Recep İvedik 7 Hakkında İzleyici Yorumları

Yıllardır ekranlarda insanların sevgisini kazanmış olan Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 ve serisi hakkında var olan tüm bilgileri sizler için derledik.
Recep İvedik 7 Hakkında İzleyici Yorumları

Yıllardır ekranlarda insanların sevgisini kazanmış olan Şahan Gökbakar’ın Recep İvedik 7 ve serisi hakkında var olan tüm bilgileri sizler için derledik.

Recep İvedik 7’nin Konusu Nedir?

Recep İvedik 7 Yorumları

TürKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTogan
Gökbakar
OyuncularŞahan
Gökbakar
Öznur
Serçeler
İrfan
Kangi

Hayatın zorlu şartlarından ve şehrin gürültüsünden bunalmış olan Recep, Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden miras kalmış olan köy evine giderler. Tan arsaya şehirli bir avukat olan Büşra ufak bir karavanla yerleşmiştir. İlk zamanlarda tatlı-sert gerginlikler ortaya çıkarken, köy ile birlikte etrafındaki doğayı da tehdit eden büyük bir tehlike ortaya çıktığında Recep maceraya atılmaya başlar.

Recep İvedik 7 Hakkında Yorumlar

D.D.: Sosyal mesajlarla halkın yanında olan süper bir film olmuş, tebrikler.
E.B.: Kötü yorum yapanlar filmde nasıl güzel mesajlar verilmiş, nasıl güzel sahneler vardı, nasıl bu kadar duyarsız olabiliyorsunuz… Özellikle filmin sonundaki müzik nokta atışı olmuş. Yine gurur duyarak izledik, iyi ki varsın Recep İvedik!
B.Y.: Bu film komedi üzerine değil doğaya karşı, topraklara sahip çıkmak konusunda yapılmış sosyal platform filmi olmuş. İzlerken tüylerim diken diken oldu, helal olsun.

Recep İvedik 7 Yorumları

H.: Umarım serinin sonu değildir çünkü eğer öyleyse geçmişe atıf yapan, Zeynep’in, Hakan’ın, Lemi filozofun, Ali Kerem’in, Sibel’in, vefat eden süper mario ve Halil İbo’nun da akıllarımıza geleceğini ve bazılarını görebileceğimiz son bir dans olsun isterim.
H.T: Şahan Gökbakar’ın bu seriyi devam ettirmesi çok güzel. Fakat serinin 1’inci filmindeki karakterin verdiği etki ile davranışlarından tutun da her şeyi 2’inci filimle beraber değişiyor olması umarın kendisi de bu durumun farkındadır…
B.Ş.: Sinemaya yayınlanmaması çok üzdü ancak izledim ve son sahnesine kalbimi bıraktım.

Recep İvedik 7 Neden Sinemalarda Yayınlanmadı?

Geçtiğimiz günlerde Disney+ ile hayatımıza giren Recep İvedik 7 filmi sinemalarda yayınlanmadan direk dijital platformlarda yayınlanmıştır. Bu durum altında Şahan Gökbakar instagram hesabından ‘Bence dijital platformda olması bu dönemde seyircilerimiz için daha iyi. 1 Bilet minimum 50 Türk lirası, 4 kişi gittiğinde ise 200 Türk lirası ödenmesi gerekiyor. Yediğiniz içtiğiniz yol ve saire de hesaba katıldığında 300 – 350 Türk lirası ödenmesi gerekiyor. Sadece bir kere izleyecek olduğunuz bir film için 1 yıl boyunca Disney abonesi olup istediğiniz kadar izleyebilirsiniz.’ Demiştir.

Recep İvedik 7 Yorumları

Bu durum altında sinemalarda çıkması planlanmış olan film aynı tarihte Disney+’da diğer tüm filmleriyle birlikte yayınlanmıştır.

Recep İvedik Serisi Hakkında 5 Bilinmeyen

1. Asiye Dinçsoy, serinin ilk filmi ile masaj salonu görevlisi olarak karşımıza çıkar. Lakin ikinci film ile Asiye hanım Recep’in internetten tanışmış olduğu Yakuza’yı canlandırır.
2. Filmin yapımcılarından birisi olan Faruk Aksoy, ikinci filmde uçak sahnesinde kendisini film yapımcısı olarak tanıtmıştır.
3. Recep İvedik 2 filminde Recep’in business class’tan kovmuş olduğu yolcu filmin ilerleyen dakikalarında Recep hava yastığıyla boğuşurken hayatını kurtaran yolcu ile aynıdır.

Recep İvedik 7 Yorumları

4. Recep İvedik 2 filminde baristayı canlandırmış olan Zeynep Çamcı, serinin üçüncü filminde de Zeynep karakterini canlandırarak yeniden ekranlarda görünmüştür.
5. Recep İvedik 1 filminde yer alan mavi gömlek GTA Vice City isimli oyunda yer alan Tommy’nin giydiği gömlekle aynısıdır.

Recek İvedik 7 Oyuncuları

  • Şahan Gökbakar – Recep İvedik
  • Öznur Serçeler – Büşra Altın
  • İrfan Kangi – Erdem Çökelek

Recep İvedik 7 Yorumları

  • Nurullah Çelebi – Nurullah
  • Murat Ergür – Muhtar Asim
  • Eray Türk – Öğretmen Kemal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum