Telefon Dünyasının Zarifi; Oppo Reno 4 Lite Detaylı İnceleme

Bu inceleme içeriğimiz de Oppo Reno 4 Lite modelinin teknik özelliklerine yer verdik. İşte fiyatına göre oldukça başarılı olan Oppo Reno 4 Lite incelemesi.
Telefon Dünyasının Zarifi; Oppo Reno 4 Lite Detaylı İnceleme

Oppo Reno 4 Lite

Sahip olduğu özelliklerle sınıfının en iyileri arasında yer alan Oppo Reno 4 Lite telefon modelini inceledik. Bu içeriğimizde yılın en sevilen telefon modellerinden olan Reno 4 Lite cep telefonunun teknik özellikleri, fiyatı ve kullanıcı yorumları yer almaktadır.

İşte Oppo Reno 4 Lite detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciMediaTek Helio P95
Ekran6.43 inç 1080x2400 (FHD+) Super Amoled
RAM8 GB
Depolama128 GB
Arka Kamera48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP + 2 MP
Batarya Kapasitesi4015 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriBeyaz ve Siyah
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo Reno 4 Lite
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

İnceleme

1. Oppu Reno 4 Lite modelinde 8 çekirdekli 64 bit özellikli MediaTek Helio P95 yonga setine sahiptir. 2.2 Ghz hızında çalışan ARM Cortex-A75 işlemcinin yanında 1 adet 2.0 Ghz gücünde yardımcı CPU bulunmaktadır.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

2. 8 GB Ram kapasitesi bulunan modelin 128 GB dahili hafıza kapasitesi mevcuttur. Oyun oynarken kaliteli zamanlar geçirmenizi sağlayacak olan PowerVR GM9446 grafik işlemcisi size en iyi performansı sağlamaktadır.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

3. Arka kısmında yer alan 4 kamerasının çözünürlükleri sırasıyla 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP şeklindedir. Bu kameralar ile 30 fps 4K video kaydı alabilir veya birçok fotoğraf özelliğinden yaralanabilirsiniz. Ön tarafta yer alan çift kamerası ekrana gömülü olarak tasarlanmıştır. 16 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

4. 6.43 inç büyüklüğünde olan ekranı Super Amoled olup 1080x2400 (FHD+) piksel çözünürlüğündedir. Çerçevesiz tasarımıyla öne çıkan telefonun ekran gövde oranı %84.07 olarak ayarlanmıştır.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

5. 7.48 mm inceliğinde olan Oppo, 164 gram ağırlığa sahiptir. Çerçeve kısmı metal görünümlü plastik ile kaplanmıştır. Kullanıcılara çift renk seçeneği sunan Oppo da sadece siyah ve beyaz renkli telefon modelleri mevcuttur.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

6. Ekran içinde yer alan parmak izi okuyucu sayesinde telefonun kilidini çok kısa sürede açabilirsiniz. Aynı zamanda ekrana çift tıklama yaparak da şifre girmeden telefonu kullanabilirsiniz. Bu model USB Type-C bağlantı tipini kullanmaktadır.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

7. 4015 mAh kapasiteli bataryasını 18 W gücü ile hızlı bir şekilde şarj edebilirsiniz. Modelin kablosuz şarj desteği bulunmamaktadır. VOOC 4.0 şarj özelliklerine sahiptir.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

8. İşletim sistemi Android kullanan Oppo, kullanıcı arayüzü tarafında ColorOS UI kullanmaktadır. Bu akıllı telefonun suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur.

Oppo Reno 4 Lite İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Oppo Reno 3 Pro İncelemeOppo A52 Detaylı İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo Reno 4 Lite
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Oppo Reno 4 Lite hızlı şarj desteği var mı?

4015 mAh'lık büyük bir bataryaya sahip olan Oppo Reno 4 Lite 18W gücünde hızlı şarj desteğine sahiptir.

Oppo Reno 4 Lite çift hatlı mı?

Son dönemde çıkan birçok telefonun çift hat desteklemesi akıllara Oppo Reno 4 Lite'ın da çift hatlı olup olmadığı sorusunu getiriyor. Oppo Reno 4 Lite ise çift hattı desteklemiyor.

Oppo Reno 4 Lite suya dayanıklı mı?

Oppo Reno 4 Lite'ın suya ve toza karşı herhangi bir koruma sertifikası bulunmuyor. Bu sebeple Oppo Reno 4 Lite'ı mutlaka sudan korumalısınız.

Oppo Reno 4 Lite'ın parmak izi okuyucusu var mı?

Üstün teknik donanımlara sahip olan Oppo Reno 4 Lite parmak izi okuyucusu ile güvenlik sağlamaktadır. Telefonun parmak izi okuyucusu ise ön ekranın içerisinde yer almaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum