Pınar Tuncagil Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Yalancı Romantik isimli dizi ile geçen Pınar Tuncagil, 10 Mart 1986'da İstanbul'da dünyaya geldi.
Pınar Tuncagil Kimdir

Pınar Tuncagil Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Pınar Tuncagil, lise eğitiminden sonra Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra çeşitli tiyatrolarda yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Yalancı Romantik isimli dizi ile geçen Pınar Tuncagil, oyuncu Alper Saldıran ile hayatını birleştirdi.

 

pinar-alper.jpg

 

2009'da yayınlanmaya başlayan Yalancı Romantik isimli dizide canlandırdığı Merve karakteri ile kamera karşısına geçti. Dizi, evlilikten sonra değişen erkek kadın ilişkilerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu, Atılgan Gümüş, Zerrin Sümer ve Melik Ekener yer aldı. Ardından Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide Selvi Çakır karakterini canlandırdı. Dizi, yurt içi ve yurt dışında yer alan suç şebekelerinin Türkiye planlarını bozan Polat Alemdar ile ekibini yaşadıklarını anlatıyor. Türkiye'nin uzun soluklu mafya dizilerinde olan Kurtlar Vadisi Pusu'da Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban ve Erhan Ufak yer aldı. 

 

pinarr.jpg

 

2013'te ise Medcezir isimli dizide Ayşe karakterini canlandırdı. Dizi, İstanbul'un arka sokaklarında kötü bir hayat süren Yaman isimli genç bir çocuğun evlat edinilmesiyle farklı bir hayata adım atmasını ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay ve Mine Tugay yer aldı. 

 

Yer Aldığı Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2009-Yalancı Romantik
  • 2011-Kurtlar Vadisi Pusu
  • 2013-Medcezir 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.