Osman Büyükercan Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizi ile geçen Osman Büyükercan, 13 Aralık 1987'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Osman Büyükercan Kimdir

Osman Büyükercan Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen Osman Büyükercan, lise eğitiminden sonra Süleyman Demirel Üniversitesi'nde eğitim aldı. Mezun olduktan oyunculuk yapmaya başlayan Osman Büyükercan, kamera karşısına ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizide canlandırdığı Cahit karakteri ile geldi. Günümüzde ise Seksenler isimli dizide Alper karakterini canlandırmaktadır. 

 

osman3.jpg

 

2007'de ilk kez Arka Sıradakiler isimli dizi ile kamera karşısına geçen Osman Büyükercan, dizide Cahit karakterini canlandırdı. Dizi, yeni atandığı okuldaki öğrencilerien yardımcı olmaya çalışan bir öğretmenin yaşadıklarını ve öğrencilerinin yaşadığı sorunları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Bülent Emin Yarar, Bülent Çetinaslan, Sinem Öztürk, Fırat Çöloğlu ve Barış Atay yer aldı. Genç oyuncu daha sonra ise Aşk Emek İster isimli dizide Bekir karakterini canlandırdı. Dizi, fabrikanın sahibi olan babasının isteğiyle, kimliğini gizleyip fabrikada işçi olarak çalışmaya başlayan Demir isimli bir admın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ekin Türkmen, Furkan Palalı, Osman Küçükercan ve Müge Boz yer aldı. 

 

2-024.jpg

 

Başarılı oyuncu Osman Küçükercan Seksenler isimli dizide Alper karakterini canlandırdı. Dizi, 80 Darbesi'nden sonra yaşanılanları küçük bir mahalle üzerinden anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Rasim Öztekin, Özlem Türkand, Şoray Uzun, İlker Ayrık, Yasemin Çonka, Serhat Kılıç, Ayşe Tolga, Ceyhun Fersoy ve Berat Yenilmez yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2007-Arka Sıradakiler
  • 2013-Aşk Emek İster
  • 2013-Seksenler
  •  

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.