Rodrigo De Paul Kimdir

Rodrigo De Paul, 24 Mayıs 1994’de Arjantin’in Sarandi kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Rodrigo De Paul Kimdir

Rodrigo De Paul Biyografisi

Rodrigo De Paul’un Kulüp Kariyeri

Rodrigo De Paul, futbol yaşantısına henüz 8 yaşındayken ülkesinin takımlarından biri olan Racing Club’un alt yapısında oynadı. İlk zamanlar minik takımlarda yer alırken sonrasında yıldız takıma ve buradan da genç takımlara kadar kademe kademe yükseldi.

rodrigo de paul racing club

10 sene boyunca burada kendisini geliştiren başarılı futbolcu, 2012 yılında teknik ekip tarafından as takıma davet edildi ve bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. İlk sezonunda 19 maça çıkıp 2 gol atma başarısı gösteren Rodrigo De Paul, bir sonraki sezonda ise performansında artış gösterdi ve 35 maça çıkıp 4 gol sevinci yaşadı.

rodrigo de paul valencia

2014 yılında ise ligin bir başka ekibi Valencia’ya 5 Milyon Euro’ya transfer oldu. Transfer olduktan sonra ilk olarak 2014 yılında Emirates Kupası’nda sahne alıp şampiyonluk yaşadı. 2014-2015 sezonunda toplamda 29 maça çıkıp 2 gol attı ve sezonun genelinde başarılı bir sezon geçirerek takıma katkı sağladı. Rodrigo De Paul, 2015-2016 sezonunda da Valencia forması giydi ve kariyerinin ilk Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına çıktı.

Rodrigo De Paul’un Başarıları

Valencia

Emirates Kupası: 2014

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.