Rüyada Altına İşemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada altına işemenin anlamı nedir? Rüyada altına işemek nasıl yorumlanmalı? Rüyada altına işeme ile ilgili olarak tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Altına İşemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Altına İşediğini Görmek

Rüyada altına işediğini görmek, yaptığı kötü işlerin cezasını, diğer insanların gözü önünde küçük duruma düşerek çekeceğine yorulmaktadır. Rüya sahibinin kötü alışkanlıklara sahip olacağına, çok dikkat etmesi gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Çişini Tuttuğunu Görmek

Rüya sahibi, dünyanın tüm nimetlerinden yararlanacağı ve zengin olup itibar sahibi olacağı anlamına gelir.


Rüyada altına işemek

Rüyada altına işemek, kişinin dünya nimetleri karşısında hak yolundan ayrılarak ahiret hayatını umursamayacağı demektir. Rüya sahibinin harama bulaşacağına, dikkat etmesi gerekeceği anlamına gelmektedir.


Rüyada Tuvalete İşediğini Görmek

Rüya sahibi için hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir. Rüya sahibinin yüklü mal sahibi olacağına, hayatına bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.


Rüyada Denize İşediğini Görmek

Bu rüyanın iki farklı anlamı vardır. Birincisine göre, rüya sahibi toplumun değerlerini hiçe sayacak bir eylem gerçekleştireceğine alamet eder. İkinci anlamına göre ise rüya sahibinin sadaka vereceği ve insanlara yardım edeceğine işarettir.


Rüyada Uygun Olmayan Bir Yere İşediğini Görmek

Rüya sahibinin haram yediğine delalet eder. Rüya sahibinin işlediği bir günaha belirtir.


Rüyada Sidik Görmek

Rüya sahibinin ciddi bir hastalık yaşayacağı ya da insanlarla arasının bozulacağına alamet eder. Diğer yandan da rüya sahibi ciddi bir aşk yoluna girer.

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.