Fakir Mr Chef Quadro İnceleme - Özellikler ve Yorumlar

Fakir Mr Chef Quadro blender seti kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve aksesuarlarını sizler için detaylı olarak inceledik.
Fakir Mr Chef Quadro İnceleme - Özellikler ve Yorumlar

Günümüzde evde yemek yapmak, özellikle de sağlıklı yemek yapmak oldukça önemli. Bu noktada doğru ekipmanlar kullanarak yemekleri eğlenceli bir şekilde yapabilir, lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Fakir Mr Chef Quadro blender set de tam bu noktada devreye girer. Güçlü motoru, gelişmiş aparatları ve şık tasarımı ile öne çıkan bu blender ile ilgili merak edilen tüm noktaları birlikte inceleyelim.

Fakir Mr Chef Quadro Özellikleri

Güç1000 W
Doğrayıcı Kapasitesi1500 ml
Ağırlık2.4 kg
Hız Ayarı2
Bıçak Sayısı4
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Blender
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Mr Chef Quadro Blender Seti

Fakir Mr Chef Quadro blender seti, modern ve şık tasarımına ek olarak farklı renk seçenekleriyle desteklenmektedir. Güçlü karıştırma performansına ek olarak hız ayarını size bırakan bu set, mutfakta en büyük yardımcınız olmaya aday. Ölçü kabı, rendeleme aparatı gibi birçok işlevsel parça ile desteklenen ürün, turbo moduyla da performansını artırmayı başarır.

İşte Fakir Mr Chef Quadro blender seti ile ilgili tüm detaylar:

Fakir Mr Chef Quadro Teknik Özellikleri

  • 1000 Watt karıştırma gücü
  • 2 kademe hız ayarı
  • 1500 ml doğrayıcı hazne
  • 900 ml ölçü kapı 
  • Turbo modu özelliği
  • Kullanım kilidi
  • 6 renk seçeneği
  • 1 metre güç kablosu

Fakir Mr Chef Quadro

Fakir Mr Chef Quadro Kapasite

Doğrayıcı Kapasitesi1500 ml
Ölçü Kabı Kapasitesi900 ml
 MalzemeBPA FREE

Fakir Mr Chef Quadro, 1500 ml geniş doğrayıcı kapasitesiyle tüm aileye yetecek kadar yemekler hazırlamanıza olanak tanır. Ölçü kabı ise 900 ml kapasiteye sahiptir. Böylece yemek yaparken ölçüleri tam olarak tutturabilir ve dilediğiniz miktarda yemek yapabilirsiniz. 

Fakir Mr Chef Quadro Tasarım

Fakir Mr Chef Quadro

Şık ve modern görünümü ile Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, mutfağınıza farklı bir hava katacak. Siyah renk seçeneğiyle uyumlu bir şekilde tasarlanan ürün, ergonomik tutuşu sayesinde kolayca kavranabilir ve kullanım kolaylığı sağlar.

Fakir Mr Chef Quadro Güç ve Hız Ayarı

Güç1000 W
Hız Ayarı2

1000 W çalışma gücüne sahip olan Fakir Mr Chef Quadro, minimum sürede maksimum sonuçlar almanıza olanak tanır. 2 kademeli hız ayarı sayesinde dilediğiniz hızda işlemlerinizi pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Turbo modu ise saniyeler içinde işlemlerinizi tamamlayabilmenizi sağlar. Böylece pürüzsüz şekilde karıştırılan, lezzetli kıvama sahip yemekler hazırlamanız da mümkün olur.

Fakir Mr Chef Quadro Aksesuarları

Fakir Mr Chef Quadro

Gelişmiş bıçakları sayesinde en sert yiyecekleri bile saniyeler içinde parçalayan Fakir Mr Chef Quadro, çelik çırpma teli, çelik blender ayağı, ölçü kabı, rendeleme aparatı, dilimleme aparatı ve çelik doğrayıcı gibi aparatlarla birlikte gönderilir. Böylece farklı işlemleri tek bir ürünle yapabilir ve mutfakta daha az ekipman kullanabilirsiniz. Bunun sonucunda ise daha kısa sürede daha fazla yiyecek hazırlayabilirsiniz.

Fakir Mr Chef Quadro Boyut

Yükseklik40.5 cm
Genişlik23 cm
Derinlik21 cm
Ağırlık2.4 kg

Fakir Mr Chef Quadro 40.5 yükseklik, 23 cm genişlik, 21 cm derinlik ölçüleriyle oldukça kompakt bir yapıya sahiptir. Fakir Mr Chef Quadro, 2.4 kilogramlık ağırlığıyla da kullanıcılarını memnun ederek mutfak tezgahınızda fazla yer kaplamaz.

Fakir Mr Chef Quadro Avantajları

Fakir Mr Chef Quadro blender setinin birçok avantajı bulunmaktadır. Ürünün en büyük avantajı, 1000 W güçlü motoru ve 4 bıçağı sayesinde en sert yiyecekleri bile saniyeler içinde parçalayabilmesidir. Ayrıca, 2 kademeli hız ayarı ve turbo fonksiyonu ile istediğiniz hızda ve zamanda yemeklerinizi hazırlayabilirsiniz. Geniş haznesi ve aparatları sayesinde dilimleme, rendeleme ve doğrama işlemlerini de kolayca yapabilirsiniz. Ürünün kaydırmaz tabanı ve kullanım kilidi de güvenli bir kullanım sağlar.

Fakir Mr Chef Quadro

Fakir Mr Chef Quadro Dezavantajları

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set'in bir dezavantajı, fiyatının diğer blenderlara göre biraz daha yüksek olmasıdır. Ayrıca ürünün 1 metrelik kablosu biraz kısa gelebilir ve prize uzak bir yerde kullanıldığında sorun olabilir.

Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Blender Seti
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Mr Chef Quadro Kullanıcı Yorumları

Fakir Mr Chef Quadro

İşte Fakir Mr Chef Quadro kullananların olumlu ve olumsuz yorumları:

*** ***★★★★★

💬 Fakir gerçekten kalitesini konuşturmuş. Birincisi ürün çok kaliteli. İkincisi motorun sesi tiz değil bu yüzden rahatsız etmiyor.

*** ***★★★★★

💬 Ürün hızlı ve özenli bir şekilde elimize ulaştı. Kalitesi belli zaten. Gayet kullanışlı teşekkürler.

*** ***★★★★★

💬 Paranın hakkını veriyor. Ses düzeyi orta seviyede daha sesli üründe kullanmıştım onunla kıyasladığımızda sessiz diyebilirim. Ürünün malzeme kalitesi tuşları kaliteli diyebiliriz.

*** ***★★★★★

💬 Henüz kullanmadım ama şahane gözüküyor, ayrıca otomatik rendesi de var 2 ayrı başlıkla, zaten şık bir seri.

*** ***★★★★★

💬 Arkadaşlar bu ürünü 2 aylık araştırmalar sonucunda buradaki yorumları da okuyarak karar verip aldım. Hemen çalıştırıp baktım ve ürün görseldekinden de güzel ve teknolojik. Gayet sessiz çalışıyor.

*** ***★★★★★

💬 Doğrama özelliğini çok sevdim. Haznesi çok kullanışlı ve kafi. Rengi hiç öyle bembeyaz bir renk de değil. Krem rengi gibi; rengi inanılmaz tatlı. Şiddetle bu rengi tavsiye ederim.

*** ***★★★★★

💬 Ürüne gelecek olursak, benim önceden kullandığım blender değilmiş. İlk önce kendime smoothie yaptım. O kadar güzel yaptı ki kremamsı bir kıvamı oldu. Harikaydı. Karıştırma kabında hazırladım içeceğimi. Herhangi bir sıçrama vs. olmadı. Ürünün plastiği çok güzel ve çok kaliteli.

*** ***★★★★☆

💬 Çok pahalı ve cam ürün almaya gerek yok yeni evli bir çifte yeterli olacak bir ürün.

*** ***★★★☆☆

💬 Ürün güzel hoş ama motorun ucundaki çevirme aparatı plastik ve çok dandik daha iki defa kullanmama rağmen kaliteli gelmedi bana.

*** ***★★★☆☆

💬 Daha ikinci kullanımda mikser arıza yaptı çalıştırınca çatır çatır sesler çıkarıyor.

Puan ve Derecelendirme

Fakir Mr Chef Quadro şık tasarımı, yüksek performansı, güvenli kullanımı ve işlevsel aparatları ile mutfakta size büyük kolaylık sağlar. Sert yiyecekleri bile kolayca parçalayabilen güçlü motoru, geniş haznesi ve aparatları sayesinde dilimleme, rendeleme ve doğrama işlemlerini de kolayca yapabilirsiniz. Ayrıca, kaydırmaz tabanı ve kullanım kilidi sayesinde güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Yüksek performansı ve kalitesi ile bu fiyata değen bu blender setine bizim puanımız 10 üzerinden 7 olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Blender Seti TavsiyesiKitchenAid Artisan Özellikleri
Zwilling Power Blender YorumlarıPhilips HR2653/90 İnceleme
Arzum Soprano Max KullananlarTefal Powelix Activflow Özellikleri
Arzum Shake’N Take ÖzellikleriSinbo SHB-3114 Yorum
Karaca Profoodmix İncelemeGrundig BL 4781 G Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Fakir Mr Chef Quadro blender seti hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. 

Fakir Mr Chef Quadro ne işe yarar?

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set, yüksek performanslı bir blender setidir. Bu set, meyve, sebze, buz gibi malzemeleri kolayca karıştırarak pürüzsüz ve homojen bir kıvam elde etmenizi sağlar. Ayrıca bu set, öğütme, çırpma ve doğrama gibi işlemler için de kullanılabilir.

Fakir Mr Chef Quadro temizliği nasıl yapılır?

Fakir Mr Chef Quadro temizliği oldukça kolaydır. Karıştırma kabını, öğütücü kabını ve çırpıcı aparatı sıcak su ve deterjanla yıkayabilirsiniz. Ayrıca, blenderın kendisini de nemli bir bezle silerek temizleyebilirsiniz.

Fakir Mr Chef Quadro blender set fiyatı nedir?

Fakir Mr Chef Quadro Blender Set'in fiyatı, ürünün bulunduğu mağazaya ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir. İçeriğimizdeki bağlantılar üzerinden en uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.