Dyson Gen5detect™ İnceleme | Teknik Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

Elektrikli süpürge denilince akla gelen ilk markalardan birisi olmayı başarmış Dyson markasının dikey süpürgelerde en çok tercih edilen Dyson Gen5detect™ modelini inceledik.
Dyson Gen5detect™ İnceleme | Teknik Özellikler ve Kullanıcı Yorumları

Dyson Gen5detect™, Dyson’ın en güçlü, HEPA filtreli kablosuz süpürgesi1 olarak tanıtılan yeni nesil bir üründür. Bu süpürgenin en dikkat çekici özelliği, 2 kat daha fazla görünmeyen tozu açığa çıkarmasıdır. Bunu sağlayan Fluffy Optic™ temizleme başlığı, sert zeminlerde bulunan, normalde göremediğiniz mikroskobik tozu ve kiri aydınlatır. Dyson Gen5detect™, 280 AW yüksek emiş gücü, 70 dakika çalışma süresi, dahili toz alma ve aralık temizleme aparatı ve LCD ekran gibi pek çok gelişmiş teknolojiye de sahiptir.

Dyson Gen5detect™ Emiş Gücü

dyson-gen5detect-001.webp

Dyson Gen5detect™, Dyson’ın en güçlü, HEPA filtreli kablosuz süpürgesi olarak tanıtılmıştır. Süpürgenin 280 AW emiş gücü vardır, bu da 2 kat daha fazla görünmeyen tozu açığa çıkaran ve ultra ince partiküllerin %99,9’unu yakalayıp hapsayan bir motorun sonucudur. Ayrıca, Fluffy Optic™ temizleme başlığı sayesinde sert zeminlerde bulunan mikroskobik tozu ve kiri aydınlatır.

Dyson Gen5detect™ Teknik Özellikleri

  • 280 AW emiş gücü vardır.
  • HEPA filtresi sayesinde ince partiküllerin %99,9'unu yakalar.
  • 70 dakikaya kadar çalışma süresi sunar.
  • 2 kat daha fazla görünmeyen tozu açığa çıkarır.
  • Işığıyla zeminin temizlendiğinden emin olmanızı sağlar.
  • Entegre toz alma ve aralık temizleme başlığı bulunur.
  • Toz kapasitesi 0.77 litredir.

Dyson Gen5detect™ Hazne Kapasitesi

dyson-gen5detect-002.webp

Dyson Gen5detect™, HEPA filtreli, 280 AW emiş gücüne ve 2 kat daha fazla görünmeyen tozu açığa çıkaran en güçlü kablosuz süpürgelerden biridir1. Bu süpürgeyi kullanırken, Dyson Gen5detect™ Hazne Kapasitesi hakkında bilgi sahibi olmak çok önemlidir. Sizin için araştırdığım kaynaklara göre, bu süpürgenin hazne kapasitesi 0.77 litre olarak belirlenmiştir.

Farklı zemin tipleri ve toz yoğunluklarına göre emiş gücünü otomatik olarak ayarlayabilir ve daha temiz ve sağlıklı bir ev ortamı yaratabilirsiniz. Ayrıca, Fluffy Optic™ temizleme başlığı sayesinde, sert zeminlerde bulunan mikroskobik tozu ve kiri aydınlatabilirsiniz

Dyson Gen5detect™ Filtre

dyson-gen5detect-004.webp

Dyson Gen5detect™, HEPA filtreli bir kablosuz süpürgedir. HEPA filtresi sayesinde, 0,1 mikrona kadar olan ultra ince partiküllerin %99,99’unu yakalayıp hapseder. En gelişmiş filtrasyon teknolojilerinden birisine sahiptir. Evinizin daha temiz ve hijyenik olmasını istiyorsanız kesinlikle Dyson Gen5detect modelini tercih etmelisiniz. Astım, nefes darlığı gibi sorunlar yaşayan bireyler için de temizlik yaparken sürekli öksürme sorununu da ortadan kaldırır.

Dyson Gen5detect™ Tasarım

Dyson Gen5detect™ modeli tasarım açısından piyasadaki çoğu modelden modern ve şık gözükmektedir. Fırça kısmında bulunan UV ışınlarıyla en ince tozları dahi görebilmenizi sağlar. Aynı zamanda haznesi rahatlıkla boşaltılabildiği için tasarım açısından pratik bir üründür. Temizleme işlemini gerçekleştirirken üst kısımdaki LED ekranda dikey süpürgenin şarjının ne kadar kaldığı, modunun hangisi olduğu gibi özellikler kolayca görülebilmektedir. Kablosuz olduğundan dolayı da

Dyson Gen5detect™ Batarya Kapasitesi ve Şarj Süresi

dyson-gen5detect-003.webp

Dyson Gen5detect™, 70 dakika boyunca kesintisiz bir şekilde çalışabilmektedir. Yüksek emiş gücüne sahip olan bu model, yenilikçi teknolojiler ile donatıldığından temizliği kusursuz yapabilmenize olanak tanır. Makinenin tamamen şarj olması 4.5 saate kadar sürebilmektedir. Ekranda bulunan gösterge %100 olduğunda cihazı şarjdan çıkartarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Şarj olduğunu anlayabilmeniz için bataryanın her iki yanına mavi LED yerleştirilmiştir. Bu mavi LED'ler yanıp söndüğünde batarya tamamen dolmuş demektir.

Dyson Gen5detect™ Ses Seviyesi

Ses seviyesi konusunda da Dyson Gen5detect™’in oldukça etkileyici bir performansı vardır. Ses seviyesi 63 dB civarındadır. Bu ses seviyesi, kablosuz süpürgeler arasında oldukça düşük olan ve evinizin huzurunu bozmayan bir seviyedir. Ayrıca, Dyson Gen5detect™’in 70 dakika çalışma süresi de çok yüksek bir değerdir. Bu sayede evinizin her köşesini hızlı ve rahat bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Dyson Gen5detect™ Kutu İçeriği

dyson-gen5detect.webp

Dyson Gen5detect™ kutu içeriğinde, iki ana temizleme başlığı ve beş farklı aksesuar bulunmaktadır. Bu aksesuarlar şunlardır: Anti-tangle mini motorhead, Entegre toz alma ve aralık temizleme başlığı, Kombinasyon başlığı, Mobilya altı adaptörü, Duvar askı ünitesi ve Şarj cihazı. Bu aksesuarlar, Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenizin kullanım alanını genişletir ve farklı temizlik ihtiyaçlarınıza uygun çözümler sunar. Dyson Gen5detect™ kutu içeriği, Dyson’ın en yüksek emiş gücüne sahip kablosuz süpürgesini ve sunduğu avantajları tam anlamıyla deneyimlemenizi sağlar.

Dyson Gen5detect™ Başlık Aparatları

Dyson Gen5detect™ modelinin farklı opsiyonları vardır. Bunlardan biri Dyson Gen5detect Complete olarak isimlendirilen ilk opsiyondur. Bu opsiyonda 8 adet farklı aparat bulunur. Ayrıca Complete opsiyonunu seçtiğinizde Floor Dok Multi adı verilen stand ürüne dahil edilir. Dyson Gen5detect Absolute opsiyonunda ise 5 adet farklı aparat yer alır.

Dyson Gen5detect™ Kullanıcı Yorumları

dyson-gen5detect-005.webp

? Çok güzel ama her gün kullanmak ve tüm tozları süpürmek istiyorum Deliye döndüm :) Şimdiye kadar pislik içindeymişiz :) Toz alma Yer süpürme aparatı tam duvar dibine getiremiyorum Bu kadar güzel temizlik yapılırken duvar diplerini temizleyememek eksiklik hissi yaratıyor bunu çözerseniz çok sevinirim.

? Süpürgeyi alalı iki üç hafta oldu, şarjının kısa sürede bitmesi dışında,diğer özelliklerini beğendim ,her eve gerekli olan bir ürün olduğunu düşünüyorum. Ayrıca V 15 için üretilen silme başlığının ,Gen 5 için de üretilmesini bekliyorum. Ozaman süpürgenin hiç bir eksiği kalmaz diye düşünüyorum..

? Kesinlikle muhteşem. Çok memnunum. Evimin temizlendiğini tam anlamıyla hissediyorum. Çok pratik abartıldığı gibi de ağır değil. En yüksek performans olduğu için kesinlikle öneririm.

? Ürünü çok beğendim çok kullanışlı artık kablolu süpürgeyi hiç kullanmıyorum.. Ağırlığı abartılmış bence bana hiç ağır gelmiyor neredeyse her gün evi süpürüyorum çok iyi.

? Oldukça güçlü çekimi var. Çok memnun kaldım. Tek eksisi ağır olması. Benim için zor olmuyor ancak Bilek ve kolları güçsüz olanlar için dezavantaj olabilir.

? Artılarını sayacak olursak: Kaliteli malzeme, güçlü çekim, iyi teknoloji , hızlı kargo. Eksileri çok pahalı, duvara asma aparatını duvara monte ettikten sonra bir daha yerini değiştirmek çok zor , diyelim ki taşınıcaksınız asma aparatını ya duvarı kıracaksınız yada aparatı bırakmak yada kırmak zorunda kalacaksınız. Çünkü klik sesini duyduktan sonra birdaha sokemiyorsunuz.

? Ürün bir kablosuz süpürgeden beklenilenlerin çok üstünde özelliklere sahip. ancak yüksek devirli modda çalışırken de çalışma süresinin yeterli olabilmesi için şarj kapasitesiyle ilgili ürün geliştirmesi çalışmaları yapılabilir. ürünüm henüz yeni batarya yeni ama şu anda yüksek devirde temizlik seçeneğiyle koltuk+yatak+yüzey temizliği için şarjı yetmiyor.

Dyson Gen5detect™ Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin kurulumu nasıl yapılır?

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin kurulumu için rehber videolarını izleyebilir, yanında kelen kullanım kılavuzundan kurulumu yapabilirsiniz.

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin LCD ekranı ne işe yarar?

LCD ekran, her temizlik sırasında seçilen temizleme modları, yakalanan partikül miktarı, kalan çalışma süresi ve uyarılar dahil, tüm bilmeniz gerekenleri gösterir. Temizlik bittiğinde ekranda, yakalanan partiküllerin bir özeti görüntülenir. Böylece derinlemesine temizliğin kanıtını sunulur.

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin güç modları nelerdir?

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin farklı temizlik türleri için üç güç modu vardır: Auto mod, Eco mod ve Boost mod. Auto mod, güç ve çalışma süresinin mükemmel dengesini sağlar. Emiş gücü, toz seviyelerine göre otomatik olarak ayarlanır. Eco mod, üç mod arasında en uzun batarya ömrünü sunar ve evinizin her yerinde daha uzun süre temizlik için size maksimum çalışma süresi sağlar. Boost mod, en zorlu temizlikler için en yüksek emiş gücünü verir.

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin bakımı nasıl yapılır?

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin bakımı için adım adım yönlendirme yaparak makinenizin performansını korumanızı sağlayacak talimatlar ve ipuçları için bakım rehberimizi izleyebilirsiniz. Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgeniz, yıkanabilir filtreye sahiptir. Filtrenin ömrünü uzatmak ve makinenizden en iyi performansı almak için filtreyi düzenli olarak temizleyin.

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin garantisi nedir?

Dyson Gen5detect™ kablosuz süpürgenin 2 yıl garanti süresi vardır. Garanti kapsamında, makinenizin arızalanması veya kusurlu olması durumunda, ücretsiz tamir veya değişim hizmeti sunulur.

 Yazar
 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.