Rönesans Gayrimenkul Piazza Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Piazza, Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Rönesans Gayrimenkul Piazza Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" Rönesans Gayrimenkul "un İstanbul Maltepe’de inşa ettiği “ Piazza " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

42 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Piazza’da 21 katlı ofis bloğu, 29 katlı konut bloğunda 230 daire ve 56 bin metrekare kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi yer alıyor. Piazza, lansmana çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. Alışveriş merkezi, ofis ve konut bölümlerinden oluşan Piazza’nın rezidans dairelerinin yüzde 40'ı 1 ayda satıldı. Ekim ayında satışa çıkan Piazza’nın konut bloğundaki rezidansların yüzde 65’i alıcısını buldu.

Piazza’da yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Piazza projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Piazza Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Piazza’da " 1+1, 2+1 ve 3+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 57 ile 95 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 641.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 95 ile 205 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 941.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 105 ile 212 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.627.000 TL " olarak belirlenmiş.


Piazza Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Piazza projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 oranında indirim yapılıyor.


Piazza Nerede? (Konum ve Adres)

Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cad. No:71 Maltepe / İstanbul


Piazza Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

PiazzaPiazzaPiazza

Piazza

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum