Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumlar - İnceleme

Tek şarjla 70 dakikalık kullanım süresi sunan hafifliğiyle dikkat çeken ve 0,6 litre toz haznesine sahip olan Philips Speedpro Max 8000 modelini inceledik.
Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumlar - İnceleme

İçeriğimizde dikey süpürgeleriyle fark yaratan Philips'in en çok tercih edilen modellerinden olan Philips Speedpro Max 8000'i inceleyeceğiz. Eğer dikey süpürge almayı düşünüyorsanız modelin öne çıkan yönlerini, özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını anlattığımız içeriğimizden yardım alabilir, ürünü tanıyarak doğru seçimi yapabilirsiniz.

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri

Kullanım Süresi70 dk
Şarj Süresi5 Saat
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi0,6 L
Ağırlık2,7 kg
Ses Seviyesi84 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Speedpro Max 8000 İnceleme

Philips Speedpro Max 8000 uzun çalışma süresiyle birçok rakibini geride bırakıyor. Büyük evler için ideal olan çalışma süresi, şarj olma süresini uzatsa da temizliğin yarıda kalmaması için büyük önem taşıyor. Modelin, diğer dikey süpürgelere göre ortalamanın üzerinde büyüklüğe sahip toz haznesi de kullanıcıya büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıcıları kullanışlılık konusunda da sevindiren Philips'in Speedpro Max 8000 dikey süpürgesine yakından bakalım.

İşte Philips Speedpro Max 8000 dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Philips Speedpro Max 8000 Ağırlık ve Tasarımı

Philips Speedpro Max 8000 dikey süpürge şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah gövdenin başlık ve motor kısmında lacivert kullanılıyor. Ürünün ergonomik tutma sapı, motor ve hazne kısmının hemen üzerinde yer alıyor ve bu tasarım kullanıcının hakimiyetini artırıyor. Süpürgenin kolay ulaşılabilir çalıştırma tuşu da tutma sapında bulunuyor. 2,7 kilo ağırlığa sahip süpürge, zemin üzerinde kolay hareket edebiliyor.

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumları

Philips XC8049 Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık2,7 kg
Genişlik260 cm
Yükseklik1170 mm
Derinlik220 mm

Klasik kablolu süpürgelerin eğilmeye neden olan kısa boyları temizlik yaparken kullanıcının yorulmasına sebep oluyor. Gövde uzunluğu 1170 mm olan Philips Speedpro Max 8000 ise eğilmenize gerek kalmadan temizlik yapabilmenize imkan tanıyor. Size sadece süpürgeli elinize alıp evde yürümek kalıyor. Üstelik uzunluk, koltuk altları ve tavan köşeleri gibi ulaşması zor yerlerde de işe yarıyor.

Philips Speedpro Max 8000 Filtreleri ve Toz Haznesi

Philips Speedpro Max 8000, geniş toz haznesiyle öne çıkıyor. Modelde yer alan 0,6 litrelik hazne, büyük evler için bile yeterli oluyor. Kolayca çıkarılabilen hazne boşaltım sırasında da kullanıcıya rahatlık sağlıyor. Süpürdüğünüz hiç bir partikül ve tozun hazneyi kirletmesinden endişe durmayın; dayanıklı hazne suyla yıkanarak kolayca temizlenebiliyor.

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumları

Philips XC8049 Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,6 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüSiklonik Filtre
Filtre Sayısı3 Bölüm

Philips Speedpro Max 8000'de 3 aşamalı siklonik filtre bulunur. Bu filtre hava akımının gücünü kullanarak tozları havadan ayırır ve en küçük partikülleri dahi yakalar. Üründe bulunan akıllı dijital ekran, filtrenin temizlenmesi gerektiği zamanı kullanıcıya gösterir. Böylece ürünün bakımı zamanında yapılır ve cihazın performansı ilk günkü gibi kalır. Ürünün yanında yedek filtre de gönderilir.

Philips Speedpro Max 8000 Çalışma Süresi ve Performansı

Şarjlı süpürgelerde yaşanan en büyük problem çalışma süresi yani pil ömürlerinin kısalığıdır. Batarya tükendiğinde temizlik yarım kalır ve uzun süren batarya şarj etme süreleri temizliğin aksamasına neden olur. Philips Speedpro Max 8000 Dikey Süpürge ise çalışma süresiyle birçok kullanıcının kalbini kazanıyor. Modeldeki lityum iyon batarya, 70 dakika boyunca çalışma süresi sağlıyor. Bu süre normal modda 35'e, turbo modunda 28'e düşüyor ancak yine de Turbo modunda bile birçok dikey süpürgeden daha uzun çalışıyor.

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumları

Philips XC8049 Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

Çalışma Süresi70 dk
Şarj Süresi5 Saat
Ses Seviyesi84 dB
PilLityum İyon

Philips XC8049 Şarjlı Dikey Süpürge'nin uzun süre çalışma kapasitesi sağlayan bataryası, şarj olma süresinde dezavantaj veriyor. Ürünün şarjı 5 saatte tam dolu kapasiteye ulaşıyor. Philips'in enerji tasarrufu sağlayarak daha fazla verim veren PowerCyclone 10 teknolojisi bu üründe de kullanılıyor. Böylece yüzde 30 enerji tasarrufu sağlanırken emiş gücü artıyor.

Philips Speedpro Max 8000 Başlıkları ve Kutu İçeriği

Philips Speedpro Max 8000 Dikey Süpürge'de turbo başlık, uzatma hortumu, aralık temizleme aparatı ve mini turbo fırça yer alıyor. Turbo başlık; hayvan tüyü, saç ve kıl gibi döşeme, koltuk ve yataklarda biriken kalıntıları temizlemeye yarıyor ve ürünü kullanışlı bir el süpürgesine çeviriyor. Mini turbo fırça, mobilyalardaki tozu toplamaya yararken, aralık fırçası dar alanların süpürülmesine imkan tanıyor. Uzatma hortumu ise ulaşılması zor yerlerin temizliğini kolaylaştırıyor.

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumları

Ana zemin başlığında LED ışık bulunan Philips Speedpro Max 8000, loş ortamlarda temizlik yapmayı kolaylaştırıyor ve yerdeki tozları gözler önüne seriyor. Philips XC8049/01 Şarjlı Süpürge'nin kutu içeriğinde turbo başlık, mini turbo fırça, aralık aparatı, uzatma hortumu ve 2 adet filtre yer alıyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Speedpro
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Speedpro Max 8000 Kullanıcı Yorumları

Philips Speedpro Max 8000 Özellikleri ve Yorumları

? *** ***: Çeyizime aldım ufak bi denedim çekiş gücü çok iyi 3oda 1 salon evi 50 şarjla turbo modda süpürdüm. Tek eksisi var oda kolu yoruyor. Zamanla alışırım heralde.

? *** ***: Arkadaşıma aldım. Severek ve beğenerek kullanıyor. İyi ki almışım diyor. Tavsiye ediyor. Satıcı çok iyi paketlenmiş. Memnun kaldık. Çok teşekkür ederiz.

? *** ***: Çeyizim için uzun süredir süpürge bakıyorum, bir tanıdığım diğer popüler bir şarjlı süpürgeyi ve Philips şarjlı süpürgesinin ikisini de kullandı ve kesinlikle Philips çok daha başarılı yorumunda bulundu. Ben de bu yoruma güvenerek tercih ettim ve gerçekten buna değdi denemek için küçük bir yer süpürdüm temiz evden toz çıktı. Düşünenlere tavsiye ediyorum.

? *** ***: Ürünü çeyizim için aldım, gayet hızlı ve sağlam bir şekilde geldi, bütün aparatları içindeydi. Süpürge biraz ağır ve kalın halılarda zorluyor güç istiyor. Günlük temizlik için ideal olacağını düşünüyorum bu yüzden iade etmeyeceğim. Çekiş gücü güzel ve çok pratik bir alet.

? *** ***: Ürün elime geleli 2 gün oldu. 140 metrekare evim gayet güzel arada turbo arada en düşük ayar olarak süpürdüm. Halılara çok yapışıyor en düşük ayarda çekiyorum. Bu güzel bir şey bende temiz oluyor hissediyorsunuz. Biraz ağır sadece. Günlük temizlik için gayet kullanışlı. Işıklı olması avantaj toz kalmıyor.

? *** ***: Dyson ile Philips arasında çok kalmıştım ama fiyatı sebebiyle bunu tercih ettim. Çok da memnun kaldım, ben harika çekiyor mükemmel diyenlere şaşırıyorum bir kablolu süpürge etmiyor arkadaşlar. Çeyizim için aldım sırf yorumlara bakarak ama bu parayı hak eden bir performansı yok. Turboda çalıştırıyorum 3 kere aynı yerden geçiyorum ki çeksin diye. Çeyizcilere önerim kabloludan vazgeçmeyin yada başka markanın kablosuz süpürgesini alın. İş gücü gayet iyi. 3 mod var düşük, orta ve turbo. Orta seviyede kullanıyorum genelde, şarjı iyi gidiyor. Eski süpürgeme göre daha ağır sadece. Kesinlikle tavsiye ederim, memnun kaldım.

? *** ***: Philipsin şarjlı süpürgesini beğenenlerin temizlik anlayışı zayıf olduğunu düşünüyorum, yabancı kaynaklarda yapılan yorumlara bir bakın derim insanlar gerçekten ürünle ilgili yorum yapmış bizimkiler gibi yok paket güzeldi yok hızlı geldi böyle yorum olmaz. Ekmek kırıntısı için mutfakda kullanılır, güzel çekmiyor fikrim budur.

? *** ***: İlk aldığımda tek sorunu birazcık ağır olması ve montajsız dik durmamasıydı .Çok güzel çekiyordu ,çok memnundum zamanla çekişi azalınca fark ettim ki süpürgesine saç, kıl vs dolanmış. Klasik süpürgede bile yaşamıyoruz artık bu sorunu. Dolayısıyla memnuniyetimiz azaldı. Tasarımda bir sorun var bence ,sık sık bu saçları temizlemek durumunda kalmak can sıkıcı. İndirimden çok uyguna aldığım için iade vs uğraşmadım.

? *** ***: Bayıldımmmmm gece bile ev süpürüyorum çıkan toza inanamayacaksınız süper ya...

? *** ***: Ağır bir ürün oradan bir yıldız kırdım. Gerçekten kolumu zorluyor boyu uzun duvarda kibar durmuyor. Çekimine ve parçalarına diyecek bir şey yok gayet güzel.

? *** ***: Çeyizim için aldım ama çalışıyor mu diye halının üzerinde 10 dk çalıştırdım çekim gücü çok güzel. Biraz ağır ama alışılır. Kullanımı rahat halıya çok yapışıp yormuyor. Şarjı çok uzun sürede doluyor

? *** ***: Çok memnun kaldım indirimdeyken almıştım. Turbo ayarda tüm evi süpürüyorum. Şarjı çok rahat yetiyor. yataklardan yaratıklardan çıkan toz u kumu tarif edemem. perdeleri de süpürebiliyoruz. oğlumun toz alerjisi vardı. aldığımdan beri çok rahatız çok pratik

? *** ***: Harika ötesi eşim hediye aldı elim kolum oldu , çok pratik çok memnunum , herkese öneririm.

Philips dikey süpürge en iyisi hangisi?

En iyi şarjlı süpürge tavsiyelerine gelecek olursak Philips markasına ait olan Speedpro Max 8000'i tercih edebilirsiniz. Hızlı bir şekilde evinizi süpürmenizi sağlayan bu dikey süpürge, yüksek emiş gücüne sahiptir. 360 derece başlığıyla evin her köşesini pırıl pırıl yapar.

Philips Speedpro Max 8000 kaç TL?

Philips Speedpro Max 8000'in fiyatı sitelere göre değişiklik göstermektedir. En ucuz 8,299,00 TL'ye satılmaktadır. Bu fiyata yüksek emiş gücü, kullanım rahatlığı, yüksek çalışma süresi sunan ürün bulmak zordur.

Philips Speedpro Max 8000 kaç watt?

Philips Speedpro Max 8000'in gücü 499 Watt'tır. Bu güç sayesinde halılarınızda veya yerlerde bulunan tüm tozları, saç kıllarını ve daha birçok gözle görülemeyen pislikleri içerisine hapsederek evinizi baştan aşağıya temizler.

Philips Speedpro Max 8000 kaç saatte şarj olur?

5 saate yakın sürede şarj olabilen Philips Speedpro Max 8000, 70 dakikalık kullanım sunmaktadır. Bu kullanım süresi boyunca haznesini değiştirmenize gerek yoktur. Geniş haznesi sayesinde tüm kirleri içerisinde biriktirebilir.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum