Rüyada Abdest Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada abdest alma neye işarettir? Rüyada abdest almayı neye yormak gerek? İşte rüyada abdestle ilgili tüm merak edilen rüya tabirlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Rüyada Abdest Almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada Abdest Almak

Rüyada abdest almak, kişinin iyi niyetli, hayırsever, güzel ahlaklı, hak yolunu bulmaya, alçak gönüllü olmaya yorulur. Bu nedenle rüyada abdest almak son derece hayırlıdır. Mutlu haberler alması, güzel olaylar yaşaması, derdine şifa bulması, sorunlarına çözüm bulması ve daha birçok güzel bir manaya geliyor.

rüyada abdest almak

Ayrıca rüyasında abdestini tam olarak alan kişi tüm sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına delalet eder.


Rüyada Camide Abdest Almak

Rüya sahibinin rüyasında camide abdest aldığını görmesi camide abdest alan kişi, istediği hayallerinin gerçekleşmesi halinde mal ya da para ile sadaka vermesi gerektiğine işarettir. Ancak bazı ilmi kaynaklara göre de tüm isteklerinin gerçekleşeceğine ve bu istekleri için Allah’a verdiği hayır sözünü gerçekleştirmesi gerektiğine yorumlanır.


Rüyada Çeşmeden Abdest Almak

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada çeşmeden abdest almak, rüya sahibinin yakın zamanda yardıma muhtaç olan bir kişiye yardım edeceğine, mutlu ve huzur dolu olacağına, ailesi ile birlikte uzun bir ömür geçireceğine, kötü alışkanlıklarını bir kenara bırakıp sağlıklı beslenmesi gerekeceğine delalet etmektedir.


Rüyada Gusül Abdest Almak

Rüya sahibinin rüyasında gusül abdest aldığını görmesi, zamanında boşa harcadığı tüm kazançlarını tekrardan geri kazanacağına alamet eder. Rüyada gusül abdest almak, kişinin kazanacağı para anlamına gelmektedir.


Rüyada Abdest Almak Namaz Kılmak

Rüya sahibinin rüyasında abdest almak namaz kılmak, kişinin iş hayatında veya eğitim hayatında kazanacağı başarı anlamına gelmektedir. Rüyada abdest almak namaz kılmak, rüya sahibinin aşk hayatında şansının daima yaver gideceğine yorumlanmaktadır.


Rüyada Abdest Almak ve Namaz Kılmak

Rüya sahibinin rüyasında abdest aldığını ve namaz kıldığını görmesi, eğer rüyasında abdest alıp namazda kılarsa her istediğine kavuşup büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.


ruyada-abdest-almak-resmi.jpg

Rüyada abdest aldığını görmek, hak yolunu ve dini terk etmiş kimselerin hak yolunu yeniden bulacaklarına ve sonsuz bir gönül rahatlığına kavuşarak, tövbekâr olacaklarına yorulur. Rüyasında abdestini tam aldığını gören kişi her türlü sıkıntıdan kurtulacak demektir.


Rüyada Abdest Alamamak

Rüya sahibinin rüyasında abdest almak isteyip de alamaması, gerçek hayatında büyük başarısızlıklara, üzüntülere, maddi ve manevi zorluklara ve sağlık sorunlarına işaret eder.


Rüyada Abdest Almak İçin Su Aramak

Rüya sahibinin rüyasında abdest almak için su aradığını görmesi eğer kişi abdest almak istiyor ve bunun içinde su arıyorsa, hayattaki hedeflerine yolda karşısına çıkacak olan sorunlara çareler araması manasına gelir. 

NeOldu.com / Rüya Tabirleri

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.