Perihan Ünlücan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Kış Masalı isimli dizi ile geçen Perihan Ünlücan, 28 Şubat 1984'te İstanbul'da dünyaya geldi.
Perihan Ünlücan Kimdir

Perihan Ünlücan Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Kocaeli Üniversitesi'nde fizik üzerine bir eğitim aldı. Katıldığı bir konser ile birlikte  oyunculuğa adım atan Perihan Gönül, kamera karşına ilk kez Kış Masalı isimli dizi ile geçen Perihan Ünlücan, günümüzde ise Hatırla Gönül isimli dizide rol almaktadır. Genç oyuncu 2010'da yapımcı Tolga Erener ile evlendi. 

 

2009'da Kış Masalı isimli dizide Yıldız karakterini canlandırdı. Dizi, küçük bir kaza ile tanışan bir çiftin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Duygu Yetiş, Cemal Hünel ve Fırat Çelik yer aldı. 2014'te Polis Akademisi Alaturka isimli dizide Pelin karakterini canlandırdı. Dizi, polis olmak isteyen ve bu mesleğe uygun olmayan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Mehmet Ali Erbil, Peker Açıkalın, İlker Kurt, Perihan Ünlücan ve Fulden Akyürek yer aldı. 

 

Genç oyuncu 2015'te Hatırla Gönül isimli dizide yer aldı. Dizi, hafızasını kaybeden bir kadına yalanlar söyleyen bir adamın yaşattıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Engin Öztürk ve Onur Saylak yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2009-Kış Masalı
  • 2010-Keskin Bıçak
  • 2014-Polis Akademisi Alaturka
  • 2015-Hatırla Gönül 
  • 2017-Kırlangıç Fırtınası

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum