Philips HR2653/90 Blender Seti Özellikleri ve Yorumları

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender seti ile ilgili kullanıcı yorumlarını, özellikleri ve performansını sizler için detaylı olarak inceledik.
Philips HR2653/90 Blender Seti Özellikleri ve Yorumları

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, sağlam ve dayanıklı yapısı ile öne çıkar. En sevdiğiniz sağlıklı ve ev yapımı yiyecekleri dakikalar içinde hazırlamanıza yardımcı olacak bu blender seti, fonksiyonel aksesuarlarıyla dikkat çeker. Biz de bu içerikte sizler için Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender ile ilgili merak edilen her şeyi inceledik.

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix Özellikleri

Güç800 W
Kapasite500 ml
MateryalPlastik ABS
Max. Dönüş Hızı11.500 rpm
BıçakProMix
Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Blender
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix Blender Seti

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, mutfakta ihtiyacınız olan tüm doğrama ve karıştırma işlemlerini hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olacak yüksek performanslı bir cihazdır. Bu blender, büyük boyutlu ve sert malzemeleri bile kolayca işleyebilen güçlü bir XL doğrayıcıya sahiptir. Bu sayede, özellikle yoğun tariflerde bile hızlı ve hassas bir doğrama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, taşınabilir 500 ml'lik şişesi ile de kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir. Bu sayede, hazırladığınız karışımları kolayca saklayabilir ve yanınızda taşıyabilirsiniz. Blenderın bıçak malzemesi de paslanmaz çelikten yapılmıştır, böylece uzun süre dayanıklı ve keskin kalacaktır.

İşte Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender seti ile ilgili tüm detaylar:

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix Teknik Özellikleri

  • 800 Watt güç
  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • 500 ml taşıma şişesi
  • Promix teknolojisi
  • SpeedTouch ile kolay kullanım
  • XL doğrayıcı ve ikili çırpıcı
  • Kolay temizlik
  • Kompakt ve modern tasarım

Philips HR2653/90

Philips HR2653/90 Kapasite

Kapasite500 ml
Bıçak Sayısı4
Bıçak MateryaliPaslanmaz çelik

Philips HR2653/90 blender, 500 ml taşınabilir şişesi sayesinde smoothie'leri kolayca yanınızda taşımanıza olanak tanır. BPA içermeyen malzemelerle üretilen blender, sızdırmaz kapağa sahiptir. ProMix teknolojisi ile desteklenen üçgen şekilli benzersiz bir tasarıma sahip olan bıçakları, optimum yiyecek akışı ve maksimum performans sunarak her seferinde en iyi sonucu elde etmenizi sağlar.

Philips HR2653/90 Tasarım

Philips HR2653/90

Philips HR2653/90, şık siyah ve paslanmaz çelik renk kombinasyonu ile modern bir tasarıma sahiptir. Blender, kolayca değiştirilebilen aksesuarlar ve tek düğme ile çıkarılabilen karıştırma çubuğu özelliği sayesinde kullanımı kolaydır. Ayrıca, temizlemesi de oldukça kolaydır. Philips HR2653/90, mutfak tezgahınızda çok fazla yer kaplamayan kompakt bir boyuta sahiptir. Bu da blenderi kolayca saklamanızı ve gerektiğinde kullanmanızı sağlar.

Philips HR2653/90 Güç ve Hız Ayarı

Güç800 W
Hız Ayarı2
Min. Dönüş Hızı11.500 rpm
Max. Dönüş Hızı11.500 rpm

Philips HR2653/90, 800 watt karıştırma gücü ile lezzetli yemekler hazırlamanıza olanak tanır. 2 ayrı hız ayarı ile desteklenen bu blender, dakikada 11.500 rpm devir yapan bıçaklarıyla da işlevselliğini ortaya koyar.

Philips HR2653/90 Performansı

Philips HR2653/90

SpeedTouch teknolojisi, güçlü motor ile birleştiğinde, kusursuz güç kontrolü sağlar. Turbo boost düğmesi sayesinde daha fazla güç elde edebilirsiniz. Ayar değiştirmenize gerek kalmadan değişken hız özelliği, her bir tarif ve malzeme için ihtiyacınız olan hıza ulaşmanızı sağlar.

Philips HR2653/90 Aksesuarlar

İkili ÇırpıcıVar
XL DoğrayıcıVar
Taşıma ŞişesiVar

Philips HR2653/90 blender; ikili çırpıcı, XL doğrayıcı ve taşıma şişesi aksesuarlarına sahiptir. İkili çırpıcı hamur işlerini ve pastaların lezzetini artırırken geniş yapılı XL doğrayıcı da daha sert malzemelerin parçalanmasına ve hazırlanmasına olanak tanır. Taşıma şişesi de lezzetti yanınızda götürebilmenizi sağlar.

Philips HR2653/90 Avantajları

Hayal gücünüzü kullanmanız gereken lezzetli tariflerinizi, Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender ile gerçeğe dönüştürün! Bu yüksek performanslı blender, mutfakta sınırsız olanaklar sunar. Sağlam ve keskin paslanmaz çelik bıçakları, büyük boyutlu ve sert malzemeleri bile kolayca işleyebilir. Yüksek kapasiteli XL doğrayıcı, sebzeleri ve meyveleri kolayca dilimler ve hızlı bir şekilde hazırlar. Üstelik taşınabilir 500 ml'lik şişesi sayesinde, hazırladığınız karışımları yanınızda taşıyabilirsiniz.

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, lezzetli tariflerinizi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Kremalı smoothie'ler, lezzetli soslar veya sağlıklı çorbalar, bu blender ile birkaç saniyede hazırlanabilir. Üstelik kolay kullanımı sayesinde, yemek yapmak artık daha keyifli ve verimli hale geliyor. Modern ve şık tasarımı, mutfakta tarzınızı yansıtmanıza olanak sağlıyor.

Philips HR2653/90

Philips HR2653/90 Dezavantajları

Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, diğer blender modellerine göre daha yüksek bir fiyat aralığına sahiptir. Ayrıca, bazı kullanıcılar blenderin gövdesinin plastik malzemeden yapılmış olmasından dolayı dayanıklılık konusunda endişelerini dile getirmişlerdir.

Amazon
Fiyatını Gör
Philips
Blender Seti
Aradığın
Fiyatı Gör

Philips HR2653/90 Kullanıcı Yorumları

Philips HR2653/90

İşte Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

? Ürünü hemen denedim. Öncelikle blender kısmının bıçağı fotoğrafta da göreceğiniz gibi temizlik açısından çok rahat, girinti çıkıntıları yok, ayrıca şeklinden dolayı sıçratma yapmıyor. Mercimek çorbasını pürüzsüz bir hale getirdi, harika! Bıçaklı haznesinde hurma püresi yaptım, normalde hurmalar suda bekletilse bile pürüzsüz hale gelmek için uğraştırır. İnanılmaz bir hızla parça bırakmadan püre yaptı. İçecek hazırlamak için olan kapaklı bardak çok kullanışlı, işlevsel.

*** ***★★★★★

? Çalıştırırken hızını basarak kendiniz artırıyorsunuz. En son hıza gelmesine gerek kalmadan çok başarılı bir iş çıkarıyor. Bence düşünmeden alabileceğiniz bir ürün. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Ürün sessiz çalışıyor çok güzel tavsiye ederim. Karıştırması da gayet yerinde, çok memnun kaldım.

*** ***★★★★★

? Çok beğendim çok şık duruyor. Kullanım olarak güzel yönleri var kademe düğmesi, aparatların çıkarılması gibi. Boyutları ideal ne küçük ne de büyük. Kesinlikle tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Alalı 2 ay oldu, gayet güzel bir ürün sessiz çalışıyor, sağlam bir kasası var, kalitesi belli, yalnız çalışma düğmesine basılı tutarak çalışıyor. Bunun dışında her özelliğini severek kullanıyorum.

*** ***★★★★★

? Çok beğendim istediğim bi üründü sessiz çalışıyor kullanışlı. Tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

? Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Sessiz ve yüksek devirli bi makine. Sessiz ve daha fazla aksesuar sunduğu için tercih etmiştim. İyi ki de tercih etmişim.

*** ***★★★★☆

? Ağustos ayından bu yana kullanıyorum. Memnunum, gücü yeterli derecede sorunsuz zorlanmadan işimi görüyor.

*** ***★★★☆☆

? Ürün beklediğim performansta değil. Eski blenderımın çok daha iyiymiş. Performansı bana düşük geldi.

*** ***★★★☆☆

? Üründen beklentim çok yüksek olduğu için mi bilmiyorum ama sanırım hayal kırıklığı yaşıyorum . Tüm aparatları kilitleniyor fakat çorba parçalamak için kullanılan parçanın kilidi tutmuyor yoğun kıvamda kendiliğinden çıkıyor.

Puan ve Derecelendirme

Bu yüksek performanslı blender, özellikle büyük aileler veya yemek yapmayı sevenler için ideal bir seçimdir. Hem yoğun malzemeleri işleyebilme kapasitesi hem de işlevsel aksesuarları sayesinde pratik bir kullanım sunar. Philips HR2653/90 Viva Collection ProMix blender, mutfakta en zorlu görevleri bile kolayca yerine getirir ve yemek hazırlama sürecinizi daha keyifli hale getirir. Tüm bu özellikleriyle kullanıcılarının gönlünü alan Philips HR2653/90 blender setine bizim puanımız da 10 üzerinden 8 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Blender Seti TavsiyesiKitchenAid Artisan Özellikleri
Zwilling Power Blender YorumlarıFakir Mr Chef Quadro İnceleme
Arzum Soprano Max KullananlarTefal Powelix Activflow Özellikleri
Arzum Shake’N Take ÖzellikleriSinbo SHB-3114 Yorum
Karaca Profoodmix İncelemeGrundig BL 4781 G Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Philips HR2653/90 blender seti hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Philips HR2653/90 blender hangi malzemeleri karıştırabilir?

Philips HR2653/90 blender, meyve, sebze, buz, süt ürünleri, baharatlar, fındık ve hatta et gibi çeşitli malzemeleri karıştırabilir.

Philips HR2653/90 blender kaç watt güce sahip?

Philips HR2653/90 blender 800 watt gücüne sahiptir. Böylece üstün bir karıştırma performansı sunar.

Philips HR2653/90 blenderin çırpma aparatı var mı?

Evet, Philips HR2653/90 blenderin çırpma aparatı bulunmaktadır. Bu sayede yemek hazırlama işlerini daha kolay bir şekilde yapmanıza yardımcı olur.

Philips HR2653/90 blender kaç litre kapasiteye sahiptir?

Philips HR2653/90 blender 500 ml kapasiteye sahiptir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.