Rüyada Ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ağlamak neye delalet eder? Rüyada çok ağlamak, rüyada hıçkırarak ağlamak, rüyada ağlamak ve üzülmek ne demektir? İşte cevapları;
Rüyada Ağlamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ağlamak

Kişinin saf ve temiz ruhlu olduğu anlamına gelir. Aynı zamanda çekilen stres ve sıkıntının sonunda kavuşulacak olan huzur manasına gelir. Aynı zamanda rüyada hıçkırarak ağlamak, yorumcular tarafından kişinin sahip olacağı huzur dolu aile hayatı manasına da gelir. Kötü günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

rüyada ağlamak

Gözlerine dolan yaşın, dışarıya akmadığını gören; helal mal kazanır. Soğuk gözyaşı; üzüntüden feraha çıkmaya, sıcak gözyaşı; kederlenmeye işarettir. Cafer-i Sadık: "Ağladıktan sonra güldüğünü görenin eceli yakındır" diyor. Bazı tabirciler, sessiz sakin ağlamak; ferah ve sevinçtir demişlerdir. Bu defalarca tecrübe edilmiş bir rüyadır. Arkası mutlaka hayırdır. Rüyada ağlamak ünlü rüya tabircilerine göre;

Rüyada Çok Ağlamak

Rüyada çok ağlamak, iç dünyanızda yaşadığınız bir takım sıkıntılarınızı çevrenize yansıtmamak adına davranışlar sergileyeceğinize işaret etmektedir. Kişinin başına gelecek güzel şeylere, hayırlı olaylara ve mutlu olmaya delalet etmektedir. Rüya genellikle yorumcular tarafından olumlu yönde betimlenir çünkü düşün, tersi çıkacaktır.

Rüyada Hüngür Hüngür Ağlamak

Rüyada hüngür hüngür ağladığını gören rüya sahibinin, sorumluluk sahibi bir birey olacağına yorumlanır. Ailesine her şeyden daha çok önem vereceğine delalettir. Eşiyle birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyasında Bağırarak Ağlamak

Eğer bir kimse rüyasında bağırarak ve haykırarak ağlıyorsa, bulunduğu yerin halkının bir musibete uğrayacağına yönelik tabirde bulunulur. Rüya sahibinin ailesinde çok büyük sıkıntılar yaşayacağı tartışmaların olacağı şeklinde tabir edilir. Bu durumda rüya sahibi yaşayacağı sorunlara karşı olgun davranmalıdır.

Rüyada Hıçkırarak Ağlamak

Rüyada hıçkıra hıçkıra ağlamak, kişinin karşısındaki insanların duygu ve düşüncelerini önemsemeyen biri olduğuna işaret eder. Ailesine ve çevresindeki insanlara eziyet etmeye çalışan, bu düşünceleri onlara aşılayan despot birine yorulur. Rüyada hıçkırarak ağlamak, rüya sahibinin içindeki sıkıntılara dayanamayıp, dertlerini, tasalarını bu duygularla dışarıya attığına yorulur.

Rüyada Ağlamak Üzülmek

Rüyada kişi ağlayıp üzülüyorsa, başına gelecek olan sıkıntı ve stres anlamına gelmektedir. Rüyada sahibin sahip olduğu değerlere başkasının göz koyacağı manasına gelir. Rüyada ağlamak ve üzülmek rüya yorumcuları tarafından pek olumlu yorumlanmamaktadır.

Rüyada Başkası İçin Ağlamak

Rüyada başkası için ağladığını görmek, rüya sahibinin çok iyi işlere gireceğine yorulur. Bu işlerden büyük miktarda maddi kazanç elde edeceğine, hayatı boyunca maddi sıkıntı yaşamayacağına, hayatını bolluk ve bereket içerisinde sürdüreceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret etmektedir. Rüyada başkası için ağlamak aynı zamanda kişinin kalbinin temizliği manasına gelir. Rüya sahibi merhamet ve aşk dolu kalbi sayesinde hayatında daima mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada Ağlayarak Konuşmak

Rüya sahibi rüyasında ağlayarak konuşuyorsa, hayatında ters giden bir şeyler vardır demektir. Rüya sahibi bu durumu ilk başta fark edemeyebilir. Daha sonrasında farkına varacağı kindar insanları hayatında çıkarması gerekeceğine delalet eder. Bu tür insanların rüya sahibine zarar verebileceğine delalet eder.

Rüyada Ağlayan Bebek Görmek

Rüyada ağlayan bebek görmek, rüya sahibinin arkasından dualar aldığını ve çevresindekilerinin gözünde büyük bir itibar sahibi olduğu şeklinde yorumlanır. Ayrıca hayırlı işlerle uğraşıp mükafatını alacağına delalet eder.

Rüyada ağlamak kişinin, dertlerinin ve sıkıntılarının onu yıprattığı için mutsuz ve huzursuz olacağı demektir. Rüya sahibinin zorlu bir süreç içerisinden çıkacağına, huzura kavuşacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bazı yorumculara göre rüyada ağlamak, kişinin zorlu bir süreç içerisine gireceğine bu durum içinden aile büyükleri yardımıyla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Sevinçten Ağlamak

Rüyada sevinçten ağlamak, helal yollardan kazanılan kazanca, gönülden istenilen duaların gerçekleşeceğine, rüya sahibini mutlu günlerin bekleyeceğine delalet eder. Kazancı artan rüya sahibi hayırlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılı günleri geride bırakacağına, her daim şükür edeceğine yorulur. İslami açıdan ise Allah’ın kişiye yardım edeceğine, mutlu günlerin çok yakında olduğuna yorulur.

Rüyada Ağlayan Birini Görmek

Rüyanızda bir kişinin ağladığını gördüyseniz hayatınızda büyük bir ferahlık yaşayacaksınız demektir. Kötü günler artık geride kalacak ve güzel günlere mutlulukla adım atacaksınız. Başarılarınız artacak hayatınız düzene girecektir. Rüya sahibinin hayatına bembeyaz bir sayfa açarak yeniden başlayacağına da işaret eder.

Rüyada Mutluluktan Ağladığını Görmek

Rüyada mutluluktan ağlamak, rüya sahibinin çevresine verdiği sözleri yerine getirdiğine, onların güvenini sağladığına, aynı zamanda güzel ve sevindirici haberler alacağına işaret eder. Sevinçten ağladığını gören kişinin, özel hayatının istediği şekilde gittiğine, sevgilisi tarafından sevildiğini; ailesinin huzurunun yerinde olduğuna yorulur.

Rüyada Ağlayarak Uyanmak

Rüyada ağlayarak uyanmak, çok sevineceğiniz bir haber alacağınız demektir. Neşeye, mutluluğa, feraha işarettir. Bir müddet sıkıntı içinde kaldıktan sonra hak ettiğiniz refaha, mutluluğa kavuşacaksınız şeklinde yorumlanır. Yaşadığınız sıkıntılardan kısa süre içinde kurtulacağınız anlamına gelir.

Rüyada Sesli Ağlamak

Rüyada sesli ağlamak, yaklaşacak bir kötü habere işarettir. Rüya sahibinin büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur. Ayrıca kişinin çok sevdiği birini unutamadığına, onunla tekrar birlikte olmak istediğine delalet eder.

Rüyada Birine Sarılıp Ağlamak

Rüyada birine sarılıp ağlamak, şanslı ve zengin olmaya işarettir. Kişinin hayatının her konusunda çok şanslı olacağına, bir şans oyunundan büyük miktarda para kazanıp borçlarını kapatacağına işarettir. Kişinin yavaş yavaş mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada Sessizce Ağlamak

Rüyada sessizce ağlamak, yaşanacak felaketlere işarettir. Rüyayı gören kişinin çok sevdiği bir insanı kaybedeceğine, beklenmedik ölüm sonrası hayatının alt üst olacağına, uzun süre kişinin kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada Çocuğunun Öldüğünü Görüp Ağlamak

Rüyada çocuğunun öldüğünü görüp ağlayan rüya sahibinin, çocuğunun çok iyi yerlere geleceğine, kendisini gururlandıracak işler yapacağına, toplumda çok sevilen ve saygı gören birisi olacağına, iş hayatında çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada Ağlama Sesi Duymak

Rüyada ağlama sesi duyduğunu görmek, rüya sahibini heyecanlandıran güzel gelişmelerin yaşanmasına delalet eder. Bu gelişmeler genellikle kişinin dualarının kabul olacağı ve muradına ereceği tabir edilir.

Rüyada Gözyaşı Dökmek

Rüyada gözyaşı döktüğünü görmek, kişinin sıkıntılarının geride kalarak sevindirici haberler alacağına, aile içi huzurun sağlanacağına ve mutlu günlerin çok yakında olduğuna tabir eldir. Rüyada gözyaşı dökmek, güzel olaylar yaşama delalet eder.

Rüyada Ağlamak İsteyip Ağlayamamak

Rüyada ağlamak isteyip ağlayamamak, rüya sahibinin sıkıntılı günler geçireceği, işinden olacağı şeklinde tabir edilir. Bu durum rüya sahibinin umutlarını yıkacak kadar devam edeceğine işaret eder.

Rüyada Ağıt Yakmak

Rüyada ağıt yakmanın anlamı, sorumsuzluktur. Rüya sahibinin sorumsuzlukları yüzünden ekmeğinden olacağına işaret eder. Rüyada ağıt yakmanın tabiri, rüyayı görenin görevlerini yerine getirmemesi sonucunda işinden olacağı ve çok sevdiği bir kişinin vefat edeceği şeklindedir. Rüyada ağıt yakmanın yorumu, hayırlı olarak nitelendirilmez. Rüya sahibinin maddi, manevi çok zor günler yaşayacağı ve bu durumdan dolayı ciddi ruhsal sorunlar yaşayacağı şeklindedir.

Rüyada Sevilen Bir Kişi İçin Ağıt Yakmak

Rüyada sevdiği bir kişi için ağıt yakmak, rüya sahibinin çok değer verdiği birini kaybedeceği ve bunun sonucunda ruhsal sıkıntılar yaşayacağına yorumlanır. Rüyada sevilen bir kişi için ağıt yakmak, kötü olaylara yorulur.

Rüyada Cenaze Evinde Ağıt Yakmak

Rüyada cenaze evinde ağıt yakmak, rüyanın geçtiği evde çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder. Ayrıca kişinin huzursuz ve mutsuz olacağına da işaret etmektedir. Hanede huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada Ağıt Yakan Birini Görmek

Rüyada ağıt yakan birini görmek, rüya sahibinin başarılı işlerle uğraşıp ailesini gururlandıracağına delalet eder. Rüya yorumcularına göre rüyada ağıt yakan birini görmek, kişinin Allah yolunda ilerleyeceğine, başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada Ölü İçin Ağıt Yakıldığını Görmek

Rüyada ölü için ağıt yakıldığını görmek, rüya sahibinin acı dolu bir olay yaşayacağına işaret eder. Rüyada ölü için ağıt yakmak, rüya sahibinin çok başarılı birisi olduğuna işaret eder.

Rüyada Sevdiği İçin Ağladığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında sevdiği için ağladığını görmesi, kişinin iş hayatında yakın zamanda başarılı projeler yapacağına alamet eder. Kişinin rüyasında sevdiği için ağladığını görmesi, rüya sahibinin bütün olumsuzlukları geride bırakacağı anlamına gelir.

Rüyada Mağara Önünde Ağladığını Görmek

Kişinin rüyasında mağara önünde ağladığını görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda büyük zarara uğrayacağına tabir edilir. Rüya sahibinin rüyasında mağara önünde ağladığını görmesi, kişinin aile hayatında sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada Kabe'yi Görüp Ağladığını Görmek

Rüyada Kabe'yi görüp ağladığını görmek, rüya sahibinin tuttuğunu koparan bir kimse olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında Kabe'yi görüp ağladığını görmesi, kişinin şansının daima yaver gideceğine rivayet eder.


Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Çok AğlamakRüyada Hıçkırarak Ağlamak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum