Güçlü Performans & Uygun Fiyat: OPPO A52 Detaylı İncelemesi

Geçtiğimiz günlerde satışa sunulan OPPO A52 akıllı telefonu hakkında ayrıntılı incelemelerde bulunduk. İşte OPPO A52 hakkında bilgiler...
Güçlü Performans & Uygun Fiyat: OPPO A52 Detaylı İncelemesi

OPPO A52

Akıllı telefon piyasasında önemli bir yere sahip olan Çin markası OPPO'nun nisan ayında piyasaya sürdüğü A52 model yeni akıllı telefonunu sizler için detaylı bir şekilde inceledik. İçeriğimizde Oppo A52'nin teknik özellikleri, kullanıcı deneyimleri, fiyat bilgisi ve detaylı incelemesi yer alıyor.

İşte OPPO A52 fiyatı ve özellikleri hakkında bilgiler...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 665
Ekran6.5 İnç IPS LCD 1080x2400 (FHD+)
RAM4 / 6 GB
Depolama64 / 128 GB
Arka Kamera12 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP
Ön Kamera16 MP
Batarya Kapasitesi5000 mAh
İşletim SistemiAndroid
Renk SeçenekleriBeyaz, Siyah
Amazon
Fiyatını Gör
Oppo
Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Anneme aldığım ve en çok beğendiği hediye sanırım bu oldu. İnanılmaz kullanışlı ve kaliteli bir telefon. Yeni yeni ünlendiği için şüpheler yaşayabilirsiniz alırken ama aldıktan sonra fark edeceksiniz ki beklentinizin çok da üstünde kendisi. Hem fotoğraf çekimleri olsun hem menüsünün kolaylığı olsun hem hafızasının yüksek gb olması olsun her konuda gerçekten güzel. Tarık O****.

? Güzel bir telefon. Hediye olarak geldi bana. Daha önce hiç kullanmamıştım ilk kez kullanıyorum bu markanın telefonunu. Ama çok memnun kaldım. Hızlı ve ısınmıyor. Şarjı nerdeyse şarj ettikten sonra iki gün kadar yetiyor. Ayrıca kamerası çok güzel çok kaliteli çekiyor. Kullandıkça daha da memnun kalacağıma eminim henüz daha 3 aydır kullanıyorum. Ekran ve telefon boyutuda gayet yeterli hakkı fazlasıyla verilmeli bir ürün gerçekten. Pelin B****.

İnceleme

1. OPPO A52 modelinde yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 665 modelini kullanmaktadır. İşlemci tarafında 8 çekirdek 64 bit özelliklerine sahip olan Quad-core 2.0 GHz Kryo 260 işlemcisi ve 1 adet yardımcı işlemci ile yüksek performans sağlamaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

2. 4, 6 GB bellek miktar seçeneği bulunan OPPO A52 akıllı telefonu depolama olarak 64 ve 128 GB seçenekleri mevcuttur. OPPO grafik işlemcisi tarafında Adreno 610 kullanmaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

3. Arka kısmında tam 4 adet kamera bulunduran OPPO A52 sırasıyla 12 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklerine sahiptir. Ön kamerası ise 16 MP bir çekim kalitesi sağlamaktadır. Portre modu ve 4K çözünürlüğünde video çekim özelliği mevcuttur.

 OPPO A52 İnceleme

4. Ekran boyutu 6.5 İnç büyüklüğünde olan OPPO A52 IPS LCD 60Hz 1080x2400 (FHD+) ve multi touch ekran özelliğine sahiptir. Çerçevesiz tasarımı ile ön plana çıkan OPPO A52 ön kamera tasarımı ise ekrana gömülü şekilde tasarlanmıştır.

 OPPO A52 İnceleme

5. 83.08 % ekran gövde oranına sahip ve 192 gram ağırlığındadır. OPPO A52 kullanıcılara renk olarak Beyaz ve Siyah seçeneklerini sunmaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

6. OPPO A52 akıllı telefonunun yan tarafında bulunan parmak izi okuyucusu sayesinde kolayca ekran kilidi açılmaktadır. Bağlantı tipi olarak USB On-the-go özelliği bulunan USB Type-C kullanmaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

7. Büyük bir batarya kapasitesine sahip olan OPPO A52, 5000 mAh ile kullanıcılara uzun kullanım süresi sağlamaktadır. 18 W ile hızlı şarj özelliği ile kısa sürede yüksek batarya kapasitesine ulaşmaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

8. OPPO A52 Android işletim sistemi kullanmaktadır. Kullanıcı arayüzü olarak ColorOS UI teknolojisi mevcuttur. Hafıza kartı desteği sağlamaktadır.

 OPPO A52 İnceleme

9. Kablosuz şarj, değişir batarya, 5G, kızılötesi gibi özellikleri yoktur. Ek olarak su ve toza karşı dayanıklı halde değildir.

 OPPO A52 İnceleme

10. Geçtiğimiz Nisan ayında satışa sunulan OPPO A52 ülkemizde kullanıcıları mutlu etmeyi başarıp olumlu puan almayı başarmıştır.

 OPPO A52 İnceleme


Benzer İçerik Tavsiyeleri
En Ucuz TelefonlarOppo A72 İnceleme

Oppo A52 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Oppo A52'nin radyosu var mı?

Bluetooth özelliği olan birçok cihazda radyo özelliği de vardır çünkü bluetooth, yüksek frekanslı radyo dalgalarını kullanarak veri transferi yapmaktadır.

Oppo A52 kaç inç?

Eşsiz tasarımı ile fark yaratan Oppo A52 ekran kısmında 6,5" inçlik oldukça geniş bir ekran sunuyor.

Oppo A52 kaç fps alır?

Oppo A52 yüksek grafik ayarlarında oyun oynarken ortama 30-60 fps arası almaktadır.

Oppo A52'nin hızlı şarj özelliği var mı?

5.000 mAh'lık dev bir bataryaya sahip olan Oppo A52 uzun süreli kullanım oranı sunarken 18W değerinde de hızlı şarj özelliğine sahiptir.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum