Xiaomi Mi Note 10 Sızdırıldı İşte Note 10 İnceleme

Akıl almaz teknolojik özellikleriyle tüm teknoloji sevenleri şaşırtacağa benziyor! Xiaomi Mi Note 10 hakkında tüm merak edilenler...
Xiaomi Mi Note 10 Sızdırıldı İşte Note 10 İnceleme

Xiaomi Mi Note 10

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni cihazı Mi Note 10 modelini resmi olarak belgeledi. Adeta bir sır gibi saklanan Xiaomi Note 10 serisi hakkında üretici firma bir paylaşımda bulunmazken model hakkında çok az şey bilinmektedir. Sertifikalandırıldığı resmi belgelerle gösterilen cihazların numaraları: Mi Note 10 M1910F4G ve Mi Note 10 Pro M1910F4S olarak belirtilmektedir. 

Tayland Ulusal Yayın ve Telekomünikasyon Komisyonu (NBTC), Xiaomi Mi Note 10 cihazının varlığını onayladı. Çinli üretici yeni cihazı Mi Note 10 modelinin yanında Pro varyantının da olacağını ortaya koydu. Xiomi firmasının bir süredir üzerinde çalıştığı Note 10 modeli hakkında kesin olarak yayınlanan sertifikalar geçtiğimiz günlerde medyaya sızdırıldı. Bilinenin aksine tüm modelleri ezip geçeceği düşünülen yeni Xiaomi Note 10 ve Mi Note 10 Pro modelleri hakkında merak edilenleri araştırdık.

Fiyat ve Özellikleri Ne Olacak?

Xiaomi şirketi tarafından resmi bir tanıtımı gerçekleştirilmeyen yeni Note 10 serisi, gelişmiş üçlü arka bir ön kamerasıyla yüksek teknolojiye sahip çekim olanağı sunması bekleniyor. Sızdırılan bilgilere göre Mi Note 10 Plus modelinin arka kamerasının 108 MP olacağı söyleniyor. Öte yandan Mi Note 10 serisinin Qualcomm Snapdragon 855+ yonga setiyle gelmesi bekleniyor. Yonga setine ek olarak 120 Hz'lik bir AMOLED ekran ve ekran üzerine gizlenmiş dokunmatik parmak okuyucu olacağı düşünülüyor.

Cihaz hakkında net bir bilgi paylaşılmamış olmasından dolayı fiyat konusunda hiç bir söylenti bulunmamaktadır. Tahminlerimize göre Xiaomi söylediği vaadleri yerine getirirse, sektörde aynı segmentte yer alan bir çok telefondan daha ucuz olacağı kesin! Eğer spekülasyonlar Çinli üreticinin yayınladıklarıyla erişiyorsa, daha az maliyete piyasanın en iyi telefonlarına sahip olma imkanı bulabilirsiniz. 

1. Xiaomi Mi Note 10, 6.4 inç ekran büyüklüğünde Full HD çözünürlüklü AMOLED ekran teknolojisine sahiptir.

Xiaomi Mi Note 10

2. Mükemmel bir fotoğraf çekme olanağu sunmakta olan Xiaomi Mi Note 10, 108 megapiksel + 13 megapiksel (geniş açı) + 8 megapiksel (telefoto) olmak üzere üçlü arka kamera ve 32 megapiksel ön kameraya sahiptir.

Xiaomi Mi Note 10

3. USB Type-C şarj girişli Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon, 4000 mAh batarya kapasitesine ve 20W hızlı şarj desteğine sahiptir.

Xiaomi Mi Note 10

4. Xiaomi Mi Note 10, 8 çekirdekli Qualcomm Snapdragon 855+ işlemciye sahiptir.

Xiaomi Mi Note 10

5. MIUI kullanıcı arayüzüne sahip Xiaomi Mi Note 10 akıllı telefon, Android 10 işletim sistemini kullanmaktadır.

Xiaomi Mi Note 10

6. Xiaomi Mi Note 10, 6 GB RAM VE 64 GB dahili depolama alanına sahiptir. Model aynı zamanda kullanıcılarına 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip cihaz seçeneği de sunmaktadır.Xiaomi Mi Note 10


Xiaomi akıllı telefon modellerini yurtdışından uygun fiyatlarla satın almak isteyenlerin en büyük tercihi hiç şüphesiz AliExpress Türkiye satış sitesi oluyor. Yurtdışından ya da Aliexpress'te telefon almak isteyenlerin Aliexpress'ten Nasıl Cep Telefonu Alınır? isimli içeriğimizi mutlaka incelemesini öneriyoruz.

Önerilen İçerik; Katlanabilir Yeni Ekranlı Surface Duo Akıllı Telefon İncelemesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum