Optimum Gayrimenkul Geliştirme Optimum Gardens ve Satılık Daire Fiyatları

Optimum Gardens, Optimum Gayrimenkul Geliştirme tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Optimum Gayrimenkul Geliştirme Optimum Gardens ve Satılık Daire Fiyatları

" Optimum Gayrimenkul Geliştirme "nin İstanbul Kurtköy’de inşa ettiği " Optimum Gardens " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir arazi üzerinde yükselen Optimum Gardens 191 konuttan oluşuyor. Atlantis Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde bulunan Optimum Gardens, Sabiha Gökçen Havalimanı, Viaport AVM ve Teknopark'ın yanı başında inşa ediliyor. Mimarisi ve iç donanımıyla dikkat çeken projede geniş balkonlu ve bahçe kullanımlı daireler bulunuyor. Proje tamamlandığında dairelerin minimum 1.500 TL'den kiracı bulması bekleniyor.

Optimum Gardens projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Optimum Gardens Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Optimum Gardens " 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 67 ile 73 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 239.000 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 109 ile 121 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 359.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 137 ile 150 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 535.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 184 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 650.000 TL " olarak belirlenmiş.


Optimum Gardens Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Optimum Gardens projesinde daireler banka kredisine uygun durumda.


Optimum Gardens Nerede? (Konum ve Adres)

Yenişehir Mah. Akkaya Sok. No:15 Kurtköy/İstanbul


Optimum Gardens Projesi ve Örnek Daire

Optimum GardensOptimum GardensOptimum GardensOptimum Gardens

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.