Rüyada Azrail Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Azrail görmenin anlamı ve yorumu nedir? Rüyada görülen Azrail'in hikmeti ve alameti hakkında merak ettiğiniz tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Azrail Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Azrail Görmek

Rüyada Azrail Görmek

Rüyada Azrail görmek, gerçek anlamının da sunduğu manaya bakarak rüyada görülen azrailin de anlamı kötü yorulmaktadır. Rüya sahibinin hayatında işlerin yolunda gitmeyeceğine, sıkıntılı bir süreç içerisine gireceğine, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Azrail görmekle ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Azrail Görmek ve Konuşmak

Rüyada Azrail görmek ve konuşmak rüyayı gören kişinin başına çok büyük bir bela geleceği ve bu yüzden hayatının alt üst olacağı şeklinde ifade edilir. Rüyada Azrail'le konuştuğunu görmek, rüya sahibinin hanesinden huzurun eksik olmayacağı manalarına gelir.


Rüyada Azrail’i Can Alırken Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada Azrail'in can alması genel olarak tersine yorumlanmaktadır. Rüya sahibinin uzun ömre sahip olduğu ve torununun torununu da göreceği şeklinde yorumlanır.


Rüyada Azrail Olmak

Rüyada Azrail olduğunu görmek, rüya sahibinin geçim derdi için sevmediği bir iş yapacağı şeklinde tabir edilir. Rüyayı gören kişinin Allah yolunda ilerleyeceği, namaz kılmaya başlayacağı anlamına gelmektedir.


Azrail’i Afiyette Görmek

Rüya yorumcularına rüyada Azrail'i afiyette görmek rüya sahibinin Allah yolunda can vereceğine alamet eder. Rüyada Azrail'in afiyette görülmesi bekar kimseler için evlenmenin yolunun açılacağına delalet eder.

rüyada azrail görmek

Rüyada Azrail görmek, kişinin herhangi bir nedene bağlı olarak yakın zamanda can vereceği ya da çok yakın birisinin can vereceği demektir. Rüya sahibinin zor gümler geçireceğine, manevi açıdan yıkılacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Azrail’e Teslim Olduğunu Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre Rüya sahibinin rüyada Azrail'e teslim olduğunu görmesi rüyayı gören kişinin yüzünün gülmeyeceği şeklinde alamet eder.


Rüyada Azrail’le Karşı Karşıya Kalıp Savaşmak

Eğer kişi ölürse can vereceğine, ölmezse de büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacağı şeklinde tabir edilir.


Rüyada Azrail Kılığında İnsan Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre bir insanı Azrail kılığında görmek, rüya gören kişinin çıkarı için bile bile hataya sürekleneceğinin göstergesidir.


Rüyada Azrail’e Boyun Eğmek

Rüya sahibinin ciddi bir mal varlığına kavuşacağı şeklinde ifade edilir.

Neoldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum