eğer berrak ve temiz ise bol kazanç elde edeceğine, eğer çeşmeden akan su kirli ise zor günlerin kapıda olduğuna rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet eder.

Rüyada Çeşme Kapatmak

Kişinin rüyasında çeşme kapattığını görmesi, rüya sahibinin borçlarını kolay bir şekilde ödeyeceğine alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında çeşme kapattığını görmesi, kişinin iş hayatında başarılı projeler yapacağına tabir edilir.

Rüyada Çeşmede El Yıkadığını Görmek

Rüyada çeşmede el yıkadığını görmek, rüya sahibinin mali sorunlarının çözüleceğine tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında çeşmede el yıkadığını görmesi, kişinin emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada Çeşmenin Aktığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çeşmenin aktığını görmesi, kişinin ağız tadının kaçacağına alamet eder. Kişinin rüyasında çeşmenin aktığını görmesi, rüya sahibinin sıkıntılı durumlara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada Sokak Çeşmesi Görmek

Kişinin rüyasında sokak çeşmesi görmesi, rüya sahibinin aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında sokak çeşmesi görmesi, kişinin iş hayatında güzel işler yapacağına tabir edilir.

Rüyada Çeşme Yaptığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çeşme yaptığını görmesi, kişinin yanlış kararlar alacağına ve sıkıntılarının artacağına alamet eder. Kişinin rüyasında çeşme yaptığını görmesi, rüya sahibinin hayırlı bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Akmayan Çeşme Görmek

Kişinin rüyasında akmayan çeşme görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında akmayan çeşme görmesi, kişinin tatsız dönemden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada Çeşme Tamir Ettiğini Görmek

Rüyada çeşme tamir ettiğini görmek, rüya sahibinin yakın zamanda hayırlı haberler alacağına yorumlanır. Rüya sahibinin rüyasında çeşme tamir ettiğini görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı olacağına delalet eder.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum