Onlar Hayatımıza Korku Filmleriyle Girdi! Biri Hariç...

Onlar dünyaca ünlü yıldızlar. Dünyanın dört bir tarafında milyonlarca hayran kitlesine sahipler. Peki bu ünlü isimler hayatımıza nasıl girdi merak ettiniz mi?
Onlar Hayatımıza Korku Filmleriyle Girdi! Biri Hariç...

Günümüzün en büyük film yıldızlarından bazıları hayatımıza korku filmleriyle girdi. O tarihlerde onları kimse tanımıyordu. Zaman geçtikçe kendileri gibi şöhretleri de evrim geçirdi. Şöhretleri zamanla sınırları aştı.

Hollywood'un en büyük yıldızlarının bir çoğu ilk defa korku filmlerinde rol alarak şöhret dünyasına adımlarını attı.

Bu içeriğimizde dünyaca ünlü bazı yıldızların hangi filmlerle beyaz perdeye merhaba dediklerini işleyeceğiz....


1) Leonardo DiCaprio, Critters 3 (1991)

dicaprio.gif

DiCaprio ilk olarak Critters 3 filmiyle hayatımıza girdi. Bu film Oscar'a layık değildir ancak daha çocuk yaşta olan DiCaprio'nun performansı kendisinin o zamanlardan Oscar'a göz kırptığının işareti gibidir.

kriter.gif


2) Jennifer Aniston, Leprechaun (1993)

jenniferaniston.gif

Leprechaun, 1993 yılında çekilen Jennifer Aniston'un başrolde oynadığı korku, komedi, fantastik türde bir filmdir. Leprechaun ayrıca ünlü aktris Jennifer Aniston'un rol aldığı ilk filmdir.


3) George Clooney, Return to Horror High (1987)  

george-clooney.gif

George Clooney Return to Horror High filmiyle beyaz perdeyi selamlamıştır.


4) Amy Adams, Psycho Beach Party (2000)

psycho-beach-party-amy-adams.gif

Amy Adams 2000 yılında Psycho Beach Party filmiyle hayatımıza girmiştir.


5) Brad Pitt, Cutting Class (1989)

bradpitt.gif

Yakışıklılığıyla genç kızların rüyalarına giren Bradd Pitt... Karizmasını artırarak hayatına devam etmiş gibi gözüküyor :)


5) Tom Hanks, He Knows You're Alone (1980)

tomhanks.png

Filmde bir seri katil tarafından takip edilen yalnız bir kadın eski sevgilisinden yardım ister, ama kaçış zor gibi görünmektedir.


6) Johnny Depp, A Nightmare On Elm Street (1984)

johnny-depp.gif

Elm Sokağında Kabus, Wes Craven tarafından yazılmış ve yönetilmiş 1984 yapımı Amerikan korku filmidir.


BONUS;

Kemal Sunal; Onların yıldızı olur da bizim olmaz mı? Hangi dünya yıldızının filmlerine televizyonda denk gelince 10. defa da olsa yine izleyebiliyorsunuz?  Kimin filmleri defalarca izlenmesine rağmen hiç eskimez... İşte Kemal Sunal'ın sırrı burada ortaya çıkıyor. Filmleri izlendikçe daha da güzel tadlar bırakır ruh dünyamızda...

kemal sunal

Kemal Sunal'ın yer aldığı ilk tiyatro oyunu Deli İbrahim'dir. Bu oyunda celladın yardımcısını oynamıştır. İlginç olan Kemal Sunal'ın hiçbir diyaloğu olmamasına rağmen seyirci ona yine de gülmüştür. Bir yıl kadar Kenter Tiyatrosunda çalıştıktan sonra, kısa bir vakit de Devekuşu Kabare Tiyatrosunda tiyatroya devam etmiştir.  Devekuşu Kabare tarafından sahnelenen Dün Bugün adlı oyunu izleyen Münir Özkul, Kemal Sunal'ın oyunundan etkilenip yanındaki Ertem Eğilmez'e "Bak Ertem, dikkat bu çocuğa, iş var bunda." demiştir.

Özkul'un tavsiyesini de dikkate alan Ertem Eğilmez kendi yöneteceği Tatlı Dillim adlı sinema filminin oyuncu kadrosuna kendisini dahil etmiştir. 

Kemal Sunal'ın beyaz perdede yer aldığı ilk film 1972 yapımı olan Tatlı Dillim filmidir.

Kemal Sunal'ın Rol Aldığı İlk Film / Tatlı Dillim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.