Rüyada Çek-Senet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada çek görmek ne manaya gelir? Rüyasında çek aldığını ya da çek verdiğini gören kimse için rüya yorumu nasıl yapılır? Rüya tabirleri kitaplarındaki bilgilerden derlediğimiz haberimiz sizlerle...
Rüyada Çek-Senet Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Çek Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada çek görmek, maddi kazanç manasına gelir. Çek alan kimse için bir yerden gelecek kazanç ile mal ve mülk sahibi olacak ve varlıklı bir yaşam sürdürecek yorumu yapılır. Rüyada çek görmek hakkında yapılan diğer bir yorum ise vücunuzda meydana gelecek bir rahatsızlığa işaret etmesidir. Yorumculara göre bir yerinizde var olan fakat sizi rahatsız etmeyen bu hastalık kendini hissettirecek ve size sıkıntı verecek.

Yorumcuların kimisine göre rüyada çek görmek, eğer siz bir kimseye veriyorsanız mal kaybı manasına gelir. Elinizdeki malların bir kısmını satmak durumunda kalacaksınız yorumu yapılır. Bu yorumculara göre eğer elinizdeki çeki kaybederseniz maddi zararınız daha da artacak ve elinizden çıkan para miktarı yüksek miktarda olacaktır.

Rüya sözlüğü yorumcularının kimi ise rüyada görülen çek hakkında sözünde durmamak kelimesini kullanmışlardır. Bu yorumculara göre arasında çek alışverişi olan kimseler için birbirlerine söz verildiğini fakat birinin bu söze uymayacağını ve bunu yapacak kimsenin kim olacağının bilinemeyeceğini söyler, sözünde durmayacak taraf genellikle çeki yazan taraftır diye belirtirler.


Rüyada Çek Koparmak

Rüyasında çek kopardığını gören kişinin, bolluk ve bereket içerisinde geçen bir hayatının olacağına, rüya sahibinin mal varlığının bir kısmını bağışlayacağı yorulur.

ruyada-cek-gormek-002.jpg

Rüyada çek görmek, rüya sahibinin  devlet ile resmi işiniz olacağına ve borçlarını ödeyeceği demektir.  Devlet dairelerinden birisiyle işinizin olacağına, bu iş sizin açınızdan olumlu sonuçlanacak ve size fayda sağlayacak bir iş olacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Çek Yakmak

Rüyasında çek yaktığını gören kişinin, emeklerinin karşılığını alamayacağına, iyi bir yerlere gelmek için çok çabalayacağına fakat başaramayacağına delalet eder.


Rüyada Çek Yırtmak

Rüyada çek yırtmak, rüya sahibinin sorumsuz birisi olacağına, aldığı kararların yanlış olduğunu bilse bile yinede aynı hataya düşeceğine işaret eder.


Rüyada Çek Yazmak

Rüyasında çek yazdığını gören rüya sahibinin, hayaline kavuşacağına, istediğinin olması için elinden geleni yapacağına, kavgadan ve stresten uzak duracağına rivayet eder.


Rüyada Çek İmzalamak

Rüyasında çek imzaladığını gören kişinin, dostlarıyla beraber iş yapacağına, birlikte çalışacaklarına, iş ile ilgili sorunlarını dertleşerek çözecekleri ve çok iyi yerlere gelecekleri anlamına gelmektedir.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.