Pieces of Woman Konusu, İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Netflix’in yeni orijinal filmlerinden birisi olan Pieces of Woman’ı bu içeriğimizde inceledik. İşte Pieces of Woman filmi konusu, oyuncuları, izleyici yorumları ve detaylı incelemesi.
Pieces of Woman Konusu, İzleyici Yorumları ve Detaylı İncelemesi

Pieces of Woman Filmi

Son zamanlarda orijinal filmlere önem veren Netflix’in son projesi olan Pieces of Woman’ı bu yazımızda detaylı bir şekilde inceledik. Bu inceleme film içeriğimizde Pieces of Woman izleyici yorumlarını, konusunu ve oyuncularını bir araya getirdik. İşte Pieces of Woman filmi hakkındaki her şey.

İçindekiler

Pieces of Woman Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Pieces of Woman filmi 7 Aralık tarihinde Netflix üzerinden yayınlanmıştır. Güzel bir hikayesi olan Pieces of Woman filmi izleyicilerinden tam not almıştır.

pierces of woman yayın tarihi


2. Film çıktığı andan itibaren izleyicilerin en çok ilgi gösterdiği yapımlardan birisi olmuştur ve Netflix’in hazırladığı Top 10 listesine üst sıralardan girmeyi başarmıştır.

pierces of woman netflix


3. Film 2 saat 8 dakika uzunluğundadır. İyi bir kurgusu ve kaliteli aktörleriyle bu film izleyicileri tarafından çok sevilmiştir.

pierces of woman süresi


4. Filmin yazarlığını Beyaz Tanrı, Jüpiter’in Uydusu ve Tender Son yapımlarından bildiğimiz Kata Wéber yapmıştır. Yönetmenliğini ise Altın Palmiye ödülüne aday gösterilen ve 2 farklı ödülü olan Kornél Mundruczó ismi yapmıştır.

pierces of woman yönetmeni


5. Filmin oyuncu listesinde Vanessa Kirby, Shia LaBeouf, Ellen Burstyn, Iliza Shlesinger, Benny Safdie, Sarah Snook, Molly Parker, Steven McCarthy, Tyrone Benskin, Frank Schorpion ve Harry Standjofski gibi isimler bulunmaktadır.

pierces of woman oyuncuları


6. Film doğum yaparken çocuğunu kaybeden bir kadının hayatını konu ediyor. Martha çocuğunu kaybetmesiyle büyük bir acı yaşar ve depresyona girer. Bebeğinin yasını tutmaya çalışan Martha bir taraftan da ailevi problemlerini çözmeye çalışır.

pierces of woman konusu


7. Martha bir yandan acısıyla yüzleşmeye çalışır fakat diğer yandan da ailevi problemler onun peşini bırakmaz. Çünkü bu üzücü olaydan sonra Martha'nın kocası ve annesi ile yaşadığı sorunların üstesinden gelmesi gerekmektedir.

pierces of woman filminin konusu


8. Dram türündeki güzel yapımlardan olan Pieces of Woman filmi 2021 yılının dikkat çeken içeriklerinden birisi olmayı başarmıştır. Ayrıca Pieces of Woman yapımı IMDb üzerinden 7,1 puan almıştır ve bizim hazırlamış olduğumuz izlenebilir filmler listesine girmeyi başarmıştır.

pierces of woman imdb


Pieces of Woman İzleyici Yorumları

Film doğum sırasında ve sonrasında anne adayının yaşadığı aşırı travmatik bir olayı konu alıyor. İzlerken anksiyetem tuttu ciddi ciddi. Bu tarz kadınsal olayları konu alan filmleri izlerken hep empati yapıyorum istemeyerek. Hamilelik döneminde olan çoğu kadının en büyük korkusudur doğum anında yaşanabilecek problemler. Film konusu itibariyle daha çok kadınlara hitap etse de bence erkeklerin de izlemesi gereken güzel bir film olmuş. B*** G.

Film akıcı ama ben daha çok başrol oynayan Vanessa Kirby için yazmak istedim. Harikulade bir oyunculuk yapmış, sanki ciddi ciddi doğum yapıyor, acı çekiyor, ağrı çekiyor. Doğum sonrası depresyonunu dibine kadar yaşıyor. Hep empati yaparak izlememin nedeni bu kadar gerçekçi rol yapmış olması. Zaten Crown dizisinde de hayran kalmıştım kendisine, çokta güzel kadın. G**** İ.

Oyunculukların tavan yaptığı asla cıvık olmayan gerçek bir drama. Karla kaplı sokakta annenin sıcacık tatlı evi unutamayacağım detay olarak da kenarda dursun. Bayıldım. Film gayet güzel, pas geçmeyin. T*** L.

2020 yapımı buram buram Amerika kokan film. Vanessa Kirby Oscar alır mı bilinmez ama filmin kalitesine göre iyi oynadığını söylemek isterim. İstanbul’daki Ortaköy Camii’si Amerika’da bir köprü olmuş filmde. Yönetmen seyirciyle alay mı ediyor özeniyor mu anlamadım. Yakın plan hareket eden ayak, el, yüz çekimleri aşırı itici geldi bana. Bu ne şimdi diye diye izledim. Filmin sonu ve Martha karakteri için izlenir. İyi yansıttığını düşünüyorum içinde bulunduğu durumu. M*** K.

Konu o kadar dramatik ki empati duygunuz da yüksekse oldukça etkilenerek tamamlıyorsunuz filmi. Doğum sahnesi dışında iyi bir oyunculuk göremedim ki o da mükemmel değildi bence. Oscar fikri abartılı geldi. Etkileyen şey gerçekten konusu ve görüntü yönetmeninin çıkardığı iş (zamanın akışını resmetmiş resmen adam). Y*** S.

Göz yaşlarımı sildim de geldim. Hem doğum hem Martha’nın ağlamadığı ama izleyeni ağlattığı sahnelerle hem de minik ayrıntılarıyla çok güzel bir filmdi. İç çektiriyor yalnız, boğazınızı düğümlüyor. S*** T.

İlk andan son dakikaya kadar hikaye sizi içine çekiyor. Her sohbet ve mimikte gerçek hayattan bir şeyler bulduğunuz şehir ve sinema dili mükemmel. Bunu sevdim. Vanessa Kirby güzelliği ve rol becerileri ile bu karakter için en iyi seçimdir. E*** B.

Bu filmi gerçekten gerçekçi bulduğumu söylemeliyim. Kesinlikle inanılmaz derecede iyi. Senaryo, yönetmenlik ve sinematografi mükemmeldi. Bir çocuğunu kaybetmek ve onun üzüntüsünden çok etkilendim. Bu filmdeki detaylar ve belirli sahneler hakkında çok uzun süre konuşabilirim. Sanırım hepsi bir araya geliyor. Evet, üzgünüm ama 2 yıl önce oğlumu kaybettim. B*** T.


Pieces of Woman Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Dram türündeki dikkat çeken yapımlardan birisi olan Pieces of Woman filminin başrol oyuncularını sizi için araştırdık. İşte Pieces of Woman başrol oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bazı bilgiler.


Vanessa Kirby – Martha

18 Nisan 1988 yılında dünyaya gelen Vanessa Kirby bir İngiliz aktördür. 5 adet ödüle layık görülen güzel oyuncu daha önceden The Crown, Me Before You, Great Expectations, Zamanda Aşk, Mr Jones, Kill Command, The World to Come, The Frankenstein Chronicles ve Queen and Country gibi yapımlarda yer almıştır. Vanessa Kirby bu filmde doğum sırasında çocuğunu kaybeden Martha karakterini canlandırmaktadır.

pierces of woman martha


Shia LaBeouf – Sean

Bir Amerikalı aktör olan Shia LaBeouf 11 Haziran 1986’da doğmuştur. Ben Robot, Constantine, Şüphe, Transformers, Kristal Kafası Krallığı, Indiana Jones ve Kartal Göz filmlerindeki rolleriyle tanınan Shia LaBeouf 2008 yılında BAFTA Yükselen Yıldız Ödülü’ne layık görülmüştür. Shia LaBeouf bu filmde çocuğunu doğum sırasında kaybeden bir baba olan Sean karakterine hayat vermektedir.

pierces of woman sean

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.