Philips Speedpro Max Aqua Plus Yorum ve Özellikleri

Philips Speedpro Max Aqua Plus özellikleri, başlıkları ve kutu içeriğiyle ilgili bilgileri yazımızda bulabilir, soru işaretlerinizi giderebilirsiniz.
Philips Speedpro Max Aqua Plus Yorum ve Özellikleri

Philips, birçok kişinin bildiği gibi kablosuz dikey süpürgelerde farkını ortaya koyan bir marka haline geldi. Dikey süpürge ararken mutlaka Philips'in bir modeline denk gelmiş olmalısınız. Modeller arasında kalabileceğiniz bu anda eviniz için doğru ürünü seçmek kolay olmayabilir. Sizin için Philips'in en çok tercih edilen modellerinden biri olan Philips Speedpro Max Aqua Plus'ı inceledik. Evinizin en büyük yardımcısını seçmeden önce içeriğimize göz atmalısınız.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri

Kullanım Süresi80 dk
Şarj Süresi5 Saat
Emiş TürüIslak/Kuru
Toz Haznesi0,6 L
Su Haznesi380 ml
Ses Seviyesi84 dB
Ağrılık3.4 kg
Güç Değeri25.2 volt
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Speedpro Max Aqua Plus İnceleme

Islak kuru dikey süpürgelerden biri olan Philips Speedpro Max Aqua Plus, kullanışlı yapısıyla öne çıkıyor. Çalışırken önce süpürme sonra silme işlemi yaparak iki işi aynı anda bitirmenize imkan tanıyor. Kullanıcı, dilediği zaman başlıkları değiştirerek sadece kuru temizleme de yapabiliyor ve kuru temizleme yapan ana başlık, halılar üzerinde marifetini gösteriyor.

Birçok dikey süpürgeye göre farklı özelliklere sahip olan Philips Speedpro Max Aqua Plus, neden en çok tercih edilen ürünlerden biri? Gelin, sorunun cevabını birlikte bulalım.

İşte Philips Speedpro Max Aqua Plus dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Philips Speedpro Max Aqua Plus Ağırlık ve Tasarımı

3.4 kilo ağırlığa sahip olan Philips Speedpro Max Aqua Plus'ta hazne ve motor kısmı kompakt bir tasarımdadır ve kullanıcıya ağırlığını fazla hissettirmez. Modelin geniş tasarımlı başlık kısmı, tek seferde daha fazla alanın süpürülmesine imkan tanır ve böylece temizlik çabuk biter. Ürünün temizliği hızlandıran bir diğer özelliği ise çift yönlü temizleme sistemidir. Bu sayede başlık, her iki yönden de emiş sağlayarak aynı yeri iki kez temizlemiş olur.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri ve Yorumları

Philips Speedpro Max Aqua Plus Ağırlık ve Gövde Boyutları

Ağırlık3.4 kg
Genişlik384 mm
Yükseklik792 mm
Derinlik165 mm

Philips Speedpro Max Aqua Plus 792 mm yüksekliği ile fazla eğilmenize ve zor yerlere uzanmanıza gerek kalmadan temizlik yapabilmenize olanak tanır. Halı gibi pürüzlü zeminler üzerinde rahat hareket edebilir ve bu sayede kolunuzu yormaz. Kolayca yönlendirilebilen başlık, temizliğin daha pratik yapılabilmesine imkan sağlarken size temizlik yapmayı da sevdirebilir.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Filtreleri ve Toz Haznesi

Philips Speedpro Max Aqua Plus Dikey Süpürge'de HEPA filtre kullanılır ve bu sayede en küçük partiküller dahi toplanarak haznenin içine gönderilir. Makineyi her zaman yüksek performansta tutmak istiyorsanız filtrenizi belli aralıklarla çıkarmalı ve temizlemelisiniz. Ayrıca filtreyi bir süre sonra yenisiyle değiştirme imkanınız da var.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri ve Yorumları

Philips Speedpro Max Aqua Plus Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi0,6 L
Su Haznesi380 ml
Filtre TürüHepa

Philips Speedpro Max Aqua Plus'ın 0,6 litrelik toz haznesi kısa sürede dolmaz ve hazne boşaltmak için temizliği bölmenize gerek bırakmaz. Temizliğin sonunda hazne kısmı kolayca temizlenebilir ve size zahmet yaşatmaz. Modelin diğer pek çok dikey süpürgeye fark atan sulu temizleme özelliği 380 ml su haznesi sayesinde yapılır. Su yavaşça başlığın altında bulunan yer silme bezini ıslatır ve tüm evi tek hazneyle silmenizi sağlar.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Batarya ve Emiş Gücü

2500 watt'lık motor gücüyle çalışan Philips Speedpro Max Aqua Plus, 360 derece emiş kabiliyetine sahiptir. Ön ve arkadan emiş sağlayarak daha etkili temizlik yapar ve farkını hissettirir. İleri ve geri harekette aynı yeri iki kere süpürdüğü için fayans araları ve halılar gibi tozların sıkıştığı birçok yerde toz bırakmaz, her harekette partiküllerin yüzde 99,7'sini yakalamayı başarır.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri ve Yorumları

Philips Speedpro Max Aqua Plus Batarya Ömrü ve Şarj Süresi

Batarya Ömrü80 dk
Şarj Süresi5 Saat
Ses Seviyesi84 dB
Motor Gücü2500 Watt

Philips Speedpro Max Aqua Plus'ın pek çok rakibi geride bırakan özelliklerinden biri de batarya ömrüdür. 80 dakikaya kadar etkili çalışabilen model, geniş evlerin temizliğinde rahatlıkla kullanılabilir. Size kablolu süpürgenizi unutturacak ürünün güçlü bataryası 5 saatte tamamen şarj olabilir. Yalnızca turbo modunda pil ömrü azalma gösterebilir.

Philips XC8349/01 yorumlar kısmında birçok kullanıcı cihazın pil ömründen memnun kaldığını ve batarya kapasitesinin tüm evini temizlemeye yettiğini dile getirir.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Başlıkları ve Kutu İçeriği

Philips Speedpro Max Aqua Plus, LED ışıklı başlığıyla yolunuzu aydınlatır, tüm tozları gözler önüne sererek nereyi temizlemeniz gerektiğini fark ettirir. Ayrıca LED ışık özelliği lok ışıkta temizlik yapmanızı da mümkün kılar, koltuk altları ve köşeler gibi ışığın yetersiz olduğu alanlardaki tozları bile yakalayabilmenizi sağlar. Işıklı ana başlığın yanı sıra silme ve süpürme başlığı da bulunur. Etkili bir silme işlemi yapabilen bu başlıkta su haznesi ve antibakteriyel bez yer alır.

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri ve Yorumlarıdyson-v15-basliklari-ve-kutu-icerigi-001.webp

Philips Speedpro Max Aqua Plus, kutu içeriğinde ince uzatma başlığı, LED ışıklı kuru başlık, turbo başlık, antibakteriyel fiber bez, duvar montaj aparatı ve 2 adet filtre yer alır. Enişelenmeyin, filtre ve fiber bez değişimi yapmak isteyenler ya da yedek bezler almak isteyenler için parçalar ayrı olarak da satılmaktadır.

Amazon
Fiyatını Gör
Speedpro
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips Aqua Plus Yorum

Philips Speedpro Max Aqua Plus Özellikleri ve Yorumları

👤 *** ***: Evimiz için aldık ben kullanmasam da annemin yorumu ; o kadar süpürge kullandım ama bunun kadar başarılı bir süpürge görmedim herkese tavsiye ediyorum 10/10

👤 *** ***: Böyle bir çekim gücü yok. En düşük modda bile baya toz çekebiliyor. Hem silme hem çekme modunu henüz denemedik ama deneyince onunla ilgili de yorumumu yazarım. Ürünün sadece motor kısmı altta olduğu için ağır geliyor silerken o özelliği kötü. Genel olarak kalite performans iyi.

👤 *** ***: Ürün gelir gelmez hemen bir deneme süpürüşü yaptım ve hayran kaldım. bu kadar çekim gücü yüksek bir süpürge daha görmedim desem yeridir. iyi ki bu modeli tercih etmiş almışım. kutusunda ve her şey gayet korunaklı bir şekilde teslim edildi. hiç düşünmeyin ve hemen alın derim. teşekkürler ediyorum.

👤 *** ***: Evime aldığım en güzel ürün olabilir evimde bir köpek ve 1.5 yaşında bir kızım var. O kadar zevkli bir hale geliyor ki evi süpürmek hem silip hem süpürmesi çok güzel birşey. Geldiğinde 60% şarjı vardı salona ve mutfağa yetti. Bence hiç tereddüt etmeden düşünmeden alabileceğiniz bir ürün. Teşekkürler Philips.

👤 *** ***: Ürün harika satıcıda beklediğimden çok hızlı gönderdi teşekkür ederim, süpürmek artık daha keyifli ve hızlı ben çok memnun kaldım çok iyi çekiyor aparatları çok iyi evim 3+1 rahat rahat süpürüp sonrada ıslak başlığıyla da halısız yerleri silebiliyorum ıslak başlığında çok bir beklentim yoktu mop gibi düşünmemek lazım sonuçta başlık daha büyük ama beklentimin üstünde çıktı çok beğenerek kullanıyorum küçük çocuklu bi anne İçin mükemmel ürün.

👤 *** ***: İmkanı olan hiç düşünmeden alsın mükemmel bir makine elim ayağım oldu, kedili ve çocuklu evde mutlaka olmalı.

👤 *** ***: Elim kolum oldu resmen, ağır bir ürün değil, hızlı şarj oluyor ve 200 metrekare evi tek şarj işe süpürüyorum, silme özelliğinden şüpheliydim fakat o da tam istediğim gibi, şimdi tekrar hediye olarak alacağım.

👤 *** ***: Çok büyük hayalle aldım ama ben böyle ağır bir ürün görmedim kolaylık olsun diye almıyor muyuz sırtım belim bileğim koptu hem de tek odada umarım iade alırlar ben bunu kullanamam.

👤 *** ***: Yorumlara baktım videolar izledim . fakat tam bir hayal kırıklığı. asla 80 dk çalışmıyor. Yarım saate bitiyor şarjı. Temizlik yarım kalıyor. tekrar dolması da çok uzun sürüyor . LED başlığı halı da kullanmak çok zor . halı için üretilmemiş. şikayetlerimi dile getirdiğimde satıcı teknik servise yönlendirdi . şimdi bununla uğraşacağız.

👤 *** ***: Zaman geçtikçe iyi süpürmüyor büyük olan parçaları kendi almıyor siz almak zorunda kalıyorsunuz köşeleri de iyi almıyor eğer saçlarınız uzunsa sürekli fırçayı temizlemek zorundasınız paspas kısmına gelirsek oda iyi temizleniyor philipsin en kotu ürünü diyebilirim.

👤 *** ***: Annemin dysonı var bence dysondan daha hafif. Bebekli evimin vazgeçilmezi oldu şimdiden. Hem siliyorum hem süpürüyorum harika bir şey. Kızımın arkasından döküntülerini hemen çekiveryorum. Koltuklarımı süpürüyorum. Çıkan akarı görünce dedimki harbiden yapmışsın bu işi philips. Zaten süpürgem de aynı marka ondan da çok memnundum ama çocuk olunca onu kaldır indir süpür çok zor oluyordu. Şimdi elimin altında süpürgem evim de pırıl pırıl. Çalışan bebekli annelere önerimdir.

👤 *** ***: ürün sağlam ve çalışır şekilde elimize ulaştı başlıklarını denedik çok güzel çekiyor su haznesi damlama yapmıyor mükemmel şekilde silip süpürüyor turşu döktük yere çok güzel çekti ve sildi bayıldım şarjı yüzde kırktaydı geldiğinde deneme boyunca yüzde ona düştü şimdilik beklentimiz karşıladı.

👤 *** ***: Kayınvalideme aldık çok memnun kaldı. İnanılmaz güzel temizliyor, silme işlemi de gayet başarılı ve pratik. Silme başlığına su koyduğunuz zaman silme işleminiz bittikten sonra içinde su kaldıysa geri dökmeniz gerekiyor yoksa akıtıyor. Su içerisine deterjan koyabiliyorsunuz. Ürün hafif kullanımı rahat yormuyor.

👤 *** ***: Eşime aldım çok beğendi Ürün tek kelime ile muazzam iş yapıyor. Halı da ne toz ne de fayansta su lekesi hiç bir şey bırakmıyor. Lütfen ürünü kötülemeyin kullanmasını bilmiyorsanız…Çoğu yorumlarda ağırlığından falan bahsedilmiş bu makineye ağır diyorlarsa gerçekten ağırlık görmemişler makine ne ağır ne de halı üzerinde yürümemezlik yapmıyor tek kelime ile müthişşşş philips markasına ve satıcıya teşekkürler...

👤 *** ***: Aldığım ennnnn iyi süpürgeeee dyson süpürgeden daha güzel.

👤 *** ***: Güzel bi ürün kullanışlı sürekli kullanıyorum çok pratik ışıklı olması çok avantajlı.

Philips Speedpro Max Aqua Plus ağırlığı ne kadar?

Philips Speedpro Max Aqua Plus, 3.4 kilo ağırlığa sahiptir ancak tasarımı sayesinde ağırlığını kullanıcıya fazla hissettirmez. Modelin ağırlığı başlık çeşidine göre de farklılık gösterebilir. Su hazneli başlığı daha fazla ağırlık yaratabilir ancak süpürgenin başlığı yüzeylerde kolayca ilerlediği için çoğu zaman sorun yaşatmaz. Birçok dikey süpürgede benzer ağırlıklar bulunmaktadır.

Philips Speedpro Max Aqua Plus toz haznesi ne kadar?

Philips Speedpro Max Aqua Plus'ın toz haznesi 0,6 litre kapasitesiyle birçok kişinin ev temizliği için yeterlidir. Geniş hazne büyük evlerin temizliğinde dahi kolayca dolmaz ve temizliği yarıda kesmenize gerek bırakmaz. Hazne temizliği de son derece pratik ve kolaydır. Ayrıca üründe su haznesi de bulunur. Islak kuru başlıktaki su hazne 380 ml kapasiteye sahiptir.

Philips Speedpro kaç watt?

Philips Speedpro Max Aqua Plus, dikey süpürgenin güç değeri voltla gösterilmiştir. 25.2 volt güç değerine sahip model, güçlü emiş gücü yaratır. Süpürge başlığı 360 derece çekim yaparak etrafındaki tüm tozları içine çeker. Süpürge hem ileri hem de geri yönde çekiş yaptığı için tek harekette aynı yeri birden fazla kez süpürmüş olur.

Philips Speedpro Max Aqua Plus yeri siliyor mu?

Philips Speedpro Max Aqua Plus kablosuz dikey süpürge özelliklerinden en kullanışlısı yeri silebilmesidir. Modelin başlıklarından birinde onu mop gibi kullanmanıza yarayan yer silme bezi ve su haznesi yer alır. Su haznesi sayesinde ıslanan bez, yere yapışan toz ve kalıntıları temizleyebilir. Aynı anda hem kuru hem ıslak temizlik yapılabilmektedir.

Philips Speedpro Max Aqua Plus HEPA filtre var mı?

Philips Speedpro Max Aqua Plus'da HEPA filtre bulunmaktadır. HEPA filtre sayesinde en küçük partiküller bile tekrar havaya karışmadan toz haznesine gönderilebilir. Böylece alerjik kişilerin tozdan etkilenmemesi sağlanır ve hijyenik bir ev ortamı yaratılır.

<

 Takım Lideri
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum