Rüyada Tabanca Görmek - Kuru Sıkı Silah Görmenin Tabiri

Rüyada tabanca görmek, saygınlık ve kudret anlamına gelmektedir. Değerli yorumcuların net görüşleri bu yazımızda yer alıyor. İşte detaylar...
Rüyada Tabanca Görmek - Kuru Sıkı Silah Görmenin Tabiri

Rüyada Tabanca Görmek

Kazancın artmasına ve huzura delalet eder. İş hayatında saygınlık anlamına gelmektedir. Rüyada görülen tabancanın manası saygınlık, kudret, zafer, başarı, yükseliş, mevki, ve rütbedir. Rüya sahibinin çevresinde rakiplerinin var olacağına, bu rakiplerini alt etmek için çok çalışacağına delalet eder.

Rüyada Tabanca Görmek

Rüyada Tabanca ve Mermi Görmek

Rüya sahibinin rüyasında tabanca ve mermi görmesi kişinin sahip olduklarının değerini bilmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada tabanca ve mermi görmek, kindar akrabalar anlamına gelir. Rüya sahibi çok dikkat etmelidir, aksi takdirde karşısına birden fazla sorun ve sıkıntı çıkacaktır. Bu stresli günlerde ailesinden destek alması gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada Oyuncak Tabanca Görmek

Rüya sahibi yakın zamanda büyük bir oyuna gelecektir. Yakın ve dost bildiği bir kişi tarafından ihanete uğrayacaktır. Rüya sahibi çevresinde bulundurduğu insanları iyi seçmesi gerekeceğine delalet eder. Rüyada oyuncak tabanca görmek aynı zamanda iş hayatında da çeşitli sıkıntı manasına gelir. Rüya yorumcuları bu tür düşleri pek de hayırlı yorumlamaz. Çok dert edinecek bir durum olmasa da rüya sahibi daima temkinli olmalıdır.

Rüyada Kuru Sıkı Tabanca Görmek

Rüya yorumcularına göre kuru sıkı tabanca görmek, kişinin hayatında gereksiz insanların olacağına delalettir. Rüya sahibi yakın zamanda yeni arkadaşlıklar kuracak ve hayatına yön verecektir. Yeni düşünce, yeni dostluklar ve yeni bir hayat dönemine girecek olan rüya sahibi mutlu ve huzurlu olacaktır. Kişi gönlünü ferah tutmalıdır, gördüğü rüya herhangi bir tehlike özelliğine sahip değildir.

Rüyada Tabancayla Ateş Etmek

Rüyada tabanca kullandığını gören kişinin, hoş olmayacak durumlarla karşılaşacağına, yapmadığı bir şeyle suçlanacağına ve bu durumdan ötürü zarar göreceğine işaret eder. Bazı rüya tabircileri ise rüyada tabancayla ateş eden kimsenin günahkar olacağına yorar. Rüyada tabancayla ateş etmek, rüyayı gören kişinin hanesinden huzurun kaçacağına, aile arasında kavgaların bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada Tabanca Saklamak

Evinde yahut hiç olmayacak yerde tabanca bulup saklayan kimse için sakin ve huzurlu günler gelecek denir. Rüyasında tabancayı sakladığını görenler kavga ve kargaşa ortamını sevmeyen kimselerdir. Kendilerinin ve tanıdıklarının başını beladan uzak tutmaya çalışırlar. Rüyada tabanca saklamak, rüya sahibinin hayırlı bir evlada sahip olacağına, kişinin kavgadan uzak duracağına yorulur.

Rüyada Tabanca Almak

Rüya sahibinin, iş ve özel hayatının düzene gireceğine, sorunlarından kısa zamanda kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir yaşama sahip olacağına, dertleri bir anda son bulacağına ve hane halkının huzura kavuşacağına yorulur. Rüyada alınan tabanca, kişinin başarılara imza atacağına, kariyerinin yükseleceğine işaret eder. Rüyada tabanca almak, en hayırlı rüyalardan birisidir.

Rüyada Tabancayla Vurulmak

Rüyada yazarlarına göre, kötü insanlardan gelinebilecek tehlikelerden dolayı alınacak önlemlere işaret eder. Rüya sahibinin aldığı önlemler sayesinde işlerinin iyiye gideceğine, sorunların ortadan kalkacağına, ortaya çıkan tartışmaların son bulacağı anlamına gelir. Rüyada tabanca ile vurulduğunu görmek, rüya sahibinin hayatındaki sıkıntıların ve sorunlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada Tabanca Sesi Duymak

Rüyada tabanca sesi duymak, rüya sahibinin uzun yıllar boyunca kimsenin sahip olamayacağı bir üne ve paraya sahip olacağına işarettir. Bu şöhret sayesinde birçok kişiye yardımının dokunacağına, bu sayede hayırsever kimse olacağı manasına gelir. Yeni işlere ve yeni fırsatlarla karşılaşacak olan kimse eğer iyi değerlendirirse hayatı tamamen değişecek denir. Rüyada tabanca sesi duyan rüya sahibinin etrafındaki insanları iyi seçmesi gerektiğine işaret eden bir rüyadır.

Rüyada Silah Taşımak

Rüyada silah taşıdığını gören rüya sahibinin, tüm kötülüklerden belalardan, kazalardan ve belalardan kendini koruduğuna ve kötülüklerin uzağında olduğuna işaret eder. Rüyada silah taşımak, rüya sahibinin kendisine yakışmayan işlere gireceğine, kısa bir dönem boğazından haram lokma geçeceğine alamet eder.

Rüyada Susturuculu Tabanca Görmek

Rüyada susturuculu tabanca görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada Bozuk Tabanca Görmek

Rüyada bozuk tabanca görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayettir.

Rüyada Oyuncak Su Tabancası Görmek

Rüyada oyuncak su tabancası görmek, kişinin büyük tartışmalar yapacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder. Kişinin rüyasında oyuncak su tabancası görmesi, rüya sahibinin iş hayatında başarılı olacağına tabir edilir.

Rüyada Birini Tabancayla Birini Yaraladığını Görmek

Rüyada birini tabancayla yaraladığını görmek, rüya sahibinin elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkar kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Benzer Rüya Tabirleri
Rüyada Silah GörmekRüyada Kurşun Görmek

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum