34 Dakikada Full Şarj Olan Realme 7 Pro İncelemesi

Tasarımıyla öne çıkan ve kamerasıyla fark yaratan Realme 7 Pro'yu detaylıca inceledik. İşte Realme 7 Pro özellikleri ve incelemesi.
34 Dakikada Full Şarj Olan Realme 7 Pro İncelemesi

Yüksek performansı ve orta fiyatı ile kullanıcıları mutlu etmeyi başaran Realme 7 Pro akıllı telefonunu sizler için inceledik. İçeriğimizde Realme 7 Pro hakkında detaylı bilgileri ve özelliklerini bulabilirsiniz.

İşte Realme 7 Pro’nun teknik özellikleri ve incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 720G
Depolama64GB / 128GB
RAM6GB / 8GB
Pil3010 mAh
Arka Kamera64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera32 MP
Ekran6.4 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiSuper AMOLED
Amazon
Fiyatını Gör
Realme 7 Pro
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Telefon kesinlikle harika, şiddetle tavsiye ediyorum 3 aydır kullanıyorum çift hat kullanıyorum. Ve şarj problemi yaşamıyorum. Kamerası gerçekten çok net. Ama çok toz çekiyordu sebebi kılıftan kaynaklı yeni kılıf sipariş ettim şu an o problemi de yaşamıyorum. Realme harika bir telefon çıkarmış. Xiaomi güncelleme problemi var ama realme devamlı olarak güncelleme gönderiyor. H** A**.

? Tam f/p ürünü. Kesinlikle pişman olmayacağınız bir ürün. 65w şarj muhteşem. 20%' den 100%' e 30 dakikada şarj ediyor. Tek eksi yanı NFC desteği yok ve üzerine çok toz çekiyor. Amoled ekran stereo hoparlör ve maske ile yüzü algılayan yüz kilidi çok güzel çalışıyor. Ahmet A.


İncelemesi

1. Qualcomm Snapdragon 720G yonga setini kullanan Realme, ana işlemci tarafında 8 çekirdekli 2.3 Ghz ARM Cortex-A76 modeline sahiptir. Telefonda 1 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır.

Realme 7 Pro işlemci

2. 6 ve 8 GB Ram seçeneği sunan Realme, 128 GB dahili depolama ile satışa çıkarılmıştır. Dilerseniz telefona hafıza kartı takarak saklama alanını 256 GB’a kadar artırabilirsiniz. Realme 7 Pro, Adreno 618 grafik işlemcisini kullanmaktadır.

Realme 7 Pro ram

3. Arka kısmında yer alan 4 adet kamerası sırasıyla 64 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise ekrana gömülü şekilde tasarlanmış olup 32 MP çözünürlüğünde çekim yapabilmektedir. Bu kameralar sayesinde birçok çekim özelliğini kullanabilir veya 4K video çekebilirsiniz.

Realme 7 Pro kamera özellikleri

4. Super AMOLED teknolojili 6.4 inçlik ekranı, 1080 x 2400 FHD piksel görüntü kalitesi sağlamaktadır. Ekranın 60 hz yenileme hızı ve 82.51% gövde oranı bulunmaktadır. Aynı zamanda ekranın üzerinde Corning Gorilla Glass 3+ koruması mevcuttur.

Realme 7 Pro ekran özellikleri

5. 160.9 mm boy, 74.3 mm en ve 8.7 mm kalınlık ölçülerine göre üretilen Realme’nin sadece 182 gram ağırlığı vardır. Telefonun kapak tarafı plastik görünümlü cam malzemeden, çerçeve kısmı ise metalik görünümlü plastik kullanılarak tasarlanmıştır.

Realme 7 Pro boyut bilgileri

6. 4.5G bağlantısına kadar destek veren Realme 7 Pro’nun mavi ve açık mavi olmak üzere 2 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Modelin ekranının içerisinde bulabileceğiniz parmak izi okuyucusu mevcuttur.

Realme 7 Pro renk seçeneği

7. 4500 mAh gibi büyük bir pil kapasitesine sahip olan Realme, 65 W’a kadar hızlı şarj desteklemektedir. Bu hızlı şarj özelliği sayesinde telefonu çok kısa sürede yeniden kullanabilirsiniz. Realme’nin kablosuz şarj özelliği yoktur.

Realme 7 Pro batarya

8. USB Type-C bağlantı türünü kullanan Realme 7 Pro’nun suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur. Telefonun alt kısmında yer alan stereo özellikli 3.5 mm çift hoparlörü bulunmaktadır. Modelde yüz tanımlama gibi birçok özellik sizleri bekliyor.

Realme 7 Pro özellikleri

9. Yüksek performanslı Realme 7 Pro, ülkemizde 3.700 Türk Lirası ve 4.700 Türk Lirası arasında satılmaktadır.

Realme 7 Pro fiyat


Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei P40 İncelemeXiaomi Mi Note 10 İnceleme

Realme 7 Pro Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Realme 7 Pro hakkında merak edilen soruların cevabını vereceğiz. İşte Realme 7 Pro hakkında sıkça sorulan sorular.

Realme 7 Pro suya dayanıklı mı?

Realme 7 Pro'da herhangi bir suya dayanıklılık sertifikası bulunmuyor. Bu yüzden telefonunuzu suyla temastan uzak tutun.

Realme 7 Pro'da hızlı şarj desteği var mı?

Evet, Realme 7 Pro'da hızlı şarj desteği bulunuyor. Cihazın 65 W'a kadar destekleyen hızlı şarj desteği sayesinde telefonunuzu 34 dakika gibi bir sürede tam şarj edebilirsiniz.

Realme 7 Pro'da 5G desteği bulunuyor mu?

Maalesef Realme 7 Pro cihazında 5G desteği bulunmuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.