Raised by Wolves Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

HBO’nun çıkarmış olduğu yeni dizilerden birisi olan Raised by Wolves hakkında sizin için detaylı bir inceleme yaptık. Bu yazımızda sizlere Raised by Wolves dizisinin konusunu, hakkında bilinmesi gerekenleri ve izleyici yorumlarını derledik. İşte detaylar…
Raised by Wolves Konusu Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Raised by Wolves Dizisi

Bilim kurgu türünde bir yapım olan Raised by Wolves HBO’nun çıkardığı gelecek vaat eden dizilerden bir tanesidir. Güzel harmanlanmış hikayesi ve fantastik olaylarla dolu sahneleriyle dikkat çeken yapım son zamanlarda adından çokça bahsettirmektedir. Bilim kurgu sevenler için güzel bir yapım olduğu düşündüğümüz Raised by Wolves dizisini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme dizi içeriğimizde Raised by Wolves hakkında bilgileri, konusunu, oyuncu kadrosunu ve izleyici yorumlarını derledik.


Raised by Wolves Dizisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. İlk bölümü 3 Eylül’de yayınlanan Raised by Wolves dizisinde toplam 10 bölüm bulunmaktadır. İzleyicileri tarafından beğenilen bu bölümler sayesinde Raised by Wolves dizisi sevilen bir yapım olmayı başarmıştır.

raised by wolves yayın tarihi


2. Etkiyici ilk sezonu sayesinde güzel bir izlenme oranına ulaşan Raised by Wolves 2. sezon onayını almayı başardı. HBO yetkilileri heyecanla beklenen bu dizinin çekimlerine en kısa sürede başlayacaklarını açıkladı.

raised by wolves 2. sezon


3. Dizinin evrenin yaratıcısı daha önceden Son Vurgun, Tutsak ve Papillon yapımlarından hatırladığımız Aaron Guzikowski’dir. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Luke Scott, Alex Gabassi, Sergio Mimica-Gezzan, James Hawes ve bilim kurgu türü deyince akla ilk gelen Ridley Scott isimleri bulunmaktadır. Bu isimler dizinin ayrı ayrı bölümlerine yönetmenlik yapmıştır.

raised by wolves yönetmeni


4. Etkileyici dizinin başrolünde ise daha önceden adını Vikings dizisinden bildiğimiz usta oyuncu olan Travis Fimmel ve Amanda Collin bulunmaktadır. Oyuncu kadrosunda ise Niamh Algar, Abubakar Salim, Winta Mcgrath, Ethan Hazzard, Matias Varela, Daniel Lasker, Jordan Loughran ve Cosmo Jarvis gibi isimler bulunmaktadır.

raised by wolves oyuncular


5. Raised by Wolves dizisi gizemli bir gezegende yaşayan ve insanlığın göndermiş olduğu çocukları büyütmekle görevlendirilen iki Android’in hikâyesini konu almaktadır. Bu iki Android gittikçe genişleyen bu insan kolonisinde büyük bir tehdit ile karşılaşır.

raised by wolves konusu


6. Bu tehdidin sebebi ise hayatlarını derinden sarsacak olan dini farklılıklardır. Bu süreçte Androidler görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışmaktadır. Fakat onları çok zorlu bir görev beklemektedir.

raised by wolves dizi konusu


7. Dram ve Bilim Kurgu türlerinin güzel bir şekilde harmanlanmış bir yapımı olan Raised by Wolves dizisi başarıya ulaşmış gözüküyor. İzleyenleri kendine hayran bırakan bu yapım bu sayede 2. sezon onayını da almıştır. Umarız Raised by Wolves dizisi ilk sezondaki performansını katlayarak devam ettirirler.

raised by wolves dizi


8. Farklı bir gezegene yerleşim yapma konusunda zaten pek fazla bir örnek bulunmamaktadır. Fakat bu yapım gelecekte yapılacak yeni yapımları etkileyecek derecede başarılı olmuştur. Raised by Wolves dizisi IMDb’den aldığı 8,3’lük puanla kaliteli bir yapım olduğunu kanıtlamıştır. Hem izleyenlerde bıraktığı hislerle hem de sıra dışı konusuyla Raised by Wolves dizisini en iyi yabancı diziler arasında sayabiliriz.

raised by wolves imdb


Bilim Kurgu Dizisi Raised By Wolves Hakkında İzleyici Yorumları

İzleyici 1: Çok gaz bir Trailer ile tansiyonumu yükseltmiş HBO MAX dizisidir. Arkasında Ridley Scott isminin olması ve Ragnar reisi görmemle heyecanım birkaç daha arttı.

İzleyici 2: Uzun süredir ilk kez beni bu kadar heyecanlandıran bir proje olmamıştı. Ana fikir şahane. Umarım uygulama da güzel olur. Din konusu bir yana, insanlığın başka dünya dışına yerleşmesinin tek yolu diyemesek te uzun soluklu tek yolu robotların insan yetiştirmesi. İ Am Mother filminde de işlendi biraz bu. Ama o Dünya'da geçiyordu. Oynatalım görelim.

İzleyici 3: Bilim kurgu sevenler şimdilik 3 bölümü yayınlanan bu diziyi kaçırmasınlar. İlk 2 bölümü Ridley scott, 3. bölümü oğlu yönetmiş. Çocukluğu veya gençliği Başkan, Metis bilim kurgu serileriyle geçenler farklı bir gözle izleyeceklerdir, bana hep bir kitap okuyormuşum hissi verdi. Ridley dede Alien evreninden ziyade kendi ayrı Android evrenini yarattı aslında. Alien, Blade Runner, Prometheus, Blade Runner 2049, Alien Covenant ve Raised by Wolves ile.

İzleyici 4: İlk bölümü güzel olmuş. Yalnız Ridley’in Android takıntısı baydı gibi. Alien serisinde nasıl Alien’lerden çok robot David'in ortalığı dağıtmasını gördüysek bunda da annenin tüm insanlığı bir kez daha dağıtmasını göreceğiz net bir şekilde. Ragnar başa çıkamaz bununla.

İzleyici 5: Travis Fimmel'in oynadığı, muhteşem kurgusu olan ve kaliteli oyunculuk izleyeceğiniz bir dizi. İlk 3 bölümünü izlemiş biri olarak alışılmışın dışında. Mutlaka izlenmeli.

İzleyici 6: İlk bölümü anlamadım. Robot tasarımları harika, detaylar da harika, İntro da harika, oyunculuklar çok iyi. Paul’a özellikle bayıldım. 2. bölümün sonuna doğru anlamaya başladım ve annenin Mecromancer oluşu çok iyi, dönüşünce çok cool oluyor.

İzleyici 7: İlk iki bölümüyle benden tam not almış dizidir. Prodüksiyon kalitesi iyi, oyuncular oldukça başarılı, CGI'larda enfes. İrdelediği konu da çok hoşuma gitti açıkçası. Din/bilim çatışmasını daha derinlemesine irdeleyecektir önümüzdeki bölümlerde. Şimdilik gidişat iyi ama, tamamını görmeden senaryonun güzelliğiyle ilgili atıp tutmamak lazım.

İzleyici 8: Bu kadar iyi olmasını beklemiyordum. Bilim kurgu soslu dramalardan ya da gençlik maceralarından sıkılmış bünyeme çok iyi geldi. Android bile olsa annenin çocukları söz konusu olduğunda giriştiği mücadele etkileyici. Mekân tasarımları falan da çok iyi. Ridley Scott ilerleyen yaşına rağmen bilim kurgu hayranlarını ödüllendirmeye devam ediyor.


Raised by Wolves Dizisi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Bilim kurgu ve dram türlerini bir arada işleyen kaliteli yapımlardan birisi olan Raised by Wolves dizisinin başrolünde bulunan karakterleri sizin için inceledik. İşte Raised by Wolves oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Travis Fimmel – Marcus

Dizinin başrol oyuncularından birisi olan Travis Fimmel başarılı bir kariyeri olan Avustralyalı oyuncudur. Travis Fimmel’ı daha önceden çok ses getiren Vikings dizisindeki efsanevi Ragnar Lothbrok karakteriyle tanımaktayız. Travis Fimmel Raised by Wolves dizisinde ise Marcus karakterini canlandırmaktadır. Marcus, Android’lerin çocukları büyütmemesi gerektiğini düşünen bir kişidir.

raised by wolves marcus


Amanda Collin – Mother

Oyunculuk kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Amanda Collin Danimarkalı bir aktördür. Daha önceden kendisini İnancın Tuzağı, The Exceptrion ve A Terrible Woman yapımlarıyla tanıtan aktör Raised by Wolves dizisinde insan ırkının son umudu olan çocukları yetiştirmekle görevli olan Mother karakterini canlandırmaktadır.

raised by wolves mother

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.