Pınar Uzun Kimdir? & Hakkında Bilgi

2006 yılında CHP Kadıköy ilçe örgütünde aktif olarak başladığı siyasi yaşamında Cumhuriyet Halk Partisine önemli hizmetlerde bulunan Pınar Uzun hakkında daha fazla bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
Pınar Uzun Kimdir? & Hakkında Bilgi

Pınar Uzun Biyografisi

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Pınar Uzun, lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin İktisat Bölümü'nde tamamlamıştır. Kayıt dışı ekonomi ile despotik emek rejimleri üzerine pek çok araştırması olan Pınar Uzun ülke ekonomisi ile ilgili ciddi teorilere sahiptir. Bununla beraber yabancı ülkelerin ekonomik dogmaları ile de yakından ilgilenmektedir.

pınar uzun biyografisi


Pınar Uzun Parti Yaşamı

2006 senesinde CHP'nin Kadıköy İlçe örgütünde aktif olarak siyaset yaşamına başlayan Pınar Uzun, Öğrenci Örgütlenmelerinden Sorumlu Gençlik Örgütü Başkan Yardımcılığı görevini o dönemde üstlenmiştir. Bu görevin ardından CHP Kadıköy Gençlik Örgütü Başkanlığı görevini ifa etmiş bulunmakta olan Pınar Uzun, parti içi pek çok etkinlikte adı geçen biridir. CHP içerisindeki gençlik kolları ve gençlik örgütleri ile yakından ilgilenmektedir.

pınar uzun parti yaşamı


Pınar Uzun Gönüllü Çalışmaları

Dezavantajlı çocuklar için çalışmalar yürütmekte olan Pınar Uzun, örgün eğitime tabi olan bazı öğrenci grupları ve görme engeli olan bazı çocuklara yönelik gönüllü öğretmenlik de yapmaktadır. Fırsat eşitsizliğine karşı olarak organize edilmiş olan sosyal projelerde de faaliyet göstermekte olan Pınar Uzun, kısa süre önce CHP içerisinden milletvekili adayı olarak gösterilmiştir. Parti içerisinde uzun yıllardır yer alan Pınar Uzun erkan yaşta milletvekili adayı olma özelliğini de kendisinde taşır.

Pınar Uzun Gönüllü Çalışmaları


Pınar Uzun Gençlik Örgütlenmeleri

Gerek CHP içerisinde gerekse de sosyal kurumlar içerisindeki gençlik örgütlenmelerinde 12 yıldır aralıksız bir şekilde çalışma faaliyetlerini sürdüren Pınar Uzun, kadınların siyasal, toplumsal ve iktisadi mücadelesini merkeze alarak siyasi yaşamına Parti Meclis Üyesi olarak devam etmektedir. 24 Haziran 2018 genel seçimlerinde ise CHP'nin İstanbul 1. bölge millet vekili adayı olarak gösterilmiştir. Pınar Uzun genç yaşına rağmen CHP içerisinde aktif bir şekilde siyasi yaşamını sürdürmeye devam etmekte ve sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktadır.

Pınar Uzun Gençlik Örgütlenmeleri

Önerilen İçerik;

 CHP Meclis Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.