Rüyada Baş Ağrısı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baş ağrısı görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen baş ağrısının hikmeti ve alameti hakkında merak ettiğiniz soruların cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Baş Ağrısı Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Baş Ağrısı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada baş ağrısı görmenin anlamı, değişime yorulur. Kişinin yaptığı kötü huy, davranış ve duygulardan kurtulma kararı alacağına işaret eden bir rüyadır. Hayatını bu dakikadan sonra daha hayırlı bir şekilde sürdüreceğine ve zorda olsa doğru olanı yapacağına delalet eder.

Rüyada baş ağrısı görmek, görünenin aksine hayırlı bir rüyadır. Çoğu rüya sözlüğü yazarının da görüşü bu yöndedir. Genel olarak yapılan rüya tabiri, kişinin hayatına çeki düzen vereceği şeklindedir.


Rüyada Baş Ağrısı Çekmek

Rüya sahibinin uzun zamandır yaşadığı kötü olaylardan kurtulacağına delalet eder. 

ruyada-bas-agrisi-gormek.jpg

Rüyada baş ağrısı görmek, rüya sahibinin zamanında yaptığı günahlardan büyük pişmanlık duyacağı demektir. Kişinin kendisine yakıştıramayıp ve tövbe edeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Ağrı Çekmek

Mutlu olmak demektir. Rüya sahibinin herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmayacağına ve huzur içinde yaşayacağına alamet eder.


Rüyada Ayak Ağrısı Görmek

Rüya sahibinin kısmetinin ve şansının kapacağına delalet eder. Uzun bir süre yalnız dolaşacağına yorumlanır.


Rüyada Boyun Ağrısı Görmek

İnsanlar tarafından davranış ve huy bakımından eleştirilen ve istenmeyen kişiye işaret eder. Kişinin sevmediği ve yanında dahi olmasını istemediği kişilerin olacağına delalet eder.


Rüyada Kulak Ağrısı Görmek

Rüyada kulak ağrısı görmek, nazara işaret eder. Rüya sahibinin kendisini çekemeyen kişilerin nazarına geleceği şeklinde tabir edilir.


Rüyada Kalp Ağrısı Görmek

Rüya sahibinin ahiret hayatını ikinci plana ittiğine delalet eder. Kişinin dünya malına yönelmeye başladığını gösterir.


Rüyada Şiddetli Baş Ağrısı Görmek

Rüyasında şiddetli baş ağrısı görmek, rüya sahibinin yaptığı hatalardan pişmanlık duyacağına delalet eder. Kişinin hayatını düzene sokup hata yapmamaya dikkat edeceğine rivayet eder.


Rüyada Baş Ağrısı Çeken Birini Görmek

Rüyada baş ağrısı çeken birini görmek, rüya sahibinin az ama güvenilir dostları olacağı demektir. Kişinin dostlarıyla büyük bir işe girişeceğine delalet eder.


Rüyada Ölmüş Birinin Başının Ağrıdığını Görmek

Rüyada ölmüş birinin başının ağrıdığını görmek, sevilen ve ünlü birisinin rüya sahibinin evine geleceğine yorumlanır. Kişinin bu ünlü sayesinde az da olsa ün sahibi olacağına işaret eder.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum