Rüyada Ağız Görmek Ne Anlama Gelir?

Yorumcular rüyada ağız görmek konusunu betimliyor. Rüyada görülen ağızla ilgili tüm rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Ağız Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Ağız Görmek

Aile ve akraba içerisinde dedikodu anlamına gelir. Huzur dolu bir ortamın sağlanmasına işaret eder. Kişinin çok çalışacağına rivayettir. Rüyada ağız görmek, yaşam için önemli kararlar almasıdır. Rüya sahibinin hayatı önem taşıyan kararlar almasına neden olan olaylar yaşayacağına işarettir. Rüyada ağız görmek, rüya sahibinin kendi kısmetini belirlemesi ve isteklerini kararlaştırmasıdır.

Rüyada Ağız Görmek

Rüyada Ağzını Açmak

Rüya sahibi için, rızık, bereket ve huzur demektir. İş hayatında kolaylık anlamına gelir. Kişinin var olan sıkıntılarından kurtulmasına delalet eder. Özellikle akrabalar arasında bir küskünlük var ise bu durumun son bulmasına vesile olacaktır. Sırların açığa çıkmasına delalet eder. Bu durum herkesi fazlasıyla şaşırtacaktır.

Rüyada Ağız Yırtılması

Kişi eğer acı çekiyorsa rüya tam tersine dönecektir. Acı çekmediği halde ağzı yırtılıyorsa bu durum mutluluğa rivayettir. Genellikle rüyalarda acı çekmek, gerçek hayatta rahatlık olarak değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin hayallerine kavuşmak için çalışacağına işaret eder. Bu süreç onun için yorucu geçecektir.

Rüyada Ağız İçinde Yara Görmek

Rüyada ağız içinde yara görmek, rüya sahibinin büyük hayal kırıklıkları yaşayacağı ve verdiği tüm emeklerin boşa çıkacağına işaret eder. Rüyayı gören kişinin rüyasında ağız içinde yara görmesi kötü günler geçireceğinin habercisidir. Çok çalışacağına, ailesi için elinden geleni yapacağına rivayettir. Kısa süreli şansızlık anlamına gelmektedir.

Rüyada Ağzının Tutulduğunu Görmek

Kişinin güçlü insanlara karşı galip gelmesine rivayettir. Büyük sırları içinde barındırdığı veya barındıracağı manasına gelir. Sakin kalmalı ve insanları iyi analiz etmelidir. Kişilerle olan ilişkilerini gözden geçirmeli ve hayatına o şekilde devam etmelidir. Kazancının artmasına da rivayet eder.

Rüyada Büyük Ağız Görmek

Rüyada büyük ağız görmek, rüya sahibinin ağzı rüyasında normalden büyükse boş boğazlığı ve düşünmeden konuşup, karar verdiğine delalet eder. Rüyada büyük ağız görmek, rüya sahibinin büyük bir borca düşeceğine, sorumluluklarının altında kalacağına, iş hayatında batmaya ve işsiz kalmaya yorulur.

Rüyada Ağzından Su Gelmesi

Rüyada ağzından su gelmesi rüya sahibinin mutluluğuna ya da başkasının mutluluğundan dolayı sevinç duyacağına delalet eder. Ayrıca rüyada ağzının suyunun da akması aynı anlama gelir. Rüyada ağzından su gelmesi, rüya sahibinin ailesiyle arasının iyi olacağının habercisidir.

Rüyada Ağız Dolusu Balgam Çıkarmak

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak rüya sahibinin maddi gelirlerindeki beklentilerinin artmayıp standart şekilde devam edeceği anlamına gelir. Rüyada ağız dolusu balgam çıkarttığını görmek, kişinin zor günler geçireceğine işaret eder. Rüyada ağız görmek, hayatı belirleyen dinamikler demektir. Rüya sahibinin yolunu çizmesini ve kaderini belirlemesini sağlayacak kararların alınması ya da tam tersi şekilde zaten alınmış olan kararların noktalanması anlamına gelir.

Rüyada Ağız Dolusu Kusmak

Rüyada ağız dolusu kusmak, rüya sahibinin sıkıntılı ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız dolusu kustuğunu görmesi, kişinin iş hayatında zor günler geçireceğine delalet eder. Kişinin içindekileri dışarı aktarması anlamına gelir. Uzun zamandır bazı konularda sustuğu manasına gelen bu rüya ileriye dönük rahatlama demektir.

Rüyada Ağızda Çamur Görmek

Rüyada ağızda çamur görmek, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağızda çamur görmesi, kişinin manevi anlamda zarar edeceğine tabir edilir. Bu durum pek de hayırlı değerlendirilmez. Kişinin çok dikkat etmesi gerekeceği manasına gelir.

Rüyada Ağız Sütü Görmek

Rüyayı gören kişinin hayır işlerinde zaman harcayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında ağız sütü görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında maddi anlamda hiçbir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada Ağız Dikildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağız dikildiğini görmesi, kişinin ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine yorulur. Kişinin rüyasında ağız dikildiğini görmesi, rüya sahibinin sosyal hayatında sevilen biri olacağına delalet eder.

Rüyada Ağız Dolusu Tükürdüğünü Görmek

Kişinin rüyasında ağız dolusu tükürdüğünü görmesi, rüya sahibinin hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız dolusu tükürdüğünü görmesi, kişinin maddi anlamda sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada Ağızda Saç Görmek

Rüyada ağızda saç görmek, kişinin dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işarettir. Kişinin rüyasında ağızda saç görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada Ağızda Sakız Çiğnediğini Görmek

Kişinin rüyasında ağızda sakız çiğnediğini görmesi, rüya sahibinin tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında ağızda sakız çiğnediğini görmesi, kişinin mal kaybı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada Ağızda Lokma Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda lokma görmesi, kişinin çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet eder. Kişinin rüyasında ağızda lokma görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına tabir edilir.

Rüyada Ağızda Kaka Görmek

Rüyada ağızda kaka görmek, kişinin çok büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder. Kişinin rüyasında ağızda kaka görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada Ağızda Cam Kırığı Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda cam kırığı görmesi, kişinin kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına rivayet eder. Kişinin rüyasında ağızda cam kırığı görmesi, rüya sahibinin şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada Ağızda Taş Görmek

Rüyada ağızda taş görmek, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir. Kişinin rüyasında ağızda taş görmesi, rüya sahibinin hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına tabir edilir.

Rüyada İki Ağız Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iki ağız görmesi, kişinin iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağı demektir. Kişinin rüyasında iki ağız görmesi, rüya sahibinin maddi ve manevi anlamda bol kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada Ağız Felci Geçirdiğini Görmek

Kişinin rüyasında ağız felci geçirdiğini görmesi, rüya sahibinin çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız felci geçirdiğini görmesi, kişinin maddi sorun yaşamayacağına tabir edilir.

Rüyada Ağız Sildiğini Görmek

Rüyada ağız sildiğini görmek, kişinin zararlı bir alışkanlığın terk edeceğine yorulur. Kişinin rüyasında ağız sildiğini görmesi, rüya sahibinin bundan sonraki hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Ağız Kokusu Aldığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağız kokusu aldığını görmesi, kişinin problemlerinin biteceğine, makamının sürekli yükseleceğine delalettir. Kişinin rüyasında ağız kokusu aldığını görmesi, rüya sahibinin iş hayatında daima başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada Ağızda İp Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda ip görmesi, kişinin sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine işaret eder. Kişinin rüyasında ağızda ip görmesi, rüya sahibinin kısa süre içerisinde bütün dert ve sıkıntılarından kurtulacağına yorumlanır.

Rüyada Ağıza Parfüm Sıktığını Görmek

Rüyayı gören kişinin kardeşleriyle birlikte zor bir işin altından kalkacağı demektir. Kişinin rüyasında ağıza parfüm sıktığını görmesi, rüya sahibinin daima güçlü olacağına tabir edilir.

Rüyada Ağızda Kurt Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda kurt görmesi, kişinin yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine rivayet eder. Kişinin rüyasında ağızda kurt görmesi, rüya sahibinin maddi anlamda ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada Ağızda Çok Sayıda Diş Görmek

Kişinin rüyasında ağızda çok sayıda diş görmesi, rüya sahibinin eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında ağızda çok sayıda diş görmesi, kişinin hayatında hiçbir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada Ağızda Et Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda et görmesi, kişinin aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet eder. Kişinin rüyasında ağızda et görmesi, rüya sahibinin rakiplerine karşı galip geleceğine delalet eder.

Rüyada Ağızda Toplu İğne Görmek

Rüyada ağızda toplu iğne görmek, kişinin hayallere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur. Kişinin rüyasında ağızda toplu iğne görmesi, rüya sahibinin sosyal hayatında bazı değişiklikler olacağına işaret eder.

Rüyada Yamuk Ağız Görmek

Rüyayı gören kişinin zorluğa ve darlığa düşeceği demektir. Rüya sahibinin rüyasında yamuk ağız görmesi, kişinin işlerinin her daim yolunda gideceğine delalet eder. Rahat bir yaşam onun ödülü olacaktır.

Rüyada Ağız Temizlediğini Görmek

Rüyada ağız temizlemek, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız temizlediğini görmesi, kişinin aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada Açık Ağız Görmek

Kişinin rüyasında açık ağız görmesi, rüya sahibinin zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağı anlamına gelir. Rüya sahibinin rüyasında açık ağız görmesi, kişinin maddi kayıp yaşayacağına işaret eder.

Rüyada Ağızda Böcek Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda böcek görmesi, kişinin maddi kriz yaşayacağına yorulur. Kişinin rüyasında ağızda böcek görmesi, rüya sahibinin iş hayatında sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada Çirkin Ağız Görmek

Kişinin rüyasında çirkin ağız görmesi, rüya sahibinin iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında çirkin ağız görmesi, kişinin ailesinden maddi anlamda destek göreceğine tabir edilir.

Rüyada Ağız Yıkadığını Görmek

Rüyada ağız yıkamak, kişinin büyük işlere imza atacağına rivayettir. Rüya sahibinin rüyasında ağız yıkadığını görmesi, kişinin iş hayatında daima başarılı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada Ağızda Kum Görmek

Rüyada ağızda kum görmek, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işarettir. Rüya sahibinin rüyasında ağızda kum görmesi, kişinin aile hayatının daima mutlu bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada Ağızda Tırnak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda tırnak görmesi, kişinin kendisini daha iyi bir çevreye sokacağı anlamına gelir. Kişinin rüyasında ağızda tırnak görmesi, rüya sahibinin maddi kayıp yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada Ağızda Balık Görmek

Rüyada ağızda balık görmek, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağı demektir. Rüya sahibinin rüyasında ağızda balık görmesi, kişinin sosyal hayatında sevilen ve sayılan biri olacağına işaret eder.

Rüyada Ağızda Tuz Görmek

Rüyada ağızda tuz görmek, kişinin rahatlığa ereceğine, sorunların çözüme kavuşacağına yorulur. Kişinin rüyasında ağızda tuz görmesi, rüya sahibinin iş hayatında yaşanan sorunların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada Ağız Çalkaladığını Görmek

Kişinin rüyasında ağız çalkaladığını görmesi, rüya sahibinin güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız çalkaladığını görmesi, kişinin hayatında çeşitli sorunların baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada Ağızda Fare Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağızda fare görmesi, kişinin işlerinin bozulacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına delalet eder. Kişinin rüyasında ağızda fare görmesi, rüya sahibinin zor günler geçireceğine yorumlanır.

Rüyada Ağızda Karınca Görmek

Rüyada ağızda karınca görmek, büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağızda karınca görmesi, kişinin son zamanlarda yaptığı işler sayesinde büyük bir üne kavuşacağı anlamına gelir.

Rüyada Ağız Şapırdattığını Görmek

Rüyada ağız şapırdatmak, rüya sahibinin kendisine zarar vermek isteyen bu kişileri bulup hakim karşısına çıkaracağına rivayet eder. Rüya sahibinin rüyasında ağız şapırdattığını görmesi, kişinin maddi anlamda hiçbir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada Ağızda Yılan Görmek

Rüyada ağzın içinde yılan görmek, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine yorulur. Rüya sahibinin rüyasında ağızda yılan görmesi, kişinin iş hayatında sorunlar çıkacağına alamet eder.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Diş GörmekRüyada Dudak Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum